Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Ace Axel 29-06-06 22:32

Re: Comentarii lucrari!

misto hori... bv...
c examen ai dat tu... la 16 ani!?

Lukian_XXX 30-06-06 07:42

2 Attachment(s)
bagati si la asta cateva comentari!:D
nu o las asa tre sa o mai vopsesc si sa pun niste acesori (probabil pe prag si aripa:D :D )

patriotu90 30-06-06 07:53

Quote:

Originally Posted by Lukian_XXX
bagati si la asta cateva comentari!:D
nu o las asa tre sa o mai vopsesc si sa pun niste acesori (probabil pe prag si aripa:D :D )

incearca sa pui plasa in gurile alea de aer dp spoler ... ai grija sa le indrepti k sunt daiata in graba ...

sandrin 30-06-06 08:05

2 Attachment(s)
dupa o pauza....
:rolleyes2

patriotu90 30-06-06 08:09

Quote:

Originally Posted by sandrin
dupa o pauza....

arata super bine ... bv ...

Ace Axel 30-06-06 09:03

Quote:

dupa o pauza....

arata foarte bine... dar park ai un spatiu km mare intre capota si spoiler, jantele arata si ele un pic km subtiri si se vad urat urmele lasate in urma coborarii :D

shantzu 30-06-06 11:04

2 Attachment(s)
comentati si la mine ?? ;)

Ace Axel 30-06-06 11:11

buey parerea mea e k masina e impecabila...

sandrin 30-06-06 11:15

@ ms patriotu
@ ms de grila zici ? jantele o sa le schimb
@ shantzu - tare... tipic wrc.. numai ca ai pus 2 antene ;)

shantzu 30-06-06 11:17

Quote:

numai ca ai pus 2 antene ;)

pai asha avea si masina de unde le-am luat ;)

patriotu90 30-06-06 11:29

... shantzu ... ai cateva selectii strambe inrest e marfa ...

HoricutzWSR 30-06-06 12:37

Quote:

Originally Posted by Ace Axel
misto hori... bv...
c examen ai dat tu... la 16 ani!?

am 15 ani...dar a ramas asa profilul fiindca atunci demuuult cand m`am linregistrat eu nu se putea pune mai putin de 14 ani si eu aveam 12 :)

Gabi 30-06-06 12:38

1 Attachment(s)
Ceva retusuri la Focusu' ST postat ieri.

Ace Axel 30-06-06 13:05

o lucrare de exceptie... cu mera de asteptat de la gabi... dar parerea mea k negrul ala arata km sec.. ar trebui pusa o plasa...

AdY9005 30-06-06 13:10

Quote:

Originally Posted by Gabi
Ceva retusuri la Focusu' ST postat ieri.

gabi : pai spoilaru nare pic de reflexie si pragu , janta fatza e plata , farurile alea albastre is ireale nush dc va place . in rest merje ;)

Gabi 30-06-06 14:41

Kolegu: 1st warning !

PS: cat tu ai lipsit, patriotu a facut cateva lucrari de exceptie si cele mai bune si la obiect comentarii el le face, asa ca nu-l baga in aceeasi oala cu Gigi Bantuiala a.k.a. L33L00.

Trickz 30-06-06 14:55

2 Attachment(s)
asta cam asa e.....oricum....revin si io incet,incet dupa examen....pareri si sfaturi plz.danke

L33L00 30-06-06 14:58

2 Attachment(s)
Quote:

PS: cat tu ai lipsit, patriotu a facut cateva lucrari de exceptie si cele mai bune si la obiect comentarii el le face, asa ca nu-l baga in aceeasi oala cu Gigi Bantuiala a.k.a. L33L00.

hai ca asta e buna ...

comment

TazAless 30-06-06 15:00

*Trickz: spoilerele si pragul nu sunt la acelasi nivel, spoilerul spate cam stramb... nu ai gasit unghiul potrivit

TazAless 30-06-06 15:06

*L33L00 ( Gigi Bantuiala :lol: ) : carbonul ala nu prea ti-a iesit, liniile de la intercooler putin strambe, umbrele lui cam ireale, din janta spate nu se intelege nimic, putin tuning

Kolegosu' 30-06-06 15:13

Quote:

La 2nd warning ce patesc primesc BAN ?! Daca face comentarii la obiect de ce zice ca lucrarea mea este carutza ...ti-se pare obiectiv ? Mi-se pare total aiurea sa imi dai warning pentru ca nu am facut nimic ... Domnu Patriotu90 a comentat de parca ar avea ceva cu mine ... Aja ca am luat-o personal!!

Oxide 30-06-06 15:15

Trickz-SPOILERU` SPATE II LUAT D P IMPREZA D P DIGIMODS!!!NU MAI LUATZI DREAQ PIESE D P DIGIMODS!!!OMULE,NU TE AJUTA CU NIMIK DAK TOT COPIEZI PIESELE ALTORA!!!!ACUMA CE AI FI VRUT SA-TZI COMENTAM???"AI DE CAPU` NOSTRU CE O SCOS ASTA,NOI NU SHTIM K ASTA II SPOILER D P DIGIMODS PT K SUNTEM FRAIERI!!!"NU MAI TOT COPIATZI D P MASHINI DEJA TUNATE VIRTUAL!!!STRICATZI FORUMU`!!!

Gabi 30-06-06 15:18

Nu poti spune ca masina aia e limuzina si, sincer sa fiu, inclin sa fac si eu acelasi comentariu ca patriotu. Daca te apuci sa pui pokemoni pe un BMW care, din cate am vazut, se vrea a fi GTR (poate ma insel si chiar mi-e lene sa ma uit), nici caruta nu se poate numi.
Quote:

Originally Posted by Kolegu™
[...] Domnu Patriotu90 a comentat de parca ar avea ceva cu mine ... Aja ca am luat-o personal!!

Din pasaju' asta se deduce maturitatea ta! Si eu am ceva cu tine, ti-as sparge capu'. De ce? Nu stiu! :lol:

Ti-ai luat avertisment pentru ca ataci, jignesti, s.a.m.d., iar replicile tale la comentariile altora seamana cu ale lu' 'nea L33L00. Hai sa incheiem discutia aici pentru ca nu-si are rostul.

PS: revizuieste-ti atitudinea si, in loc sa iei ca pe un afront personal o critica adusa asupra unei masini facute de tine, incearca sa te perfectionezi.

Opportunity 30-06-06 15:38

Quote:

Originally Posted by Oxide
Trickz-SPOILERU` SPATE II LUAT D P IMPREZA D P DIGIMODS!!!NU MAI LUATZI DREAQ PIESE D P DIGIMODS!!!OMULE,NU TE AJUTA CU NIMIK DAK TOT COPIEZI PIESELE ALTORA!!!!ACUMA CE AI FI VRUT SA-TZI COMENTAM???"AI DE CAPU` NOSTRU CE O SCOS ASTA,NOI NU SHTIM K ASTA II SPOILER D P DIGIMODS PT K SUNTEM FRAIERI!!!"NU MAI TOT COPIATZI D P MASHINI DEJA TUNATE VIRTUAL!!!STRICATZI FORUMU`!!!

nu te supara dar digimods are cumva copyright pe masini? eu pot sa iau de unde vrea muschiu meu.

Trickz 30-06-06 15:52

2 Attachment(s)
ma scuzi,domnu oxide....nu am stiut ca te deranjeaza pe tine ca iau de pe digimods....
din cate stiu eu,prima regula in vt e sa nu kopiezi de pe o masina identica....dar,ma rog....oi fii tu mai destept....
sa zicem ca luam spoilerul de pe un subaru si il puneam tot pe subaru....dar nu a fost ajea. lam luat,lam modificat un pic si lam pus pe bmw....pun si poza ca sa se vada k nu zic prostii...
oricum,daca este ,,ilegal'' sa iei de pe alte masini, va rog frumos pe toti sa ma scuzati si promit ca de acum o sa ma las de vt....

TazAless 30-06-06 16:00

oricum... tot ramane cam stramb :lol:

Oxide 30-06-06 16:04

Quote:

Originally Posted by Opportunity
nu te supara dar digimods are cumva copyright pe masini? eu pot sa iau de unde vrea muschiu meu.

man...de luat potzi lua d unde vrea shi **** ta...k pe men tot acol ma doare...dai dovada k eshti habarnist shi nu dai semn de perfectzionare!!!
PS:nu voiam sa t jignesc shi sper k n-am facut-o...dar cam asha sta treaba...sa intzelegetzi shi voi...obsedatzi de "copyright"
PS2:shi dak sa zicem n-ar fi nicio problema k luatzi...dar spoilerul spate d p impreza cred k mai ii pe enshpe mii de lucrari d p forumu` asta....se mai plictiseshte lumea nu crezi???

Gabi 30-06-06 16:22

Trickz, nu te mai umfla in pene, ca nu e primu' caz cand cineva este prins copiind diverse parti de pe alte masini modificate virtual si iese "scandal", da' se pare ca daca unii lipsesc de pe aici, ori uita anumite reguli (care, in fond, tin de bunul simt al fiecaruia), ori se cred mai "smacheri" in ale VTului (chiar daca uita cateva "detalii").

Repet, nu-i o regula scrisa, dar este regula unui bun simt elementar, asa ca nu te mai ambala ca poate-ti cedeaza motoru'. Acelasi lucru este valabil pentru toti ceilalti useri care fac VT!

PS: poate ma supar si-i propun lui Gratzian si lui Vali banarea fara nici un fel de explicatie a celor care fac astfel de falsuri.

TazAless 30-06-06 16:43

e ca o lege nescrisa, trebuie sa fiti fairplay

Oxide 30-06-06 17:32

2 Attachment(s)
noah...ashtept comentarii...cat mai multe!!!:)

BIG_mafia 30-06-06 17:46

hai k arata super asa modifikat :))

Kolegosu' 30-06-06 17:46

Foarte mistoo curata simpla si la obiect (de ce nu ai pus si tu un:wink: "pokemon") poate putin cam blury aripa spate.

P.S. asteapta comentariile obiective !! :wink: :D

Mihaitza_tdi 30-06-06 17:49

Super tare!!! arata bine negru cu argintiu!!;)

Skillzu 30-06-06 18:50

Quote:

Originally Posted by Oxide
noah...ashtept comentarii...cat mai multe!!!:)

jmechera rau!! felicitari...

si foarte simpla...dar de efect...8)

t1grul 30-06-06 19:27

1 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:

HoricutzWSR 30-06-06 21:34

2 Attachment(s)
Latest work...le scot ca pe banda... :)

Ace Axel 30-06-06 21:35

bah cum puteti pune spinnere p masini sport frate!?!??!?!:shock: :rolleyes2

Skillzu 30-06-06 21:48

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning

8) :shock:

tare rauuuu :shock: :-)

Oxide 30-06-06 22:28

Quote:

Originally Posted by madskilz
jmechera rau!! felicitari...

si foarte simpla...dar de efect...8)

ms mult man!!!:)

Reme 01-07-06 01:16

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning

misto! misto! :shock: rupe stilul!

All times are GMT +2. The time now is 08:09.

- Copyright 2026 4Tuning