Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

DONU' 06-06-06 11:42

Re: Diverse discutii

:lol:
In weekend chiar o sa facem niste poze. La sala, sau pe unde vom ajunge!!!

eko_X_cite_069 06-06-06 11:54

[QUOTE=DONU']Auzi la el, "unu cu un Cielo"!
Bai Ecscite, bai, se spune "un domn cu un Cielo". Vezi ca-ti rup urechile! :lol:

lol ma scuzati "sa traiti" am zis sa nu dau nume domnule....:)

momo 06-06-06 14:55

Quote:

Originally Posted by DONU'
Este semnatura lui Marchus Gronholm de la WRC :D

:???: :???:
:rolleyes2

poza?:twisted:

shantzu 06-06-06 16:03

bha eu nu am nevoie de semnatura ;) doar ca imi stiti persoana si ma salutati pe strada este de ajuns pentru un maestru ca mine :mrgreen:
citez pe cineva de pe forum ''hai mha sa facem poza ,ca o pun ca wallpaper sa va am ca amintire ,ca va iubesc mult :) '' nu puneti intrebari de genul : cine e ?? atat :D

kraven_4_all 06-06-06 16:39

ma scuzi tng!!alexe...intr-un fel sa zicem k suntem vecini!!stau la kteva strazi de tine!!u stai pe colt`...la magazin akolo....aproape de statia la 2!!...dak nu ma inshel u ai mai venit pe la sala!...din kte shtiu je!!

kraven_4_all 06-06-06 17:16

vineri dak ne int...am o veste pt. voi!!!...si dak se poate o mik deplasare...peste ceva timp!!...din pakte nu promit k vin...este foarte greu 4 me...avand in vedere k m`am certat cu batranu sa merg la bimmer...dar aici garantez je...k va fi show de show!!detalii va dau vineri...asta dak nu shtiti voi!!

shantzu 06-06-06 18:23

hmmmm... eu nu stiu :d dar sper sa vin si eu ca nu v-am mai vazut de mult ;)

Vladz 06-06-06 20:52

BIG BROTHER SI PE DN2
Autor: (M.S.)

102 camere video cu radar vor monitoriza traficul rutier pe DN2. Camerele vor fi montate in 20 de localitati din judetul Ialomita, inclusiv pe ruta Sinesti-Giurgeni, unde si-au pierdut viata solista Laura Stoica si logodnicul ei.

Dirty Pusherman 06-06-06 21:28

Quote:

Originally Posted by Proddigy
BIG BROTHER SI PE DN2
Autor: (M.S.)

102 camere video cu radar vor monitoriza traficul rutier pe DN2. Camerele vor fi montate in 20 de localitati din judetul Ialomita, inclusiv pe ruta Sinesti-Giurgeni, unde si-au pierdut viata solista Laura Stoica si logodnicul ei.

si daca nu o mierlea Laura aia nu mai puneau camere??? :rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

Vladz 07-06-06 08:02

Quote:

:lol: Nu mi-am luat ma nici o masina ca daca as vrea sa-mi cumpar un Golf 5, mai bine cu banii aia mi-as lua ceva mai suparat asa...;
mie, fara nici un fel de misto, nu-mi place Golf-ul 5...
La banii aia gasesti masini mult mai frumoase ;)
Depinde de gust...

no mai da in barci :D si scoate masina de la naftalina ca mi-a zis shantzu ca nu mai scrie pe ea :mrgreen:

Pitu 07-06-06 09:07

Quote:

unde e colt asta ?

probleme pe colt? nu imi vine sa cred . :))

shantzu 07-06-06 16:04

Quote:

no mai da in barci :D si scoate masina de la naftalina ca mi-a zis shantzu ca nu mai scrie pe ea :mrgreen:

donule dc te feresti :twisted: ??
pe colt se intalnesc doar cei cu licenta ;)

DONU' 08-06-06 00:25

Ataaaaaaaaat si nimic mai mult
Lasa Shantzule ca-ti explic eu vineri ce-am vrut sa spun ;)

bogdan_wrc 08-06-06 10:09

deci vineri bagati un meeting..? astept si eu un Pm sau un mess pe messenger cu locatie..sa trec sa va cunosc..daca pot si se poate/ma primiti.

shantzu 08-06-06 14:05

bogdan noi ne intalnim de obicei la sala sporturilor ;) sau pe colt de unde plecam al sala ;) la ora 19:00 in amandoua locurile cred ca gesesti pe cineva ;)

bogdan_wrc 08-06-06 14:39

pai voi trece intr-o zi si pe acolo. dar sper sa nu vin singur. ca tot pe la 19.00 joi, mai ma intalnesc cu unii cu VW pe acolo. dar in seara asta nu pot.
am citit despre coltul asta cum ca ar fi in centru si ar avea acces cei cu licenta. eu le am pe amadoua... >:

DONU' 08-06-06 15:02

Da man. Esti bine-venit oricand. ;)
Important este sa ne gasesti acolo :lol:
Iti spun maine la telefon unde ne intalnim ;)
Bafta!!!

alex2see 08-06-06 18:27

e ceva de intalnit ?
ora........
ziua........

gaboru' 08-06-06 18:39

help please!

fratilor, cunoasteti vreun magazin de piese de origine prin Ploiesti pt. Daewoo Espero?
eu m-am saturat de facaturi si daca imi fac motorul vreau sa mi-l fac cu pise bune!
danke anticipat!:D

Bmw_E30dak 08-06-06 21:04

Re: help please!

Quote:

Originally Posted by gaboru'
fratilor, cunoasteti vreun magazin de piese de origine prin Ploiesti pt. Daewoo Espero?
eu m-am saturat de facaturi si daca imi fac motorul vreau sa mi-l fac cu pise bune!
danke anticipat!:D

e unu cum mergi pe vechiul traseu de 35 adik pe la omnia pe unde e sensul ala giratoriu si e parcare aia de masini si in dreapta e un club ce naiba o fii si exact in fata e magazinul cu piese numai pt daewoo

Vladz 08-06-06 21:32

Most users ever online was 1,541, 06-06-06 at 22:32.
ce chestie :D chiar pe data aia sa nimerit :lol:

kraven_4_all 09-06-06 07:06

Quote:

Originally Posted by polifem
http://www.insomniaracing.org/phpw/i...nner468x60.gif

Asociatia "Insomnia Racing Club", impreuna cu partenerii nostri Toyo Tires si Wizards dorim sprijinirea si promovarea lansarii filmului "The fast and furious: Tokio Drift" - http://www.thefastandthefurious.com , prin organizarea unui eveniment la data de 17 iunie 2006. Evenimentul, desfasurat in Plaza Romania, va contine mai multe etape, printre care o expozitie de masini modificate, vizionarea in avanpremiera a filmului si o petrecere in clubul Gossip.

Pe data de 17 Iunie 2006, pe parcursul intregii zile, in interiorul Plaza Romania veti putea admira masini frumoase si fete la inalitmea masinilor iar urechile dumneavoastra vor fi incantate de muzica buna din masinile prezentate.

Spre seara veti putea viziona in AVANPREMIERA mult asteptatul film Fast & Furious Tokyo Drift.

Va fi prezenta multa lume din comunitatea "TUNING" din Romania, masini modificate in parcare, VIP, foarte multa presa, si altii.

Dupa vizionarea filmului ne vom muta cu distractia la clubul GOSSIP (Str. Lanariei, Nr. 90 (langa Liceul Sincai)), unde va avea loc petrecerea FAST & FURIOUS TOKYO DRIFT powered by Insomnia. Toata lumea este invitata si va garantam o ATMOSFERA ca in film ... MASINI MODIFICATE ... FETE ... SI MULTA MUZICA ...

Multumim partenerilor nostri Ro-Image, Toyo Tires si Wizards,

Asociatia Insomnia Racing Club

asta este evenimentul despre care vroiam sa va vorbesc!!yo 1 sigur nu merg!!...o sa vorbim diseara sa vorbim ce si cum!!detalii dak mai doriti pe : www.insomniaracing.org

kraven_4_all 09-06-06 07:30

deci...diseara pe la kt ati vb sa ne int??...iar pe la 8?...mai ganditi-va si ma cei k mine...nush kti sunt in postura mea...kre au bacu de dat si n`au chef sa se certe cu parintii:))...pm..hai drq pe l aun 18!!!sau aveti trebe?...sunt scutiti cei cu scoala seara(nush dak e cineva)...si cei cu servici(la fel...nush dak e cineva kre sa lucreze pana la ora aia!!)...deci dak e ne vdm diseara pe la un 18 pe la sala!!...cya there

gaboru' 09-06-06 07:34

:D :D
Quote:

Originally Posted by eko_squad_2006
e unu cum mergi pe vechiul traseu de 35 adik pe la omnia pe unde e sensul ala giratoriu si e parcare aia de masini si in dreapta e un club ce naiba o fii si exact in fata e magazinul cu piese numai pt daewoo

danke shoshon EKO!
o sa merg sa-i fac un visit!

momo 09-06-06 08:05

Quote:

:D :D
danke shoshon EKO!
o sa merg sa-i fac un visit!

pt piese de motor + orice fel de piesa de tuning (piese de marca, originale), pt orice masina, ia legatura cu Mario de la SCC.

gaboru' 09-06-06 08:48

Quote:

Originally Posted by momo
pt piese de motor + orice fel de piesa de tuning (piese de marca, originale), pt orice masina, ia legatura cu Mario de la SCC.

merci Momo! pe Mario pe unde il gasesc?
locatia adica.

momo 09-06-06 09:12

Quote:

merci Momo! pe Mario pe unde il gasesc?
locatia adica.

vezi ca ai un Private Message de la mine... (sus in coltul drept la forumului)

Vladz 09-06-06 10:56

Categoria 0-100 km/h

1. Ultima GTR – 2.6 secunde
2. McLaren F1 – 3.2 secunde
3. Ferrari Enzo – 3.4 secunde
4. Porsche Carrera GT – 3.7 secunde
5. Pagani Zonda – 3.7 secunde
6. Porsche 911 Ruf R Turbo – 3.7 secunde
7. Ferrari F40 – 3.8 secunde
8. Lamborghini Murcielago – 4.0 secunde
9. Dodge Viper SRT-10 – 4.4 secunde
10. Aston Martin DB9 – 5.0 secunde

:peace:

bogdan_wrc 09-06-06 11:17

trece si Golful meu la 9 sec si ceva.

DONU' 09-06-06 12:59

Si Cieloiu meu (11 sec cu cu cauciuce pe 14" si 12 sec cu cauciuce pe 15") :D

DONU' 09-06-06 13:32

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all
deci...diseara pe la kt ati vb sa ne int??...iar pe la 8?...mai ganditi-va si ma cei k mine...nush kti sunt in postura mea...kre au bacu de dat si n`au chef sa se certe cu parintii:))...pm..hai drq pe l aun 18!!!sau aveti trebe?...sunt scutiti cei cu scoala seara(nush dak e cineva)...si cei cu servici(la fel...nush dak e cineva kre sa lucreze pana la ora aia!!)...deci dak e ne vdm diseara pe la un 18 pe la sala!!...cya there

La Sala Sporturilor in jur de 19-19:30 ne intalnim.
Eu unul vin pe la 20-20:30 ca nu sunt la facultate sau la munca si nici insurat nu sunt ca sa faca gura nevasta :blahblah: (desi daca face bot... nu ma supar :mrgreen: ) :peace:

alex2see 09-06-06 20:49

hei cand apar pozele de azi :d
sunt curios sa vad si eu cum au iesit

DONU' 10-06-06 00:03

Mda! Shantzuleeee, baga pozele baaaah!!!!

shantzu 10-06-06 00:13

pun maine pozele ;) mie prea somn acum :P

DONU' 10-06-06 19:15

Ce draq e linistea asta pe forum, mah?
Aaa, sesiuni, bacuri, situatii de corigentza...
am inteles...

DRooPY 10-06-06 21:44

leneveala alte alea..!

alex2see 10-06-06 22:06

se distreaza lumea........... am inteles ca majoritatea
croseteaza apa intr un bec

gaboru' 11-06-06 11:07

Quote:

Ce draq e linistea asta pe forum, mah?
Aaa, sesiuni, bacuri, situatii de corigentza...
am inteles...

unii cica vin obositi de la serviciu...;)

DRooPY 11-06-06 14:54

mdea..
bey care mai vretzi filtre de aer sau tobe et etc venitzi mai fratzilor pe la mine.. sau foli etc etc stiti unde sunt

shantzu 11-06-06 15:18

eu nu stiu :mrgreen: poate aflu pana o sa imi iau masina :P

All times are GMT +2. The time now is 02:58.

- Copyright 2026 4Tuning