![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
:rolleyes2 :arrow:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
update pls comment
|
1 Attachment(s)
uite vezi ca in poza atasata de mne ti am facut niste linii la spoiler si prag..dc? ptr ai prea multe linii care nu se inteleg intre ele...adik de la pragu ala care se duce in sus ar trb fie linia continua spre spoiler fata
reflexi de cladire pe capota cand in spate e marea+ o gagica :D janta spate e cam stramba..trb sa trag de ea mai inspre spate in spate la stopuri pare cam colturos iar la spoileru fata und e cerculetzu ala mic ....e putin cam colturos si linia numai are aceasi grosime si la far caroseria nu are forma farului |
stopu spate e aiurea, reflexia de pe capota nu are ce cauta acolo, farul de pe dreapta masinii are niste dungi albe spre grila.. ... si ca design.. mi se pare urata rau :)
|
2 Attachment(s)
golf4 mean green edition
comment if u want |
puteai mai mult ...sincer draguta oricum
|
andrE1 : widebody blurry + ireal , prag ireal
|
3 Attachment(s)
cam zgariata ea asa.....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
A s vrea sa imi incercuiasca si mie cineva greselile :)
|
2 Attachment(s)
Golf . nichell wheels ;)
|
Quote:
p.s. ..........mari4speed ......cam putin tuning...da arata bine.........pleoapa aia e fara reflexii da in mare imi place |
2 Attachment(s)
am incercat si eu un alfa ... nu f mult ...ceva care as vrea sa vad in realitate
|
bv bossule...imi place ca incepi sa avansezi :-d ...poate in curand o sa iau lectii de la u :-d
P.S : da mai dao si in tuning.... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:08. |
|
- Copyright 2026 4Tuning