![]() |
|
Re: Diverse discutii
Pai ne combinam la zeama si mergem...
Taz spre exemplu merge sigur si el.. Kostas daca isi rezolva mica problema la masina vine si el si participa... |
plm....sint de noapte:(....poate nu veniti cu filmari.....
bafta celor care vor participa........ |
Plecarea catre Calarasi in aceasta dimineata la ora 9:00 din Petrom Bucov!
NSL Ploiesti are o masina la start! Nu a mea! Una mai rapida! Greu de crezut, dar este una mai rapida :lol: |
Cine stie pe unde gasesc si eu MDF in Ploiesti mai ieftin,si sa cumpar la metru patrat,sa mi-l taie ca sa nu ma car cu ditamai foaia,ca nu am unde sa o pun :D
|
poi ti-l taie si la Bricostore si la Praktiker ;)
|
Pai il taie,problema e ca aia nu au auzit de MDF,ii citez cand am fost si am intrebat:"Ce e ala MDF?" :))
|
cum plm?asa idiotzi?!! o gramada de blaturi la mobila sunt facute din MDF,cum dreaq sa nu stie ce-i ala MDF :))))))))) astia de la Bricostore si Praktiker inseamna k lucreaza cu amatori ;)
|
don`ule ... poze de la calarasi n`ai ?
|
zi-le de PAL, s-ar putea sa inteleaga.
|
Am intrebat de MDF,si m au intrebat ce e ala,si le am zis ca e un fel de pal,doar k e din lemn masiv,si au zis ca nu au :D.....am intrebat la Metro,Bricostore,Interhome
|
1 Attachment(s)
Quote:
Catalogul...daca ai drum prin Ploiesti ti-l dau,dar e pe anul '07. Am scanat coperta din spate. |
Pentru cei care merg la Buzau duminica 22.06.2008 ca spectatori si nunumai, stabilim vineri seara cum facem cu plecarea? Cati suntem, unde ne intalnim si la ce ora plecam?
Cei care nu acceseaza forumul vor fi anuntzatzi de cei de-aici ca sa nu avem discutii ca n-ati stiut cand e stabilita plecarea. Tot vineri seara vorbim si pentru TIBCO 2008, pentru ca sambata 21.06.2008 trebuie sa ajungem si acolo la show-ul lui HAI-u si KNS-u si la drifturile lui TENGU, Campionatul National de Burnout si alte chestii care or mai fii. |
un week`end plin de aventuri,senzatii tari ....mumos mumos.... la cat mai multe masini
|
1 Attachment(s)
Olanda , trimite-i pe tricolori acasa 8)
P.S. ce nu va convine ba ? fiecare cu visele lui :lol: |
shantzule dute bha si mananca o shaorma :))) in olanda :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning