![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
pe 27 Dec se va difuza la ei emisiunea. la noi..au intarziere de cam 1 an. :) asa ca vom gasi alte okazii sa o vedem...gen torrente...
|
1 Attachment(s)
un sl superb, vazut in timisoara, era foarte bine intretinuta masina
|
Salut-sa ma prezint Alin ma numesc si sper sa nu deranjez pe nimeni pe forumul acesta!
Parere proprie si personala:prea multe masini de lux in RO locuind in Buc si locuind pe langa centru,lucrand la unirii am avut ocazia sa vad f.f.f.f multe masini de lux: -x6(cam 10 pe putin,am vaz alb,negru,gri,oranje,maron,...) -f50,caymann,carera gt,boxter,m6 power,golf r32,maseratti,1 singur aston db7.. -Lambo murcielago,diablo(alb,orange,negru) -ford mustang si mustang gt(1 in fiecare zi in parcare in spate la unirea) -corvette(f. multe) -350 z....si lista continua .... Nu am momentan nici o poza dar in momentul in care voi rasari ceva care sa-mi placa cu adevarat o sa postez imediat! |
3 Attachment(s)
Vazut miercuri in Oradea :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2
P.S: +G-Klasse AMG cu numere de B, fara poze P.P.S: scuzati calitatea, cei 2mpx nu mai fac fata :D |
4 Attachment(s)
Mercedes-Benz SL 55 AMG
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Numa spatele de la masina se vede , e in fata la acel fiat bravo , daca ma poate lamuri si pe mine cineva , ce masina e?:D |
Numerele cu PROBE sunt numere de reprezentanta, si pot fi puse pe orice masina din cadrul unei firme care se ocupa cu vanzari auto. NU inseamna ca este strict de test drive, ci doar, ca masina nu este inmatriculata si in loc sa se scoata nr provizorii lunar se folosesc acestea. Din cate stiu, au termen de valabilitate 12 luni si asigurare tot pe 12 luni.
|
Imi poate spune cineva daca in Romania exista ferarri California sau Rolls Royce Ghost?
|
exista cel putin 2 California: unul rosu al lui Tiriac si unul gri-sobolan al unui om de afaceri
|
Quote:
si mai e unul in ploiesti;) |
am vazut mercedes gl brabus widestar... are un sunet demential :x
|
Quote:
|
9 Attachment(s)