Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ca][n 08-07-07 20:53

Re: Comentarii lucrari!

2 Attachment(s)
golf tuning

Cobra2007 08-07-07 20:55

spoilerul fata, pragul...si eleronu sunt blury

BiG-Q 08-07-07 20:55

Quote:

Originally Posted by bo$$u (Post 987993)
ursuletz....... sper sa va placa.... va rog dati commmmmment.... sper ca mi-am inlaturat prima greseala .. ;)

de data asta ai reusit ..frumos ursulet cu toate ca mie unu culoare nu imi place grena rosu nu sunt culorile mele favorite ..in rest nu vad greseli

QUOTE='Ca][n;988055']golf tuning[/QUOTE]

plus aceasi greseala ca la lelooo stalpu din partea ailallta nu l-ai scos si se vede

bo$$u 08-07-07 21:11

ms mult allz

no limits design 08-07-07 21:58

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 988055)
golf tuning

oooo ca][n it`s back ...........reflexiile de pe mashina(asfaltu de jos) ...sunt blury....in rest pare okay

Kolegosu' 08-07-07 23:48

Quote:

ursuletz....... sper sa va placa.... va rog dati commmmmment.... sper ca mi-am inlaturat prima greseala .. ;)

Culoare ireala, janta spate putin blurry, selectii ciudate la bandouri, putin blurry si la maner. Ai un + pt Nas care este foarte frumos si inca un pt jante bafta ;)

RicardoM 09-07-07 00:06

Quote:

Originally Posted by Ca][n (Post 988055)
golf tuning

Nush ce sa zic despre lucrarea asta.... imi place cum se reflecta pe masina steagu ala sau insemn ce-o fii el, dar pragurile, vopseaua, spoilerul, eleronul = Blurry rauuuuu....... si sa fi mai atent la selectii... Bafta

RicardoM 09-07-07 00:09

Quote:

Daaaa, nush ce parere au ceilalti, dar e mult mai bine decat celalalt, plus ca nu prea vad greseala

SatanaVeX 09-07-07 00:28

1 Attachment(s)
varianta mea de golf facut in 30 de min ..nu de alta da nu prea aveam nici timp de lucru si nici nu am stiut ce sai mai fac ..:(

RicardoM 09-07-07 01:28

2 Attachment(s)
Baietii.... dupa multa vreme o sa bag si eu cateva lucrari mitittele si timide.... astept comentarii.....

NightDevil 09-07-07 01:33

Quote:

Originally Posted by RicardoM (Post 988521)
Baietii.... dupa multa vreme o sa bag si eu cateva lucrari mitittele si timide.... astept comentarii.....

ai rupto pe masina ..nu va mai aruncati la masini grele daca nu le puteti modifica niste jante puse pe ea si alea care nu cad bine ..ns uitativa si voi pe alte situri si ivatati de la baieti ce inseamna virtual tuning ... daca trebuia sa platiti elementele de tuning va intelegeam dar asa? daca masina era clean look era ok pe cand ea e un portocaliu obosit si nu inspira nimik decat un pick up cu jante

RicardoM 09-07-07 01:45

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 988525)
ai rupto pe masina ..nu va mai aruncati la masini grele daca nu le puteti modifica niste jante puse pe ea si alea care nu cad bine ..ns uitativa si voi pe alte situri si ivatati de la baieti ce inseamna virtual tuning ... daca trebuia sa platiti elementele de tuning va intelegeam dar asa? daca masina era clean look era ok pe cand ea e un portocaliu obosit si nu inspira nimik decat un pick up cu jante

Merci mosule, dar u sunt la inceput si vroiam sa stiu daca am pus jantele corect si daca am vopsito corect, nu daca e frumoasa sau corecta. Eu vreau sa invat astea de baza si dupa aia reguli, nebuneli, asorte-uri si d'astea, oricum merci

NightDevil 09-07-07 01:52

Quote:

Originally Posted by RicardoM (Post 988536)
Merci mosule, dar u sunt la inceput si vroiam sa stiu daca am pus jantele corect si daca am vopsito corect, nu daca e frumoasa sau corecta. Eu vreau sa invat astea de baza si dupa aia reguli, nebuneli, asorte-uri si d'astea, oricum merci

aa scz atuncea te-am luat prea tare daca esti incepator :D jantele sunt ok se poate si mai bine mai exerseaza ..culoare e ireala...nu folosi culori dastea incearca sa modifici daca modifici culoare originala sa-i dai diferite tenete sa arate cat mai real.... in rest e ok e stock :D

RicardoM 09-07-07 01:55

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 988545)
aa scz atuncea te-am luat prea tare daca esti incepator :D jantele sunt ok se poate si mai bine mai exerseaza ..culoare e ireala...nu folosi culori dastea incearca sa modifici daca modifici culoare originala sa-i dai diferite tenete sa arate cat mai real.... in rest e ok e stock :D

EEEEEEEEEEE.... asa iti multumesc frumos..... inca invat astea asa ca.... Ma fac eu mare! merci frate!

69WRX 09-07-07 02:08

Quote:

Originally Posted by L33L00 (Post 987863)
ti-am zis sa mai inveti sa mai si taci ca iesi mai bine ... vezi ca prinzi cam mult tupeu fara nici un suport de "inteligenta " solid [off-topic]

pls comment [on-topic]

cea mai mare porcarie care am vazuto..jumatate dintrun golf r32 cred sau golf 5 gti copiat peste un golf 4 ?si mai zici ca esti virtual tuner..m-am convins ce iti poate pielea..copiezi tot ce prinzi

All times are GMT +2. The time now is 01:22.

- Copyright 2026 4Tuning