Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Masina Mea Virtuala V2 (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/289648-masina-mea-virtuala-v2.html)

DariusAlexandru 04-05-12 16:49

Re: Masina Mea Virtuala V2

2 Attachment(s)
Ce părere aveţi de un Honda Civic Eg6 din 95,motor de 1.3,euro 2,la preţul de 480E + taxa de înmatriculare de 570E ?
Azi a fost adusă din Germania de unchiul meu şi sunt tentat să o cumpăr.
Maşina a fost adusă la mine la garaj pt. schimbul de ulei.

Tis-ul 04-05-12 17:06

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5009553)
Ce părere aveţi de un Honda Civic Eg6 din 95,motor de 1.3,euro 2,la preţul de 480E + taxa de înmatriculare de 570E ?
Azi a fost adusă din Germania de unchiul meu şi sunt tentat să o cumpăr.
Maşina a fost adusă la mine la garaj pt. schimbul de ulei.

Cumpar-o !!

Cristi.megane 04-05-12 17:21

4 Attachment(s)
Insfarsit.. dupa o lunga asteptare am montat esapamentul full inox cap-coada. si cateva poze cu masina in stadiul actual. deocamdata renaultul nu a suferit modificari,doar mananca km prin oras.cum am spus doar i-am schimbat consumabilele si sunt in cautare de niste jante,dar nu gasesc nimic sa dea bine pe el :cry:

DariusAlexandru 04-05-12 17:21

Mi-a lăsat-o unchiul meu la preţul de 300E,am luat-o şi mâine o şi înmatriculez.
Civic-ul îl voi folosi zi de zi şi BMW-ul va fi de week-end. :D

jurec10 04-05-12 17:39

Quote:

Originally Posted by DariusAlexandru (Post 5009402)
@jurec10: Ce bestie ai sub capotă.

Frumoasa si Bestia:) Imi place din ce in ce mai mult BMW-ul tau poate facem o plimbare ceva:twisted:

Azi plec dupa EVO si daca prind semnal la net pun si niste poze!Daca nu maine!

PS:Bafta tuturor in proectele pe care le aveti si un sfat,nu va bateti joc de masinile voastre!

Tis-ul 04-05-12 17:43

Quote:

Originally Posted by Cristi.megane (Post 5009591)
Insfarsit.. dupa o lunga asteptare am montat esapamentul full inox cap-coada. si cateva poze cu masina in stadiul actual. deocamdata renaultul nu a suferit modificari,doar mananca km prin oras.cum am spus doar i-am schimbat consumabilele si sunt in cautare de niste jante,dar nu gasesc nimic sa dea bine pe el :cry:

Jante mai mici cu slim-uri, mai low si poate un pic de camber si o sa imi placa le nebunie !

CoCoBistrocel 04-05-12 18:19

Am sa va anunt ceva! Am vandut Subaru deoarece era prea avariat si a fost cumparat de o persoana care a zis ca il dezmembreaza ... acum imi caut o noua masina care aveti de vanzare !?

Tis-ul 04-05-12 18:22

2 Attachment(s)
Quote:

Marca:
Ford
Model:
Focus
Caroserie:
HatchBack
Fabricatie:
2001
Data primei inmatriculari:
05/2001
Rulaj:
~250,000 km
Transmisie:
manuala
Putere:
116 CP (85 kW)
Cilindree:
1798 cmł
Emisii CO2:
145
Norma Euro:
euro4
Combustibil:
benzina
Culoare:
Performance Blue
Numari de usi:
2/3
Tara de origine:
America
Stare acte:
Inmatriculat
Pret:
3.500 E
Revizie recent facuta .

Am alte planuri si de aceea se vinde ...

utzu02 04-05-12 18:53

3 Attachment(s)
@ DariusAlexandru - Foarte bun pretul , merita cumparat. Arata chiar bine , nu pare sa aiba defecte serioase.La bani aia daca aveai noroc sa prinzi unu la jumatate era bine.Frumoasa achizitie , sa ai grija de ea:twisted:

Am fost plecat prin oras cu ceva treburi personale , si nu am avut timp de poze.
Dar erau facute de cand am adus masina de la service ( defapt fratele meu a aduso pana iau eu carnetul , el conduce si BMW'ul si e foarte incantat de el)
Inca astept pareri pentru o culoare la Civic . BMW'ul e daily car deci nu ma intereseaza prea mult cat timp motorul functioneaza in parametri normali si fara uzuri , si cat timp nu e rugina pe el.
Pozele promise , cu faruri/stopuri/buza/trapa montate :arrow::arrow:

Tis-ul 04-05-12 19:14

4 Attachment(s)
Ford-ul s-a dat ... Am primit o oferta prin PM . Prima oara am crezut ca e gluma ... Ford-ul meu + 500 E pe masina din poze ....

BMW e30 m3, cu motor m54b30 doar 70.000 km rulati ... Omul a avut probleme cu banii si a inceput sa vanda de pe el, pana cand nu mai vroia nimeni nimic ...

Planuri de viitor : sa curat toata rugina de pe motor si sa il aduc pe linia de plutire, insa dupa ce termin cu golfu' ...

PS : Masina e inmatriculata pe BG, am si numerele dar nu sunt montate .

LE : Si doua poze cu motorul .

DariusAlexandru 04-05-12 19:17

1 Attachment(s)
Acum plec spre Baia Mare,la jurec10,las acolo pisica,şi plec cu el în Germania să-şi cumpere o nouă maşină.Eu mă întorc cu Fiat-ul lui.
Cine vrea ceva piese,până în 1200E total,pot cumpăra,dacă găsesc şi-mi plătiţi când vin înapoi.

Azi am ieşit cu Civic-ul la o mică tură,iar dacă mâine sunt plecat îl trimit pe vărul meu să o înmatriculeze.

O poză din mers:

KidForDrift 04-05-12 19:22

3 Attachment(s)
Tocmai am venit de la Equinox,...am scapat de rugina...si l-am slefuit. Deocamdata il las asa...pana o vopsesc:-)(in curand),si ca un cadou...am primit de la Tis-ul un volan Nardi:drunk::clap:(il avea prin garaj)
In Curand
-Turbo
-Intercooler
-Tevi de evacuare
-Axe

Cristi.megane 04-05-12 19:48

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5009742)
Ford-ul s-a dat ... Am primit o oferta prin PM . Prima oara am crezut ca e gluma ... Ford-ul meu + 500 E pe masina din poze ....

BMW e30 m3, cu motor m54b30 doar 70.000 km rulati ... Omul a avut probleme cu banii si a inceput sa vanda de pe el, pana cand nu mai vroia nimeni nimic ...

Planuri de viitor : sa curat toata rugina de pe motor si sa il aduc pe linia de plutire, insa dupa ce termin cu golfu' ...

PS : Masina e inmatriculata pe BG, am si numerele dar nu sunt montate .

LE : Si doua poze cu motorul .

te pot ajuta cu niste faruri de e30, oem de pe ursu' meu .. iti fac un pret bun :lol:

R.Equinox 04-05-12 22:08

2 Attachment(s)
@jurec10-Lasa ca il repari tu!:))
@CoCoBistrocel-Curcubeu:))...Vrei sa te ajut?:))
@Rid3r*RaCe-Mie mila de BMW..:(..asta e...nu il vinzi?..
@batman-S-a lasat super..imi place..bravo!
@DariusAlexandru-Arata foarte bine asa low..imi aduci aminte de motanul meu:cry::cry:..Iar in legatura cu Civic..Parerea mea e ca e super:X
@Cristi.megane-Frumos frumos!
@utzu02-Arata bine!
@Tis-ul-E DUB?..Zii macar..sa nu visez urat al noapte:)))
@KidForDrift-Mi-a facut placere!

Bun..Acum sa spun si eu

La chevy m-ai am putin si e gata..si la Nissan lucrez cu spor!

jurec10 04-05-12 22:11

Mare dreptate ai batrane:))
Spor la dinozaur!!!

utzu02 04-05-12 22:26

@ R.Equinox - Chiar imi place mult cum arata Chevy , ce ai de gand sa faci cu el dupa ce termini cu el?
@ KidForDrift - Spor la vopsit , ce culoare vrei sa ii dai?

BMW a fost lovit putin .Era in parcare in fata blocului . Cand am coborat sa iau ceva din el , am vazut ca era lovit. Nu e ceva grav doar pe partea dreapta . Poze nu am ca e seara si nu am mai avut chef sa cobor din nou.Poze maine :cry::cry:

PiTyK 04-05-12 22:27

4 Attachment(s)
e46-ele a fost inmatriculat.
La Golf am umblat la suspensii si i-am pus un set de jante de tabla, poze mai tarziu.

KrYpToN 04-05-12 22:52

3 Attachment(s)
Salutare ^_^

Astazi am montat geamurile am lasat botu cu 2 cm si am vopsit bara fata :D dar nari tot nu am gasit :|

UserName615 04-05-12 23:18

4 Attachment(s)
Am cumparat bara fata INGS+1;) Si niste papucei pentru distractie.....
Cost: Bara 560ron
Jantele: 355e

Rid3r*RaCe 05-05-12 08:57

3 Attachment(s)
Ieri am fost cu"BMW M6" in targ si l`am expus la vanzare..
Si un negrotei a venit ia placut si a intrebat cat costa masina aceasta stimate domn... eu i`am zis 50.000 E si el a zis "BATEM PALMA"...Toate bune si frumoase plecam la notar facem actele tot omu pleaca cu masina eu ma intorc la targ si cand colo intr`un colt mai intunecat era un "GOLF 3" .. ma duc vorbesc cu Propietaru masinii si am cazut de acord cu el la pret de 900 E doarece masina nu are Motor !!!
Masina a fost achizitionata ieri !!!
Poze !!!

utzu02 05-05-12 09:37

1 Attachment(s)
@ Rid3r*RaCe - Arata bine Golf'ul . Cat dureaza pana il dai (1-2 zile?) si ce iti iei?:lol:

Nu prea am timp sa il indrept zilele astea , asa ca il voi duce la service unde am fost si cu Civic'ul . Il las pe mana celor de acolo o zi , doua pana il indreapta.Stopul a fost spart si trebuie sa cumpar altul acum .
Cum am spus , poze cu BMW'ul lovit :cry: :

jurec10 05-05-12 10:05

Quote:

Originally Posted by KrYpToN (Post 5010067)
nari tot nu am gasit :|

Am eu nari de la pisicuta mea dar cromate daca te intereseaza ti le trimit ca nu am ce face cu ele!

Rid3r*RaCe 05-05-12 10:14

2 Attachment(s)
Muncesc de zor am demontat de pe masina:
-Faruri Fata/Spate
-Logo`uri Fata/Spate
-Stergator Spate

Acum urmeaza sa fac comanda de :
-Faruri Fata/Spate

Lucram incet incet ca sa nu facem risipa de bani aiurea ...chiar daca am 49.000 E se duc foarte repede!!

Tis-ul 05-05-12 12:41

2 Attachment(s)
Mi-a iesit o pasenta si am mai facut rost de niste bani ... Nu aveam masina de zi cu zi si cum am o slabiciune la BMW, am fost prin targ si am gasit :

Caroserie:
Berlina
Fabricatie:
1996
Data inmatricularii:
07/1996
Rulaj:
232,000 km
Transmisie:
manuala
Putere:
150 CP (110 kW)
Cilindree:
1995 cmł
Norma Euro:
euro2
Combustibil:
benzina
Culoare:
gri-metalizat
Numari de usi:
4/5
Tara de origine:
Germania

KidForDrift 05-05-12 13:23

3 Attachment(s)
LA MULTI ANI DE ZIUA BARBATULUI...MERGEM TOTI LA O BERE:lol:
R.Equinox-Thx pentru ajutor
utzu02-Nu m-am gandit ce culoare ii dau...poate un rosu> un alt portocaliu> un negru...habar nu am.>Ai grija sa iasa treaba bine acolo la BMW:D
Rid3r*RaCe-Vezi ca poate o termini si pe asta in 2 zile...ai mare grija:???:
Tis-ul-Ti-ai facut un cadou de Ziua Barbatului!

Golf-ul in zilele astea caldurease...a suferit un clean:lol:> am facut portierele clean...arata foarte bine...zilele viitoare trimit portierele la vopsit!
Cat despre Supra>a fost dusa intr-un garaj specializat...si s-au apucat baietii de inlocuit evacuarea...mi-a venit turbo-ul dar se va monta maine>>PREA CALD:shock::-P

Rid3r*RaCe 05-05-12 13:50

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5010605)
utzu02-Nu m-am gandit ce culoare ii dau...poate un rosu> un alt portocaliu> un negru...habar nu am.>Ai grija sa iasa treaba bine acolo la BMW:D

Golf-ul in zilele astea caldurease...a suferit un clean:lol:> am facut portierele clean...arata foarte bine...zilele viitoare trimit portierele la vopsit!
Cat despre Supra>a fost dusa intr-un garaj specializat...si s-au apucat baietii de inlocuit evacuarea...mi-a venit turbo-ul dar se va monta maine>>PREA CALD:shock::-P

Daca faci tu cinste cu o bere eu vin !!Hai La Multi Ani tuturor Barbatilor !!

Tis-ul 05-05-12 14:12

Quote:

Originally Posted by KidForDrift (Post 5010605)

LA MULTI ANI SI TIE . Eu nu beau bere, sunt sportiv,:lol: bei tu si pentru mine .

Imi place golf-ul, dar parca culoarea e de masina normala, nu modificata .

Am bagat e39 in service pentru a schimba consumabilele . Costa 500 lei ... Am uitat sa precizez pretul de achizitie, 3000 E . Masina este Full-Option . O sa ramana stock, poate niste jante . O s-o trec pe numele meu, si numere patrate, dar in viitorul mai indepartat .

Golf-ul a primit numere, cu sigla Ro, nu Eu, B 77 RUD .

e30-u sta in garaj cuminte, isi asteapta randu'.

Sunt pe drum, m-am oprit la o benzinarie sa ii dau de mancare motanului, care a mers foarte bine pana aici, la Targoviste . Sunt in drum spre tara .

batman 05-05-12 14:58

5 Attachment(s)
Am luat numere provizorii la Golf.

Am gasit printr-un targ niste jante Ronal Teddy Bear 7j cu 10j cu tot cu cauciucuri la 200 euro
si le-am si cumparat la pretul asta.

si am infoliat si proiectoarele din bara.

P.S. era sa uit, am montat inapoi volanul vechi pentru ca celalalt nu avea airbag si imi dadea eroare in bord.

L.E. CUMPAR MOTOR VR6 3.6 sau 2.9

utzu02 05-05-12 15:51

1 Attachment(s)
@ Tis-ul - Frumos BMW'ul . Si eu sunt foarte incantat de BMW'ul meu , e foarte confortabil pentru un daily car.Sa ai grija de el.
@ KidForDrift - Nu sunt fanul acelor jante (Borbet A din cate stiu ) , dar golf'ul arata chiar bine .
@ batman - Ciudata alegere a jantelor .

Tocmai ce am terminat de schimbat jantele pe Civic . Am facut schimb cu un prieten . Am dat BBS'urile mele pe 16 pentru VOLK'urile lui tot pe 16 . Le-am dat cu tot cu cauciucuri si el la fel , spre norocul meu . A fost o joaca de copii sa pun jantele . In 3 ore n-am avut ce face , si imi place cum arata. Pareri?
PS:Am mai dat 350 ron ca nu a vrut el atlfel.:x

Tis-ul 05-05-12 15:59

Utzu, mersi, stiu ca e foarte confortabil, am avut si e34, dar parca stau mai bine in e39 ... Frumoase jante, dar nu prea se potrivesc in setup-ul asta .... Cel putin mie nu imi place . Dar ca model sunt frumoase si in alta setare cred ca dau mai bine ... Gume mai mici si vezi camberu'.

Fa pozele cu f9, ca nu cred eu ca ai pus tu camberu' asa.

Am ajuns si eu la Pucioasa. Motanu' s-a comportat foarte bine la drum lung .

utzu02 05-05-12 16:28

Nu am fixat unghiul la roti , nimic . Sunt doar puse de forma . Adica cat sa nu fie fara . Deocamdata nu merg cu nici o masina , cu exceptia micilor cumparaturi din oras . Trebe sa iau un motor pentru Civic , dar nu stiu ce . Dupa ce iau motorul o sa fie aranjata cu totul . M-am gandit sa dau BMW'ul din cauza consumului ridicat , dar nu ma pot despartii de confort . Daca as gasii ceva frumos dar si confortabil , si bine'nteles si cu un consum redus l-as da.

Tomas_SlrR 05-05-12 16:44

3 Attachment(s)
Back
Dupa o lunga pauza am decis sa revin si eu cu ceva mareeee
este vorba de un Bmw 540i Ac Schinitzer V12 din '93 cu 250.000 km in bord
dotat full option
de la geamuri electrice
la oglinzi electrice si tot tacamul
are jante Rays GO7BW pe 19' si gume firelli 255/25 R19
Interiorul Stock
Exteriorul Stock
Mp3-Player
Motor v6 ( da este un motor mare)
Consumul Depinde Cum Ma Infig In El :)
evacuare sport
Plan Pe Viitor:
-vopsit
-alte jante
-niste scaune sport
-faruri led
-stopuri led
Restu Mai Vedem

Inca Ceva
La Multi Ani De Ziua Barbatului

Tis-ul 05-05-12 16:50

De cand motor v6 pe bmw ??

A fost fratele meu sa ia e39-le din service .

quick_silver2 05-05-12 16:52

2 Attachment(s)
Dupa cateva zile de stagnare,fiind ocupat cu, cautarea unei masini de zi cu zi,
am scos si eu putin Honda-ul meu in lume :lol:

VladoWiz 05-05-12 17:04

4 Attachment(s)
Buna ziua tuturor si la multi ani de ziua barbatului.
Am adus modificari mari in timpul in care nu am intrat:
Am luat set nou jante
Am luat spoiler fata nou+vopsit
Clean de plasticuri.
Am schimbat locul placutei de inmatriculare fata(Am facut si eu poza cu numerele lui batman sa vad cum arata si al meu cu numere riosii deoarece maine imi vin si mie)

Maine urmeaza clean portiere

PS:Astept ,va rog mult, pareri.

utzu02 05-05-12 18:59

@ Tomas_SlrR - Arata bine . Nu pare sa aiba rugina sau altceva , e ingrijit. Btw e Pirelli , nu Firelli ( nu exista acest tip de cauciuc din cate stiu eu )
@ quick_silver2 - Imi place mult cum arata :x:x:x .
@ VladoWiz - Aceasi probleme . Nu imi pot da seama cum ai gusturile astea la jante . Din punctul meu de vedere jantele nu au nici o legatura cu masina , si dimensiunile nici atat . La a3a poza parca ar fii tractor.

VladoWiz 05-05-12 19:28

Quote:

Originally Posted by utzu02 (Post 5010964)
@ Tomas_SlrR - Arata bine . Nu pare sa aiba rugina sau altceva , e ingrijit. Btw e Pirelli , nu Firelli ( nu exista acest tip de cauciuc din cate stiu eu )
@ VladoWiz - Aceasi probleme . Nu imi pot da seama cum ai gusturile astea la jante . Din punctul meu de vedere jantele nu au nici o legatura cu masina , si dimensiunile nici atat . La a3a poza parca ar fii tractor.

Bine wee ca tie nu iti convine nimic, si te uiti doar la defecte.

Tomas_SlrR 05-05-12 19:32

Quote:

Originally Posted by utzu02 (Post 5010964)

thx de corectare chiar uitasem cum le zice la gume:))
inca odata mersi :)

fratilor nu toti avem pc-uri de milioane nu toti stiu multe despre slrr nu se invata tot intr-o ora
fiecare face cum stie ;)

VladoWiz 05-05-12 19:39

Quote:

Originally Posted by Tomas_SlrR (Post 5010991)
thx de corectare chiar uitasem cum le zice la gume:))
inca odata mersi :)

Lasa ca el se uitedoar la defecte si le stie pe toate, dar nu prea l+am vazut apreciind ceva.
Eu cred ca cei mai adevarati si mai tari beietii sunt R.Equinox, Rider, UserName, Tis-ul si Quick_Silver.

(Fara suparare domnul utzu02,dar chiar m+ati enervat, nu sunt asa deobicei)

dms28 05-05-12 20:36

2 Attachment(s)
Salutare si La Multi Ani de ziua barbatului

Am revenit cu inca o masina fiind faptul ca azi mi-a venit un tovaras mai vechi care nu mai vorbisem de ceva timp si mi-a zis frate am un golf de vanzare.Iam spus cu cat il vinzi si mi-a zis frate eu vreau 4200 E si mi-a zis toate datele tehnice.In stare perfecta consumabile schimbate,chiuloasa schimbata,cauciucuri schimbate,filtru de polen schimbat+ ca este inmatriculat si ca nu are rugina,am spus da frate am urcat sus de mi-am luat bani si i-am dat si mi-a spus fara incidente si multi km in plus.Si dupa ce am bagat masina in parcare l-am sunat pe unchi si i-am zis ca ii aduc bmw acasa.

Planuri de viitor la el o culoare noua cred ca un portocaliu,nr de inmatriculare al meu,un subwoofer,jante si bari..

Marca:
Volkswagen
Model:
Golf V
Fabricatie:
2005
Data primei inmatriculari:
07/2005
Rulaj:
170.000 Km
Transmisie:
manuala
Putere:
160 CP
Cilindree:
1798 cmł
Norma Euro:
euro4
Combustibil:
benzina
Culoare:
White
Numari de usi:
2/3
Tara de origine:
Europa
Stare acte:
Inmatriculat
Pret:
4.200 E

All times are GMT +2. The time now is 22:21.

- Copyright 2026 4Tuning