![]() |
|
re: Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina
2 Attachment(s)
:arrow:[ATTACH]2135497[/ATTACHAttachment 2135498
|
Quote:
|
Quote:
Definitia kitsch-ului am intors-o pe toate fetele, am postat de cel putin 20-30 de ori aici legat de treaba asta, in total sute de randuri, daca ai sa te obosesti sa folosesti functia "Search" ai sa gasesti discutiile, daca nu ai chef, eu nu reiau subiectul doar pentru a-ti scuti 30 de secunde de cautare. Cat despre exemplul tau, masinile din postul 7648 au o scuza mare, si perfect justificata: indiferent cat de exagerate ni se par modificarile lor, macar au o linie continua, cursiva, coerenta, exprima o stare, o idee corecta. Faptul ca tie nu-ti place stilul respectiv (nici mie, sincer) nu inseamna ca ele sunt niste exemple negative. Alte tari, alte obiceiuri, poate si alti ani de creatie, toate astea nu le transforma in dezastre, doar in chestiuni neplacute pentru ceea ce am fost obisnuiti sa vedem. Tine cont ca suntem atat de obtuzi incat nu mai putem accepta drept tuning nimic altceva decat clean total, M-paket, S-line si cam atat. In jurul nostru mai exista si alte curente, alte gusturi, trebuiesc intelese, nu hulite. |
Quote:
Daca e sa ne luam dupa ce ai zis in postul anterior, cu linia acelor masini, atunci putem scuza si acel Audi cu faruri de BMW. Masina are linie si nu arata chiar rau asa, nu? Dar totusi, este kitsch... si acele masini cu tuning italian, pentru mine raman un kitsch si arata groaznic! |
Cati oameni, atatea pareri, pana la urma fiecare isi traseaza propriile linii intre care se incadreaza...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cine a spus ca acele Dacii sunt "super"? Sunt la fel ca si acel Audi, un kitsch, doar ca putin mai ordinare si de prost gust, dar na...cum ziceam si mai sus, un kitsch pentru unii poate fi un tuning perfect pentru altii.
LE: Da, dacia albastra din CT, a fost un soc pentru toata lumea la inceput. |
Quote:
Īn ceea ce priveste...... "impresionat-ul cu multi ani īn urma", ei vezi, cam 30% din ce se numeste aici pe aprox. 500 de pagini kitsch, au impresionat prin anii 80 - 90 pīna la īnceputul anului 2000, la fel cum au impresionat si daciile cu faruri de golf. DE CE ? De ce sīnt dintr-o data kitsch? De ce se numeste kitsch ce a iesit din moda? Unde-i logica? |
4 Attachment(s)
eu totusi cred ca voi aveti o problema...si legat de faruri de golf 4 pe dacie eu stiu ca aia albastra din CT a avut prima, corectati.ma care stiti daca gresesc, iar apoi toata lumea care avea dacii zambetul lui iliescu, vazand ca se vede frumos si.au cioplit grila si capota aruncand faruri de golf 4 pe daciuta lor....oricine ar zice ca nu a ramas impresionat de dacia albastra din Ct eu unul nu cred...
revenind la topic baieti...nush daca trebuiau puse aici dar tot era discutia de dacii asa ca le.am urcat aici...;) |
1 Attachment(s)
Quote:
Īn ziua de azi nu m-as urca la volanul unui astfel de exemplar nici batut ca m-as face de rīs. Nici cu un.....PICASSO pe roti ca cel din imagine, nu m-as īncumeta pe strada. Patriotism, te halesc (AMERICAN PRIDE CAMARO) :lol: :lol: :lol: : |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
:twisted:
|
4 Attachment(s)