![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Eu unul nu pot sa merg la Predeal, desi stii cum as vrea? Pfffff.... nu se poate, pare rau :cry:
Da' totusi duminica de pe la 2 pana pe la 11 noaptea, ce are? :) |
ok, no problem. weekendul asta la piatra si weekendul viitor ma duc la predeal :twisted:
de ce asa tarziu (2) ? doar tu mergi ? pai mergem cu o singura masina in cazul asta. |
Pai e Robert cu Geanina, Boasa, eu, tu cu fata ta, nu incapem intr-o masina :)
|
ok, pai ne auzim la telefon si mergem :-)
|
Quote:
si nr e cu 2009 si restu sunt de 4....nu ai cum sa-l uiti:))) |
Oricum, partia Sorica din Azuga e mama lor 8):lol:
|
Pentru o partie de oras Piatra e ok. Si ca o evadare de o zi merge. Daca era mai ieftina urcarea era perfect :)
|
Quote:
|
Cunosti engleza Lurch?
|
Partia e decenta si ingrijita bine, dar accesul la telescaun e cea mai stupida treaba pe care am vazut-o vreodata la o administratie locala.
Pinalti baiguia ceva atunci cand a deschis partia de zeci de mii de vizitatori/an, bla bla bla, si n-a fost in stare sa se gandeasca la 2 treburi simple: 1. cum gasesti telescaunul, ca nu ai niciun fel de indicare clara a zonei, nici oamenii nu prea stiau sa ne explice, toti ne trimiteau la gara la telegondola, iar locatia aia de langa Kaufland e absolut imposibil de nimerit pentru un om care nu locuieste in Piatra şi 2. zecile alea de mii de vizitatori, unde parcheaza? Nu exista nicio parcare, ajungi undeva in spatele unor blocuri, unde nu e niciun loc de parcare pe langa, ca au locuitorii din zona masinile, si de acolo urci o carare cimentata, pe dupa niste case, si prin spatele lor pe niste scari, fara niciun indicator. Prost gandit, administratori de doi bani, cu creier de gaina de la ţară. |
Quote:
|
Te cred, nimeni nu stia sa ne indrume cum trebuie, am urcat de nebuni pana la Gospodina, ne-am invartit prin tot orasul, 1 ora juma'te am pierdut in conditiile in care eu stiu Piatra destul de bine...
|
e usor de gasit ...
e fix dupa munte .... la poale ....imediat pe dupa blocuri .... :)) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:01. |
- Copyright 2026 4Tuning