Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

alex2see 24-04-08 22:03

Re: Diverse discutii

bah ca tot vb de tractoare ziua lu madona si ce ati mai zis voi pe acolo

azi navigand pe strada ma cprins o umbra mare asa imensa prima oara am zis c a e eclipsa sau eu stiu dar la televizor nu a anuntat nimic ....................normal ridic capu sa vad ce naibi sa intmplat cand ma uit mai bine era un jep cu nsl pe luneta si 4t

da cum bine stiti cu toti e cel mai nou si mai fres membru nsl

trebuie s ai gasim un adversar la liniute ca am inteles ca e pacurar

DONU' 25-04-08 01:03

E membru de onoare mah... Omul e tatal lui Maax SSP-ul si a zis ca ne va sprijini in actziunile intreprinse de noi referindu-se la intalniri si gasirea de locatzii pentru noi.

tng 25-04-08 09:44

In seara asta membrii clubului midnight racers vor veni in ploiesti, alaturi de mama lu micutzu ... la un bun prieten de-al lui, Pino, acesta aflanduse in imposibilitatea de a iesi din casa. ei vor stationa putin la el, dupa care vor ramane prin oras.

Ii intampinam cum se cuvine ?
Vor pleca din bucuresti in jur de ora 21 - 21.30

shantzu 25-04-08 12:19

Eu zic sa mergem la Campina , baietii de la MR vin cu treaba nu vin pt curse sau nebunii ...
Cine vrea sa ramana la Ploiesti pt ei sa ramana , cine nu sa mearga la Campina ! Nu e nici o suparare ;)

kast_ACAB 25-04-08 15:52

:D DAPS ..fiecare cu cogniacu lui...:oops: asta...cu treaba lui :cool::pistoles:

kraven_4_all 25-04-08 17:03

=))...bine asha kastore....bv bv .....CAMPINA frate....:)...mai ales k e frumos afara

TheMaax 25-04-08 18:17

Quote:

Originally Posted by alex2see (Post 1501312)
bah ca tot vb de tractoare ziua lu madona si ce ati mai zis voi pe acolo

azi navigand pe strada ma cprins o umbra mare asa imensa prima oara am zis c a e eclipsa sau eu stiu dar la televizor nu a anuntat nimic ....................normal ridic capu sa vad ce naibi sa intmplat cand ma uit mai bine era un jep cu nsl pe luneta si 4t

da cum bine stiti cu toti e cel mai nou si mai fres membru nsl

trebuie s ai gasim un adversar la liniute ca am inteles ca e pacurar

See-ule umbra mare nu face frate ca inca nu am reusit sa-l ridic dar indata ce o voi termina pe a mea la partea de lumini voi incepe si la ala ............. va primi un snorkel, o bara Sahara cu scut troliu si proiectoare incorporate si probabil o leaca mai mare garda la sol cat despre gume are deja unele ptr vremuri grele BFGoodrich AllTerain A/T deci masina nu va fi de liniutze si alte chesti cu care suntem noi obisnuitzi, are aspiratii de off-roader veritabil si eu zic ca se preteaza excelent!

GiGiCarbiT 25-04-08 23:19

244D Made In Brasov...Ride on Covasna Citi...Cartof!

Vladz 26-04-08 00:54

Coloana frumoasa au avut baietii de la Bucuresti , tot respectu :mrgreen:

MeHiGH 26-04-08 10:35

https://forum.4tuning.ro/showthread.p...94#post1498094
Ultimul post , ce le-a bubuit mintea autoritatilor din Constanta !
Nici nu e evidenta cutia aia noaptea :|.

PH86MIN 27-04-08 04:24

Va urez un Paste fericit si sarbatori fericite tuturor.......Hristos a inviat!

COXrazvan 28-04-08 22:33

ce ati facut de paste? k yo pusei de servici :((

ven`u 28-04-08 22:56

am ciocnit oua. .... mai ales io,hrz`u si ssp`u :))) ssp`ule ....pe cand urmatoarea?hrz`ulica ....te mai tine una ?:))

TheMaax 28-04-08 23:44

Quote:

Originally Posted by razvan24 (Post 1505127)
am ciocnit oua. .... mai ales io,hrz`u si ssp`u :))) ssp`ule ....pe cand urmatoarea?hrz`ulica ....te mai tine una ?:))

Alcoholiculeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee .............................. :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk:: woowoo::woowoo::headfones:headfones:censored::bong :;);)

DONU' 29-04-08 03:23

Atentzie! Pentru Cei Care Nu Merg De 1 Mai La Mare!
In Weekend Raliu Pe Rasnov - Viteza In Coasta!!!

Atentzie! Sunt primele doua etape din Campionatul 2008

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning