![]() |
|
Re: Diverse discutii
Si eu.Il cunosc pe baiaul de la care a luat Supra (Liviu)
(Supra rosie, IL 04 CHD -parca) |
aici e sectiunea de matrimoniale ? :lol:
merge vreunu la calarasi duminica ? nu am mai fost impreuna la un eveniment de o groaza de timp :rolleyes2 |
merge vreunu la calarasi duminica ? nu am mai fost impreuna la un eveniment de o groaza de timp :rolleyes2[/QUOTE]
hmmmm.....nu e o idee rea....... |
ne pastram ptr buzau :) eu n-am cum sa merg maine ca sunt de servici :(
|
s-a schimbat data cursei !
cursa va fii duminica viitoare , pe 14 |
Quote:
|
nu am primit nimic...
|
Man fratica da si mie situ lor uitate in catalogul ala FK tre sa scrie si situ lor sau zimi unde gasesc si eu catalogul ala FK, nu il vinzi til cumpar.
|
http://porcusorul.com/porcusor/mic/melisten Help me to feed up my pig. Thank you! :lol:
|
Duminica la ATV'uri merge cineva?
|
platon te-ai reprofilat ?:))
|
Hai Romania , vino Vineri la ora 17:00 pe bulevard sa organizam cea mai mare galerie a romaniei cu masini, biciclete role ,scutere etc, prezenta obligatorie cu steaguri,fulare, etc parada incepe de la sud din fata garii si va strabate tot ploiestiul sa facem o galerie numeroasa vino si tu si alatuate galeriei iar in final cu toti vom urmari meciul Romania-Italia pe un display de 6/4 metri la sala sporturilor olimpia FII ROMAN ADEVARAT SI ALATURATE NOUA HAI ROMANIA.
mergem si noi sa facem galagie ? :D |
pai nu e deajuns ca facem in fiecare seara ?:D:))
|
Meciul ca meciul frate, dar maine e cursa legala la Calarasi si as vrea sa mergem si noi cat mai multzi.
Inscrierea este 15 RON si se da cine vrea cu cine poate!!! LIBERE! O sa fie curse una dupa alta. Nu pe grupe... Eu vreau sa merg!!! Voi ce draq faceti??? |
auzi tu ti-ai deschis vreun peco si nu stim noi ?:) asi merge si io daca faci un plin :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning