![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Cine ma poate ajuta:(?????s.a spart parbrizul la rechinsi nu gasesc frate sa cumpar altu....nici numai pot sa circul k e pe misloc si s.a intins:(
|
Quote:
|
Daca doresti nou incearca aici pe bulevard. Acolo l-am schimbat si eu dupa accident si au cel mai mic pret din oras. La parbrize noi.
|
cu cat te-au platit pentru reclama ?:)))
vezi ca mai e un centru de parbrize la raureni, unul in curte la VIP |
la raureni am fost si cik nu au:(((plm am gasit la bucuresti la o firma dar e scump rau frate
|
ai postat la sectiunea BMW? sunt atatia care dezmembreaza bmw`uri, poate cine stie, ai noroc.
|
salut baieti....stie careva cum e traficul pe valea oltului...in special zilele astea...daca a fost cineva...sau cel mai bine daca a venit cineva dinspre arad.....?
|
Quote:
|
stiti pe cineva care lipeste/repara elemente din plastic?
|
Da, la Vladesti. E super omul si lucreaza ieftin. Am sudat in plastic si eu si fratele meu cateva bari la el. Recomand !
|
un nr de telefon,adresa ceva ...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vinerea trecuta am stat 5 ore de la sibiu spre valcea, fara gluma. dupa asta s-a pus interdictie pentru tiruri de la 12 la 8 sau 10 seara si acum nu se mai sta atat. depinde cum ti-e norocul, am stat si 5 minute, am stat si o ora jumate etc.
rosu tine tot timpul, de fapt sunt doua aratari la fiecare capat care dau din paleta si comunica prin statie |
| All times are GMT +2. The time now is 00:29. |
- Copyright 2026 4Tuning