![]() |
Re: Club Renault 5
cine stie cum as putea face rost de un kit tuning pt renaut 5 in timisoara
|
de la bnz...
|
hello lume. poate cineva sa-mi dea vreo informatie de cineva care le are cu turbinele. Tare as vrea sa o verific si daca are ceva sa o repar. Asa ca poate ma ajutati si pe mine cu aceasta informatie deocamdata. M-am apucat sa o repar si asta e fixatia mea. Mercic mult
|
pai ... desfaci furtunu care intra in turbina si vezi daca are joc lateral sau axial... daca nu are joc... nu ai ce sa repari... scoate fum?
|
pai fum, scoate in limitele normale...mai ales cand o forjez. o sa incerc ce mi-ai spus tu. Si pe urma mai am o chestie...nu-mi mai merge indicatorul de benzina si am verificat peste tot mai putin sonda din rezervor...si acum vine problema cea mai mare: nu gasesc sonda de la rezervor... Are cineva idee, pe unde as putea s-o gasesc?? miliady merci pt consiliu;)
|
salut baieti! scuze ca nu am mai dat nici un semn de viata de aproape 1 an! a venit si momentul sa ma apuc de renault-ul 5 aspirat pe care sa-l transform in turbo! primele mele intrebari:
1. Se poate pune chiulasa de alpine si turbo? daca da, stiti pe cineva care are una de vanzare?? 2. dati-mi va rog un link ceva de unde pot sa icumpar o suspensie sport sau una reglabila si mai am nevoie si de o bara de rigidizare dintre amortizoare! |
Spax RSX de la BNZ Shop,precum si o bara de rigidizare de la Sparco tot prin BNZ Shop.
Presupun si sper ca ai R5 de la 85 in sus ! |
sal revin si eu cu o problema,,,acum 3 zile era sa fac o prostie dadusem r5 meu pe o nova,si cum mi-am dat seama de prostie fuga inapoi cu ea...asa
acum nu stiu ce ia faccut ala dar in momentul in care franez brusc...se opreste motorul:Dde ce oare... |
Eh nu e mare scofala,si nu i-a facut ala nimic,sigur trage aer fals pe la burdufu de frana sau pe undeva pe parcurs...oricum e ceva la servo-frana !
am avut si eu pbma asta la dacie,era sparta membrana (batranete) |
Intrebare: am nevoie de schema circuitului de evacuare la R5 Alpine. Sau macar daca sstie cineva daca existe toba mica sau nu.
Merci anticipat! |
iar o problema, am nevoie de kitul de furtune pt apa si ulei pt r5 gt turbo! shie cineva de unde pot sa fac rost urgent???
de asemenea un set de gernituri pt galerii,carb,turbo,chiulasa etc etc |
pt chiulasa pune victor Reinz ,pt galeria de evac si admisie e o singura garnitura ,daca intrebi la magazin prima e 120 ron si a 2 e 40 ron...iar furtune de apa de la nova ,nova gt etc...si mai modifici si tu pe acolo...de ulei la fel....improvizezi
|
Quote:
|
Quote:
garnitura chiuloasa .. victor reinz... 140 -150 RON kit de reparatie - garnituri si jiglere....... 80 RON Al Padrino furtune de ulei mergi la niste baieti care sertizeaza.... furtune de apa trebuie sa adaptezi.... pentru asta te ajut eu.... cele care vin de la radiatorul de la aeroterma.... iei 2 buc de super nova....... vezi ca trebuie unul din ele de doua ori... sa nu iei set de super nova... trebuie cel care are aceeasi forma cu cele originale... in rest pot doar sa iti recomand sa ai rabdare la cautare si sa te pregatesti cu multe inadituri si sa iei coliere calumea. Bafta |
mi-am dat comanda de garnituri mai ramane setul de rep pt carb
apoi cine are cotul acela care intra in capul carburatorului????? |
Eu,firesc :)
|
salut la toti, imi recomandati si mie va rog un service/mecanic in bucuresti mai bun, care sa se priceapa la r5 gt turbo ? ms anticipat
p.s. cand sunt intalnirile r5 in bucuresti ? |
2 Attachment(s)
cam asa arata acum buburuza
|
mai ai ceva de munca la ea,bafta in continuare....Ivan lasa si tu un id de mess sa vorbim iar in legatura cu intilnirile nimeni nu prea stie daca vrei sa ne vedem zici o locatie si venim mai multi turbati...iar cu mecanica la masina e simplu crede ma ,eu singur imi fac toate reparatiile la ea si piese nu sunt scumpe.
|
O da te sune pt mecanica ! ;) :lol:
|
Radule,vezic a la tine e o nevoie urgenta de Pompa electrica de benzina si un Regulator de presiune de benzina !
Cu Pompa aia mecanica ai sa iti trimiti pistoanele catre cer si pamant in acelasi timp ! Firesc,tot la mine le gasesti ! |
regulatorul de presiune il am! pompa mai pastreaz-o pana mai fac rost de ceva cascaval:)
|
postez si eu ceva offtopic, imi cer scuze da' nu prea am ideea unde sa intreb...
cunoaste cineva o firma care sa aduca masii din afara pe platforma,trailer,ceva? vreau sa aduc si eu buburuza mea din spania |
asta e buburuza mea,motor 1,4, nu e f vijlelioasa ea,s-a muncit vreo 3 saptamani la reparatii, indreptat tabla,putin la motor si asta a iesit...
|
1 Attachment(s)
pardon... asta e:)
|
yahoo msg. id: bogdanrusu10,
te sun oricum :D |
Quote:
|
cumpar parbriz si alte elemente de interior exterior, pentru model din '87 cum ar fi fete de usi, bara spate, praguri, pasaje roti, si caut pe cineva care sa repare unul din scaune care nu se mai fixeaza in carlig dupa ce se rabateaza, id mess rom_punky sau tel 0766 433 240
|
Quote:
|
cu scaunul s-a rezolvat, raman celelalte, pe langa cele enumerate m-ar mai interesa si o macara pt usa din stanga(daca e vreo diferenta intre ele), si amortizor stanga spate. ar mai prinde bine si un mecanic bun (si ieftin!)
|
nimic de vanzare din cele enumerate mai sus? m-ar interesa in primul rand un parbriz bun!
|
salut
am gasit un r5 4 usi de piese, ma voi duce sa iau ceva pt mine si eventual intreb. eu sunt din timisoara, daca iese ceva poti sa vii sa iei piesele sau cum te ai gandit? Mircea |
eu il pusesem asa carbul:D dar bine ca exista forum si am gasit si manualele de reparatii! cam de sapt viitoare incep lucrul! wish me luck
|
mirel, lasa un id de mess sa vb cum facem
|
unde ai gasit 5-ul si ce piese raman disponibile?as stii si eu unul tot in 4 usi.a zis omul ca e de acord ca il desfaca daca sunt mai multi interesati de piese dar e prea departe de mine.in schimb e mult mai aproape de timisoara.
|
radule, daca te apuci de carb, investeshte intr-un kit de reparatzie. eu am gasit la al padrino, a fost 87 ron. dar s-a meritat din plin. (mers f rotund + consum mic mic!)
|
r5 cu 4 usi este in lugoj. id mess mircea_vacariu, tel 0765142574. hai ca daca sunt mai multe kestii il conving pe omu sa-l desfaca.
|
cumpar urgent termostat si termocupla. doar Bucuresti!
|
pai sa intreb si eu pe aici prin iasi de vreun kit de reparatie, daca nu, o sa apelez la voi sa-mi faceti rost de unul si vi-l platesc
|
cumpar parbriz si alte elemente de exterior, pentru model din '87 cum ar fi bara spate(preferabil de gt), praguri, pasaje roti, id mess rom_punky sau tel 0766 433 240
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:00. |
- Copyright 2026 4Tuning