![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Cu pauza de 5 minute la 10 minute.:lol:
|
cu o lopata de plastic de capacitate mare si una de metal de spart. Era mai mai mult gheata decat zapada. nu se vede prea bine in imagine, dar pe o parte zapada era mai sus de parbriz, si nu aveam unde sa o arunc, a trebuit sa fac un munte intr'o alveola invecinata:)). Oricum no pot scoate din curtea interioara, as fi venit la un bacau zilele astea.
|
Eu am imprastiat 50kg de sare pe o portiune de vreo 20m la 'servici'.Sunt curios cum o sa arate maine.:lol:
|
1 Attachment(s)
Fuuuuu :chainsaw:Ori am un vecin care era mort de beat ori e retardat nu s-a uitat absolut de loc cand a deschis portiera ori nu stia de ce nu se deschide si a tot incercat
Masina gasita dimineata in parcare:| + pe partea dreapta o zgarietura din fata pana in spate + alte 2-3 mai mici:rolleyes2(alea fiind un bonus cred) |
nu cred ca sunt lovituri de la vreo portiera sau de la vreun betiv, ar putea fi de la un vecin care a facut partie si fiind aproape cu lopata de masina ta a atins cu coada acele zone incercuite de tine, oricum inca un punct in minus pentru care nu e frmos iarna...imi pare rau de masina ta;)
|
La capitolul zapada: am dat de 30 de ori vreo 500(!) de metri patrati pe aici pe la hala, cu doi din baietii mei, am dat vreo 4 nopti la rand prin parcare la bloc, si azi am incheiat apoteotic dand jos zapada de pe acoperis, catarati pe acolo vreo 2 ore, si pe urma am dat-o si de jos de unde o aruncasem.
Asta e, e iarna, miscarea nu ne strica niciunuia din noi, asa a fost in fiecare an si asa o sa fie cat traim noi pe pamantul asta, deci capu' sus :) |
1 Attachment(s)
salut...aveti idee une as putea gasi niste stickere pt laterale la tanculetu meu? gen "HOT WHEELS" :D
|
Ia legatura cu https://www.facebook.com/photo.php?fb...9867286&type=1
|
Quote:
|
Mi-am facut azi directia:X
La toate service-urile mi-au zis ca problema la masina mea e ori caseta ori pivoti ori bielete ori capete de bara Pana la urma a fost asa cum a zis Domnul SAGEATA adica in termenii lui cruce cardanica in termenii mei teava de la volan la motor:)) la service mi-au zis ca e 20 mil:| la piese auto au zis ca nu gasesc decat originala pret 12 mil:| sun la dezmembrari la BANU si surpriza aveau una aproape noua pret 50 lei:X ma duc sa o monteze pret manopera 200 lei am zis ca e ok dar au zis ca pot abia maine ca trb programare nu mai puteam astepta m-am dus la un service din spate la MIAGHI un garaj pret manopera 50 lei tot ce trebuie sa mai fac acum cap bara + geometrie si e ca noua:lol: |
Astia cu sevice-urile s-au invatat sa nu se mai murdareasca pentru 50 lei. :lol: O sa-i vad mai tarziu cand o sa le bata vantul in hale. O sa fie in stare sa-ti umfle si rotile...:lol::lol:
|
ce diferenta mare frate :)) ..la banu 50 lei la ei 12 mil / 20 mil :rolleyes2
|
Quote:
Edit: ceva nu mi se parea mie in regula ridic masina pe cric trag maxim stanga si ma u pe acolo garnitura aia de la bieleta de directie e dusa deci pe lista se mai adauga si o bieleta |
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:09. |
- Copyright 2026 4Tuning