![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
Ma intreb cum o sa se dezvolte si cum o sa actioneze mega-institutia asta, care dealtfel nu are personalitate juridica. Si cum o sa se conteste procesele verbale, de exemplu...
|
taxa auto pentru masinile inmatriculate inainte de 2007 se amana pana in 2013... https://www.4tuning.ro/taxa-auto/ta...nia-12170.html
|
Quote:
|
In sfarsit o veste buna
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;4831660]partia de la piatra este destul de dificila, mai ales pentru snowboard. acolo mi-am sucit piciorul acum vreo 3 ani cu schiurile :lol:[/Q
te astept la brasov barosane sa te vad cum te dai pe placa, dai un tel cand esti prin zona....ma gasesti oricand aici, sunt brasovean mai nou:lol: |
Quote:
|
[QUOTE=Cristy_mat;4843462]
Quote:
|
Quote:
|
In prezent 73 CSC in viitor 93 PVR Sau 50 UND
|
[QUOTE=Bmw_Rulllzzz;4843588]
Quote:
|
pai cand imi fac timp trag o fuga la predeal, cel mai probabil weekendul viitor. tot nr ala cu 2010 il ai ?
|
Quote:
Ca noi ne ducem la Piatra, pe partia aia de-ti place tie :twisted: Cine are chef, la ski, duminica, noi ne ducem. |
pai cine mai merge? daca suntem mai multi nu este mai ok sa tragem o fuga la predeal? plecam dimineata pe intuneric si ne intoarcem pe intuneric :lol:
|
Quote:
si e mai combinatie in poiana, urcam pe postavaru si coboram 1 ora pe partie, aia din predeal e pantalon scurt.... |
Quote:
....pe postavaru coboram o ora pe o partie lina si foarte aglomerata de multi papucari. in predeal subteleferic te dai 10 minute dar ai adrenalina pentru toata ziua. in plus....garantat ca oricand te dai subteleferic nu sunt mai mult de 10 persoane pe acea partie. saptamana trecuta cand am fost la predeal, pe clabucet era full full iar alaturi subteleferic eram eu si inca 6-7 persoane. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning