![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
@mari4speed : janta de pe stanga privitorului ii prea inclinata(prea mult;)),si trebuiau niste reflexii acolo sub plasa,in rest e bine |
10x all 4 comm:rolleyes2
;) |
Quote:
1.nu are greseli 2.e facuta de mine 3.alte cauze care le stii numai tu ... ARGUMENTEAZA |
nsuh de ce dar banuiesc ca esti Sebi2 ?nu ? pai sa iti spun asa...ai la greseli...prima greseala care am vazuto cand am deschis poza..rotile...uitate si tu care coltzuri are...in locul tau..as avea grija la selectii ;) mai departe sa zica restu...ca mi-a fost lene sa ma uit atent
|
3 Attachment(s)
Golf 1 ;) !!!!!!
|
2 Attachment(s)
da sari cu gura ... o mazda :twisted:
|
e bine...ai putine greseli
la plase lipsesc umbrele la spoileru fata reflexiile par cam neclare...parerea mea si spoileru spate banuiesc ca trebuia sa vina in linie cu celelalte...cam atat bafta pe viitor. |
2 Attachment(s)
Mk3 again ... :rolleyes2
:arrow: parer pls i:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
ps. numarul ala e criminal :)) face toata masina :))bafta |
2 Attachment(s)
golfu de la challanges :D
|
nice...dar cu reflexia de jos ai dato in bara ....
|
de ce ? cu ce am gresit ?
|
poi man aia numesti u reflexie ? nu e bine facuta....macar sa-i fi dat niste transparenta..
|
Quote:
ce nu imi place mie: can'ul si tubul de nos...au alte umbre...daca te uiti la cum bate masina pe masina, ar trebui sa fie cam..opus..si mult mai mica umbra. carbon mult prea intunecat. cutia de cola prea luminata fata de masina. gaura din far nu are unghi corect.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
|
- Copyright 2026 4Tuning