![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Plz comment ... Nu am mai lucrat de un an si ceva :D Si as ruga pe cei ce se ocupa de Poll pt Challenge sa foloseasca lucrarea asta are un mic update fata de
cealalta postata la challenge's.Nu mai pot sa editez mesajul aja ca va rog frumos ;) ..... |
Foarte tare , wow cum de ai facut asa mijto???
|
2 Attachment(s)
golf4 tuning
|
2 Attachment(s)
Honda S2000 :D :lol: 8) .............. comment please:rolleyes2 :2gun::drunk: :peace: :chainsaw: :caffine: :boxing:
|
Quote:
Ca][n ... reflexiile laterale si de pe capota sunt ireale ... |
no limits design=> Nice one ! chiar imi place .. mici greseli dar e frumoasa ! The Most Wanted... bine gandita ! sepia effect :wink:.... so special ! So sinister :lol:
|
2 Attachment(s)
Un Lotus ..commentati va rog :lol:
|
PhUbEe : culoare ireala si putin tuning
p.s. lucrati si voi masini mai simple .....;) |
2 Attachment(s)
sal...back dupa o pauza de muulte luni...M-am reapucat de vt...si am corectat unele greseli de la masini...Am mai lucrat la saleen...comments
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un polo......comment pls.
|
2 Attachment(s)
Iuli_90 : culoare ireala , plasa prea mare , vynilu are opacity 100% e mat
2fast4u_DK : eleron ireal , parasolar ireal , bara spate are selecti strambe si e ireala Mercedes D.U.B ....... ;) |
Quote:
sp fata are e de o culoare mai inchisa decat restul masiniii negru ala nu are refl reale de loc ( adica nu-s colorate ... etc) cauciucu spate e mai mare decat locul in aripa , poti vedea asta in stanga rotii interioru e offffffffffff ai micsorat poza(masina) => calitate mai mica a masinii cul albastra are refl ireale ( ca la cul neagra ) |
poi cam asa vroiam sa iasa vinilu..mat
App, imi place cum a iesit mercedesu,clean, atat ca la jante sunt reflexiile aiurea. Bafta |
| All times are GMT +2. The time now is 12:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning