![]() |
Re: Diverse discutii
:lol:
In weekend chiar o sa facem niste poze. La sala, sau pe unde vom ajunge!!! |
[QUOTE=DONU']Auzi la el, "unu cu un Cielo"!
Bai Ecscite, bai, se spune "un domn cu un Cielo". Vezi ca-ti rup urechile! :lol: lol ma scuzati "sa traiti" am zis sa nu dau nume domnule....:) |
Quote:
:rolleyes2 poza?:twisted: |
bha eu nu am nevoie de semnatura ;) doar ca imi stiti persoana si ma salutati pe strada este de ajuns pentru un maestru ca mine :mrgreen:
citez pe cineva de pe forum ''hai mha sa facem poza ,ca o pun ca wallpaper sa va am ca amintire ,ca va iubesc mult :) '' nu puneti intrebari de genul : cine e ?? atat :D |
ma scuzi tng!!alexe...intr-un fel sa zicem k suntem vecini!!stau la kteva strazi de tine!!u stai pe colt`...la magazin akolo....aproape de statia la 2!!...dak nu ma inshel u ai mai venit pe la sala!...din kte shtiu je!!
|
vineri dak ne int...am o veste pt. voi!!!...si dak se poate o mik deplasare...peste ceva timp!!...din pakte nu promit k vin...este foarte greu 4 me...avand in vedere k m`am certat cu batranu sa merg la bimmer...dar aici garantez je...k va fi show de show!!detalii va dau vineri...asta dak nu shtiti voi!!
|
hmmmm... eu nu stiu :d dar sper sa vin si eu ca nu v-am mai vazut de mult ;)
|
BIG BROTHER SI PE DN2
Autor: (M.S.) 102 camere video cu radar vor monitoriza traficul rutier pe DN2. Camerele vor fi montate in 20 de localitati din judetul Ialomita, inclusiv pe ruta Sinesti-Giurgeni, unde si-au pierdut viata solista Laura Stoica si logodnicul ei. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe colt se intalnesc doar cei cu licenta ;) |
Ataaaaaaaaat si nimic mai mult
Lasa Shantzule ca-ti explic eu vineri ce-am vrut sa spun ;) |
deci vineri bagati un meeting..? astept si eu un Pm sau un mess pe messenger cu locatie..sa trec sa va cunosc..daca pot si se poate/ma primiti.
|
bogdan noi ne intalnim de obicei la sala sporturilor ;) sau pe colt de unde plecam al sala ;) la ora 19:00 in amandoua locurile cred ca gesesti pe cineva ;)
|
pai voi trece intr-o zi si pe acolo. dar sper sa nu vin singur. ca tot pe la 19.00 joi, mai ma intalnesc cu unii cu VW pe acolo. dar in seara asta nu pot.
am citit despre coltul asta cum ca ar fi in centru si ar avea acces cei cu licenta. eu le am pe amadoua... >: |
Da man. Esti bine-venit oricand. ;)
Important este sa ne gasesti acolo :lol: Iti spun maine la telefon unde ne intalnim ;) Bafta!!! |
e ceva de intalnit ?
ora........ ziua........ |
help please!
fratilor, cunoasteti vreun magazin de piese de origine prin Ploiesti pt. Daewoo Espero?
eu m-am saturat de facaturi si daca imi fac motorul vreau sa mi-l fac cu pise bune! danke anticipat!:D |
Re: help please!
Quote:
|
Most users ever online was 1,541, 06-06-06 at 22:32.
ce chestie :D chiar pe data aia sa nimerit :lol: |
Quote:
|
deci...diseara pe la kt ati vb sa ne int??...iar pe la 8?...mai ganditi-va si ma cei k mine...nush kti sunt in postura mea...kre au bacu de dat si n`au chef sa se certe cu parintii:))...pm..hai drq pe l aun 18!!!sau aveti trebe?...sunt scutiti cei cu scoala seara(nush dak e cineva)...si cei cu servici(la fel...nush dak e cineva kre sa lucreze pana la ora aia!!)...deci dak e ne vdm diseara pe la un 18 pe la sala!!...cya there
|
:D :D
Quote:
o sa merg sa-i fac un visit! |
Quote:
pt piese de motor + orice fel de piesa de tuning (piese de marca, originale), pt orice masina, ia legatura cu Mario de la SCC. |
Quote:
locatia adica. |
Quote:
|
Categoria 0-100 km/h
1. Ultima GTR – 2.6 secunde 2. McLaren F1 – 3.2 secunde 3. Ferrari Enzo – 3.4 secunde 4. Porsche Carrera GT – 3.7 secunde 5. Pagani Zonda – 3.7 secunde 6. Porsche 911 Ruf R Turbo – 3.7 secunde 7. Ferrari F40 – 3.8 secunde 8. Lamborghini Murcielago – 4.0 secunde 9. Dodge Viper SRT-10 – 4.4 secunde 10. Aston Martin DB9 – 5.0 secunde :peace: |
trece si Golful meu la 9 sec si ceva.
|
Si Cieloiu meu (11 sec cu cu cauciuce pe 14" si 12 sec cu cauciuce pe 15") :D
|
Quote:
Eu unul vin pe la 20-20:30 ca nu sunt la facultate sau la munca si nici insurat nu sunt ca sa faca gura nevasta :blahblah: (desi daca face bot... nu ma supar :mrgreen: ) :peace: |
hei cand apar pozele de azi :d
sunt curios sa vad si eu cum au iesit |
Mda! Shantzuleeee, baga pozele baaaah!!!!
|
pun maine pozele ;) mie prea somn acum :P
|
Ce draq e linistea asta pe forum, mah?
Aaa, sesiuni, bacuri, situatii de corigentza... am inteles... |
leneveala alte alea..!
|
se distreaza lumea........... am inteles ca majoritatea
croseteaza apa intr un bec |
Quote:
|
mdea..
bey care mai vretzi filtre de aer sau tobe et etc venitzi mai fratzilor pe la mine.. sau foli etc etc stiti unde sunt |
eu nu stiu :mrgreen: poate aflu pana o sa imi iau masina :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:58. |
- Copyright 2026 4Tuning