![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Se gasesc pe undeva prin Valcea odorizante California Scents?
|
pe strada cu spalatoriile , la cea albastra !
|
Si in capatul strazii undeva peste strada de peco ala no name unde se vand piese auto.
|
Quote:
|
Cauta pe vw forum cotiera pentru fabia si ai sa vezi cum se monteaza...ti as posta direct link`ul dar presupun ca ar fi reclama !
Crezi ca daca ar fi fost asa usor, nu ar fi fost deja montata ? Tu cand iti cauti o piesa pentru masina, nu te documentezi mai intai ? Mai ales cand sti ca masina ta din fabrica nu a venit niciodata cu piesa respectiva si ca tu o iei de pe alta masina, nu te documentezi de ce modificari/ cum se monteaza ? Oricum, am renuntat la cotiera de golf 4 , desi dadea bine, nu ma incanta ideea montajului...O sa aleg alta, astept niste raspunsuri ! Pe sectiunea asta nu mai intreb nimic de auto ca vad ca deranjeaza...Mai bine intreb de ce marime poarta la sutien daniela crudu, ce a mai facut bianca lu bote si tot asa !!! Cum zicea un user de pe forum : suntem o mana de oameni si nici aia nu ne intelegem !!! Dar sti cum e vorba aia decat sa planga mama, mai bine moara masa ! |
sau poti sa intrebi a cui e masina aia sau aia sau cinciaru sau septaru ala, sau ce masini mai are fratiso aluia cu cinciaru, ca d'astea stiu toti.
|
Quote:
PS Pe mine nu ma confunda cu cei care comenteaza doar de dragul de a comenta, ca daca te uiti la posturile mele postez doar cand stiu despre ce vorbesc, eu ti-am dat un sfat dar se pare ca te ataci aiurea! |
atata zarva pt o cotiera:))))))))))))))))))
|
Quote:
@Fane, nu ai fost pe la Sibiu! |
alex, vi azi la vl ?
|
Am venit de ieri!
|
salut,
Merg puse astea pe un polo din 1996 fara sa se prajeasca instalatia? http://www.amazon.co.uk/BLUE-XENON-B...037313&sr=1-14 sau http://www.amazon.co.uk/XENON-WHITE-...cm_cd_f_sims_i |
cauta de 35W ....asta da XENON !!!! o sa ai vizibilitate maxima si o lumina de invidiat:)))
|
Exista trei lucruri pe care le poţi privi la nesfârșit: focul, apa si cum parcheaza o femeie!
|
Se aude ca se fac liniute la pitesti......stiti cumva cand ? Un link ceva ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:44. |
- Copyright 2026 4Tuning