![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
pe bune masina asta arata din ce in ce mai rau .................................................. .................................................. ...............
|
Pare cam neingrijita.. a fost ceva masina asta la vremea lui,incerca sa o readuci la viata,pasajele alea cum arata ?
|
Quote:
|
frate eu am 2 dacii si situ cum este dar sa ai grija de ea nu te costa nimik
|
Quote:
|
Re: gyde
De obicei se taie 2 spire din arc -la dacie:D
|
Quote:
sper ca nu am suparat pe nimeni cu postul asta |
masina era saltata pt ca iam schimbat rulmentii pe fata pt ca erau zop,in fine nu asta conteaza...si e o tara libera se poate vorbi despre aceasta masina cat se doreste(ca arata jalnic sau ca arata bine)
|
:-) amintiri.. https://www.youtube.com/watch?v=MISAjpmKBSA
|
salut. are cineva o idee din ce cauza intrerupe injectorul? sau cum se poate repara? multumesc :)
|
vezi pe daciaclub ca e o sectiune "dacia injectie", poate gasesti ceva pe acolo
|
2 Attachment(s)
Nici mie nu imi place asa de mult cum arata acum masina !
Uite niste poze cum o tinea DOG-u .... ar merita si ea un mic finisaj pe pasajele spate macar daca chiar e greu cu banii inteleg si stiu cum e sa nu ai...dar o foaie de smirgher...un fuller...nu e o avere...aripile pe fata arata RAU... Nu sunt critic dar e Dacie trebuie bibilita :D daca vrei pot sa zic si iubita ... Asta e parerea mea nu o lua in nume de rau....stiu ca te vei supara! |
nu , stai linistit:)
|
1 Attachment(s)
ceva lucru pe la masina
|
Quote:
|
pt lumea rea ................. mai nimic:)
|
salut. as vrea sa las si eu masina mai jos de spate...... stie careva....????
|
Quote:
|
Arcuri de Renault Clio Sport...;)
|
ok....dar cat sa mai tai mai exact. eu de asta am intrebat ca nu stiu exact cat sa tai sa nu fac vreo prostie....
|
un pret pt asa cv te rog??
|
Eu zic ca prima data sa tai o jumatate de spirala, vezi cum se aseaza, apoi daca mai trebuie, mai tai jumatate..... :rolleyes2
|
Eu te sfatuiesc , daca vrei sa mai cobori putin ( nu ma refer la chestii extreme de exemplu un 2-3 cm mai jos fata de ce ai acum) sa incerci varianta cu datul cald la arcuri. Bineinteles cineva care se pricepe si chiar cunosc o persoana care a facut asta de ft multe ori. Parerile pot fii impartite despre aceasta metoda dar iti pot garanta ca nu se rupe arcul sau mai stiu ce minuni deastea. Acum tu stii ce ai de gand mai exact !
|
3 Attachment(s)
Eu am facuto dupa placu meu , taiat 3 spire pe spate mai am decit 5 si cam asa sta acum de spate,obligatoriu telescoapele scurtate si intarite...
|
pai putin mai jos decat e Huy as vrea
|
Quote:
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...90850137_n.jpg |
ia-o din aproape in aproape ca e usor de dat jos arcul
nu de alta dar eu am taiat 2 spire si e ca "row" daca nu mai jos... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Cum sa zic fara a jigni si cele : Ai dato dracu .
PS : Fara resentimente . |
Clar ......cum sa spun trebuia sa inchizi topicul daca nu i-ai facut nimic..presupun decat benzina si plimbare!...
Pacat...a fost altceva masina asta! |
1 Attachment(s)
lasati ma baiatu' in pace si intrebati pretul daca tot tineti asa la ea
|
33 mil neg
|
la pretul asta o poate lua oricare care o plange sa aiba grija de ea, asa ca in loc sa da.ti din taste ca nu a avut grija de ea, sariti cu banu si aveti voi grija de ea
nu vreau sa supar pe nimeni dar poate ca omu nu a avut finante, o seara placuta |
Quote:
P.S Laurentiu din ce stiu eu are o situatie mai complicata si poate are parte de ceva probleme si deaia tot incearca sa o vanda. Si apropo inainte sa cumpar dacia mea chiar am sunat de cateva ori pentru masina asta din pacate nu am avut bani suficienti sa fie a mea. :sad: |
eu v`am pus pozele!fara alte comentarii.
sa o mai vedeti.la starea actuala! deci.doar atat! na.asta e situatia. spor la vanzare....viata merge inainte. |
Quote:
in fine nu vreau sa fac offtopic aici o zi buna va doresc ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning