![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
Quote:
|
Quote:
problema e ca nu am rezolvat cu indicatorul la apa dar intru asa.... bafta........ |
1 Attachment(s)
Cunoaste cineva avionul din mijloc:O?
|
sa-mi bag sabii in gat..
felicitari dany :) de abia astept s-o vad in actiune |
Quote:
|
ti-a placut bah ce muzica aveam la cerce?.......live tata.....live........:)):))):)
vezi poate maine iar vi fara chei la masina..:) |
" Pustiu ce mi-ai adus? " :lol: ...
Un kit sa o faci biturbo nenea:lol: |
baiiii tata , incredibil LAF'u , cu fara supercharger e demential , saracu BECMAN se ruga de spectatori sa aplaude , si dani tura de 2 -3 ori motorul in parcare si erau toti spectatorii in spatele laf-ului :lol: , de becman deja uitase toti :lol:
adevarata fortza a naturiii :| felicitari , si sa iti traiasca LAF junior , deja are virusul bavarez in sange !! numai bine !! |
nu lai vazut p ala micu a lu dany cand e la volan...o arde pustiu p limitari grav:D:D:D
|
da cel mai tare a fost cand dany "canta la tobe" si ala micu striga forzaaaaaa:)))
|
mama cume se aude lafu tau
am ramas socat cand l-am auzit live...felicitari nene....atrage toate privirile(si urechile)...... |
7 Attachment(s)
Forta! :shock:
... si un filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=SQ4ih2hg668 |
LAFule toti iti spun moama cum se aude moama cum canti la tobe...ma eu iti spun MAMA CUM MERGE!!!! Si cand ma gandesc ca nu iai pus compresoru (ai zis ca ai scos cureaua...ai ramas pe comb aiai nu? + nu iam auzit sunetu...deci iai dat pe aspirat...) Frumos...frumos...prea frumos...si cum ati decupat voi ca sa intre evacuarea...pff...sa o termini frumos ;) Succese si p maine dak te mai dai
|
Quote:
|
Speram ca toata lumea a fost multumita de show-ul oferit de Laf!Inca odata Danny a dovedit ca nu are toate tiglele pe casa!
|
foarte tare domnul dany ... ce sa zic decat bafta in continuare si tine`o tot asa :D:D:D
|
Quote:
bah boss am trecut odata cu fimiu in brate pe linga masina ta dupa ce ai dat cerce si zice" uite masina aia care face fortza...........:lol::lol:" |
[QUOTE=jakal;2231994]omu e grav.....bravo frate ca nu ai iesit cand fluturau steagurile.....[/QU
A zis de ieri ca azi nu o sa iasa:))...cand ridica steagu....fortzaaaaaa LAFU (Mihaita) |
1 Attachment(s)
asta e cea mai tare poza cand se uita toti da toti din parcare la masina ....
un adevarat bolid :D hai noroc si bafta in continuare |
am fost si eu duminica prezent. mi-a placut foarte mult masina ta. <b> Felicitari si bafta in continuare. </b>
|
ii bestiala masina, tot respectul domnule, ceva filmari de la event?
|
fortza boss...felicitari pentru romexpo..
si ca nu ai iesit la stegulete :D...tot respectul :) |
Frate da ce i-ai facut sa se auda asa??? pentru un 1.6 se aude fortza rau de tot :D:D:D
|
Quote:
|
sigur nu e 1.6?:D:D:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
are filtru sport din targ d-aia se aude asa ;)
|
burn mada fak.:lol:))))))))))))))))))))))))
|
Quote:
|
dany , cu traseul de evacuare ce o sa faci ? am vazut ca e cam nasol acolo in spate pe sub grup .....
bafta !!!! |
Ce caterinca pe voi:)) Ce draku ca toata lumea stie ca e 8 V :)) Da se pare ca sunt si multi care nu au vazut motoare dastea decit in NFS:))
|
9 Attachment(s)
Cu intarziere... POZE LAFu:
|
Quote:
o ard pe nfs in continuare...... |
Am vorbit eu acu 1 minut cu lafu si a zis ca inainte sa te dea pe tine cu masina ia suflat filtru de aer ca era imbaxit rau de tot cu praf.
Hai ca ne vedem online pe nfs acolo sa rupem cu drifturile. |
aha....deci de acolo era puterea aia.......
treaba buna........ |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning