![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
ma lasati-l in pace pe om...el a lucrat masina. daca el crede ca are vreo sansa sau nu asta e problema lui nu problema voastra. daca aveti ceva de comentat asupra mashinii( privind greseli) faceti-o.
|
Daca omu' vrea sa trimita masina aia, e liber s-o faca, pe cand voi nu aveti voie sa faceti offtopic aici! Ori comentarii, ori nimic!
Quote:
|
2 Attachment(s)
Glof :d:d:d
|
acum fara suparare esti membru VT? sti VT ? nu prea se vede ..pe lanaga jenti strambe si umbra rosie :)))) ROSIE da ce naiba ai curge sange la masina ...geamurile de un negru fenomenal de fals ...ireal ....asta e VT ? in fine tino tot asa ca e bine ...si pt multi de aici mie mi-ar placea sa ajung in revista inclusiv la pagina intoarsa acolo ..la mine macra ramane scris la voi virtual ..asa ca ....
|
umbra era rosie si la original
|
1 Attachment(s)
Quote:
modificari 1.shaved doors 2 stopuri albe 3 .culoare schimbata 4.jenti mai mari 5 jenti vopsite in culoarea caroseriei 6 ca sa nu mai zic culoare perlata :D |
2 Attachment(s)
putin tuning... multe greseli ...:D
deci ..din greseala am salvat peste original :D am salvat ce se putea salva ...dar cu capota nu mai puteam sa fac nimic ... |
2 Attachment(s)
Golf :rolleyes2
|
2 Attachment(s)
ti-am zis sa mai inveti sa mai si taci ca iesi mai bine ... vezi ca prinzi cam mult tupeu fara nici un suport de "inteligenta " solid [off-topic]
pls comment [on-topic] |
nice bravo !!! doar ca roata de pe fata e stramba
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ursuletz....... sper sa va placa.... va rog dati commmmmment.... sper ca mi-am inlaturat prima greseala .. ;)
|
look clean...eu nu vad nici o gresala...bravo
|
bv arata bine ...... ;)
|
leeloo, o problema la stalpul usii,pe partea cealalta ai uitat sa il scoti
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
|