![]() |
Re: Constanta - Accidente
5 Attachment(s)
poze de aseara ... nu am avut timp sa fac .. au ridicat masina repede
|
4 Attachment(s)
ieri dimineata
|
o gramada au nenorocit borduri ;))
|
psycho ce a fost ma azi dimineata la noi in cartier pe linia de tramvai??? ca cica a fost garda sirene nebunii ai idee???
|
Las ca era sa ma fac *** aseara pe pod la Dorally...am avut noroc cu caru...nu au avut insa cei ce erau in spatele meu...vreo 4..5..masini pe derdelus direct.
|
Quote:
ai citit mai sus ?? afara unde erai ? pe balcon ?? |
R3Kin
nu stiu cum sti u sa numeri semafoarele si nu stiu ce reprezinta pt u a castiga o " cursa " si daca tie ti se parea ca mergea evitat ... te inseli amarnic ... era km multa viteza acolo ... asa ca nu mai vorbi prostii las-o asa nu mai pune sare pe rana Succes in viata ! |
Quote:
|
6 Attachment(s)
azi dimineta .. opera mea .. mi-am facut mashina pilaf :rolleyes2
|
nasol...da ne zici locu si cu cine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ma aikman ...ce sa zik ...ghinion...bine k nu aveai viteza...oricum la viteze mari parerea mea sa tii de volan si sa nu tragi brunsc( 10 mil :cry: :cry: :cry: )...am patit-o eu 1 data cand veneam spre casa ...un caine mort(probabil calcat de camion/tir) la iesirea din CT spre Lazu ...aveam 170...ce sa trag de volan, am trecut peste el...am atins cu scutu nu cu bara ...cum nu stiu, ca ma gandeam k sare ceva din masina k era mare:sad:...dar decat sa ma trezesc pe marginea drumului cu rotile in sus mai bine asa
|
da frate dar maine e bairamu .. tai berbecu ... nu vroiam sa omor asa ceva chiar azi in ajun ... nu stiu parca sunt impacat cu mien ca nu l-am omorat inca .. sa vad ce zice is vopsitoru si cat imi cere tinichigu ... si daca e il caut eu si il omor dupa bairam :))
|
ti-ai lovit rau masina dar e instictu ala sa tragi de volan si sa nu treci k nebunu, sa nu dai peste ceva ....cat despre caine sigur il mai gasesti :censored: ...il injuri putin si gata...trece...
|
OFF Topic:
Observ ca la voi au loc accidente cu tona.Se scrie la rubrica asta pe rupte :)) Felicitari celor de pe acest forum care au aparut in emisiunea "tuningshow". Au fost masini lucrate foarte bine, chiar extraordinare, in adevaratul sens al cuvantului |
Multumim.:)
|
tu nu ai fost ery:P:))))
Am fost dar eram cu spatele :D... -ERY |
stie cineva ceva despre accidentul de la neptun? in seara asta am ajuns pe la urgenta cu un prieten care a avut accident la basarabi si am auzit ca a fost un accident la nepton cu peste 10masini uni ziceau ca chiar 30de masini stiti ceva???
|
habar nu am ..... dar sigur daca e asa cum zici tu e pe la stiri
|
6 Attachment(s)
scuza-ma ca iti zic , dar dobitoc rau prietenu ala al tau cu loganu de la Basarabi , sofer prost sincer , sa omoare oamenii aia din passat , a spus soferu pasatului ca il impushca cu mainile lui daca nu-i scapa sotzia cu bine ... si bine i`ar face la ce accident a provocat , ii luase si foc masina , daca nu veneau localnicii cu stingatoare si etc ... mare noroc au avut ca au scapat cu viata si el si ceilanti din passat
|
si ce i-am luat eu apararea?am zis eu ca nui dobitoc? si faptu ca poti iti da dreptu sa impusti pe cineva , asta e omu a pierdut masina de sub control si la lovit pe om corect el e de vina dar acum ce sa-i facem? sa-l spanzuram?
|
era sofer incepator...
oricum eu nui iau apararea si da putea sa produca o drama sa moara lumea , dar in viata m-ai si gresim si nu cred ca atitudinea soferului din passat trebuie aplaudata aseara am vorbit cu omu din passat si l-am inteles perfect a zis ca nu vrea scandal si nu vrea nimic dar a zis ca nici nu putea sa ramana calm cand sotia lui are 3coaste rupte , bazin spart , coloana tasata si el are mana rupta... soferu din logan are doar ceva contuzi la cap ca a spart geamu lateral cu capu... oricum ideea e ca ce sai faci e pustan e incepator a gresit , acum il impuscam?tu yzful nai fost pustan?nu ai gresit si tu? poate nai gresit asa rau dar tot ai gresit sau era sa gresesti... ca nu neam nascut cu toti soferi... oricum inca o data ii multumesc lui liviu ca ma anuntat si am putut sa-l sustinem in momentele astea nasoale , mai ales ca tatal lui a murit acum 5luni si el acum 2saptamani dabia ce a iesit din spital(dupa o operatie la fiere si peritonita) |
da. inca o data viteza creeaza probleme . .si nici expeerienta nu avea pakt . .. la cate probleme a avut a ma aparut una . .
|
lol baiatule citeste mai atent , nu a fost ideea mea sa-l impushcam , omu ala avea pistol in dotare si striga pe acolo k el cu mana lui il impushka , lyv`u stie era cu mine , in fine , ce cauta el sa aiba asa viteza in curba aia , era si localitate si curba cunoscuta periculoasa ... plm , sincer a ajuns sa`mi fie frica de toti care isi iau carnetu in ultimii ani , pt ca au impresia ca s-au nascut soferi sau raceri , si se aventureaza prea tare si prea repede pentru cat stiu...
|
da cu pistolu din dotare :)))) asta a fost tare.. :) dar pakt asta e .. daca poti sa te feresti o faci daca nu te omoara. alti
|
Quote:
am fost si eu la locu accidentului cred ca am ajuns la 10min dupa ce ati plecat voi... ca se tot zice de viteza a fost vreun martor ceva? ce inseamna viteza? 70-80-100-120??? chiar sunt curios el aseara era speriat si la un moment a zis ca nu avea mai mult de 70 |
fiti mai atenti la volanh` ....!!! dz`
|
avea viteza ` .... orikum nhu mai konteaza fapthu e consumath` .... dar ec vezi la mashina 88` 89` ... perikolh` ... ink` o chesthi soferia nu`i ptr toti` .... !!!!
|
Te rog sa scri ROMANESTE fara th`;k;lh;k; si nu manca` literele!
|
avea viteza de unde avea viteza el nici nusi mai aminteste cum sa intamplat...
eu nu vreau sa iau apararea eu doar vreau sa aflu cum sa intamplat el de unde venea sau unde sa intamplat impactu , cica domnu cu passatu a miscat masina din locu unde era dupa impact cea ce e cam ilegal tinand cont ca era accident cu victime , sotia celui cu passatu recunoaste ca sa aruncat din masina si daia e asa rau ``accidentatat`` |
Stie cineva ceva despre accidentu dintre constanta si navodari ..era un matiz si un ford park ...botite destul de bine amndoua ..am vazut akolo si descarcerarea ////...are cineva detalii ? ..multumesc ...
|
dar despre audiul rasturnat in mamaia inainte de petrom cand te duci spre varianta exact in curba
|
@sonykel nu era audi era skoda superb alba , cica aveam viteza mare si janta stramba de mai de mult si i-a facut explozie si s-a dus
@dzl cum sa fie pericol daca vezi 88 89 la masini ? io zic sa nu mai generalizezi si sa ii bagi pe toti in aceesi oala , ai zis bine soferia nu e pt toti da asta nu inseamna ca anii astia au creat soferi catastrofa ... si acum ca sa fiu putin rautacios cum ai fost tu iti zic ca erai odata sa intrii in mine pe soveja si tu nici nu ti-ai dat seama .. probabil ca daca nu eram cu 88 la numar eram la politie in seara aia :) peace |
drx`...n-o lua in nume de rau dar sa conduci tu ca mine si sa faci tu ce fac eu si cati km` am (nu ma dau mare sau ceva de genu ) shi porma imi zici ca era sa intru in tine pe soveja ..nam nici o vina ca voi nu stiti de prima banda ..sau ca poti merge si cu 60 etc ...deci stai calm ca nu era sa intru in tine daca faceam o gafa sa-ti tai fata sau faze deasta macar salutam ca asa e frumos ... !! nu-s sofer de wechend !!!
|
a si nu am bagat pe nimeni in aceasi oala eu zic ce-am obsercat ... acum fiecare cu parerea lui
|
corect!:D:D:D
|
pai da da ai generalizat si nu mi-a placut , nu vreau polemica si nu e voie pe forum da uite cand ne vedem in oras mergem la o berica fara alcool si continuam pana o sa iti dai seama ca nu toti astia cu 88 sunt catastrofe :D
|
scoateiiii ochiii:))))))))) spargei capu'l:)))))))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:13. |
- Copyright 2026 4Tuning