Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

HoricutzWSR 09-07-07 21:33

Re: Comentarii lucrari!

ei uite,vezi ce misto arata asa?de ce nu pot fi toate masinile voastre ca si asta?ha? chiar nu puteti controla doza de tuning in asa fel incat sa mentineti linia masinii...uite ce misto a iesit asta,bravo,la mai multe!

Nitro Customs 09-07-07 22:15

2 Attachment(s)
comment pls :)

69WRX 09-07-07 22:20

bai deci se plimba mortu de drag in asta =)))

Nitro Customs 09-07-07 22:20

Deci, nush dak ai observat e facuta sa trezeasca mortii :))

Cobra2007 09-07-07 22:23

wow frate :)) premiera la 4tuning....low-rider pt morti :))) foarte tare frate...indrazneata idee.

patriotu90 09-07-07 23:38

2 Attachment(s)
Al doilea meu render ... primul de pe desenele lui Ace Axel :D (multam mult ca m-ai lasat sa-ti stric desenul) ...

Astept criticile ...

Ace Axel 09-07-07 23:47

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 990140)
Al doilea meu render ... primul de pe desenele lui Ace Axel :D (multam mult ca m-ai lasat sa-ti stric desenul) ...

Astept criticile ...

deci sa inteleg k urmeaza si altele dupa desenele mele !? :D

cobbo 10-07-07 00:33

2 Attachment(s)
o dacie...

no limits design 10-07-07 10:33

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 990140)

Astept criticile ...

mane mie imi place..............faza e k la jante nu a ieshit cine stie ce......macar acolo puteai sa foloseshti un donator;) .....bafta

wlady 10-07-07 11:17

2 Attachment(s)
Un civic ! mie imi place ! am facut si eu niste reflexii mai complicate sper ca mi-au iesit ! Ce ziceti de ea ? Inca ma gandesc sa caut alte jante... Poate vine un update :wink:

2 fast 4 U 10-07-07 13:00

2 Attachment(s)
ft faina lucrare...bv bv...^:)^.............parca jantele nu-s prea bune pt masina asta.........
Un Accord si de la mine:oops: :oops:

wlady 10-07-07 13:49

2fast 4u => Este clar ca nu ai o experienta in VT ! DAca ai avea, nu ai folosi culoarea asta ! Este destul de ireala! O schimbare atat de brusca a culorii de obicei dauneaza ! Idei foarte bune ! Jante prost puse, daca aveai grija aratau bine :wink:. Spoiler fata bun ! Pleaope bine realizate ! Insa cea din stanga nu e ca cea din dreapta ! Prag bun ! Ecartamentul spate este putin neclar ! Aici poza de mica rezolutie sau transformarea prea stridenta si-au spus cuvantul ! Se mai observa si linia initiala a ecartamentului... puteai sa dai cu smudge :wink:. eleronul nu imi place cum e pus si nici cum arata pe masina ! Mai bine fara :wink:.Sunt sigur ca inainte sa-l pui, ti-ai dat seama ca nu-l poti prelungi pe luneta ! Nu face ce nu poti ! Le vei invata cu timpul ! Foarte urat scos manerul acela ! Se vad linii urate de smudge ! Puteai folosi Patch Tool ( J ) sau C/P ! Far spate cu selectii destul de urate ... Asta am avut sa-ti spun ! Nu sunt dur dar iti spun ce ai gresit :wink:. Si la Honda am greseli ! priviti atent :wink:. De aceea va veni un update :wink:. Bafta tuturor !

wlady 10-07-07 15:43

1 Attachment(s)
Updateul promis !

shantzu 10-07-07 15:49

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 990956)
2fast 4u => Este clar ca nu ai o experienta in VT ! DAca ai avea, nu ai folosi culoarea asta ! Este destul de ireala! O schimbare atat de brusca a culorii de obicei dauneaza !

daca ti stii ceva vt mai mult ca el nu trebuie sa ii vb de sus , ca nu esti zeu in acest domeniu ;)
si sa nu fiu offtopic :
- intre aripa fata si roata e cam ireal pe acolo - se vede ca nu ai experienta in vt
-roata spate e inclinata in afara - se vede ca nu prea te descurci cu perspectiva
-tevile de la intercooler sunt ireala -alta dovada ca nu stii vt

no limits design 10-07-07 16:40

Quote:

Originally Posted by wlady (Post 991167)
Updateul promis !

mie imi placeau mai tare celalte jante.............oricum.....imi plac oglinzile shi reflexiile lor

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning