![]() |
nota 20 andr3i :wink: bravo tie tata :lol:
|
s-a blokat topicul,sau v-ati blokat voi ?
nimeni nu a mai popzat nimik? |
1 Attachment(s)
Poza cu iubita pe la party-ul de revelion!!!
|
Re:
Quote:
bravo tie, nota 10+ |
shadow...blue eyes ???
cute rau ;) s-o ... stapanesti sanatos :P |
shadow...blue eyes ???
cute rau ;) s-o ... stapanesti sanatos :P |
Si domnul Shadow nu vroia sa puna poza cu mine.
.... Poftim ca nu te-ai facut de ras. (dc de asta nu vroiai) :D |
pai frumos don' shadow sa faci tu dinastea?
am impresia k diseara ori mananci conserve ori dormi pe balcon, una din doua :lol: :lol: |
1 Attachment(s)
deci..........de tipa asta nu prea imi mai aduc nik aminte ca pe la 12 noaptea mi s-a briuat imaginea :lol: :lol: :lol: cica am si danssat cu ea.....asa o fi
|
3 Attachment(s)
crierash...tu tre'sa schimbi creieru...categoric :P
iar shadow...vb lu' aleks...vezi sa nu fii pedepsit acu :P ah...sa nu fiu ot de tot ;) in tratative ( 85% e noua gagica ;) ) |
ce perversa e asta buey........
btw,am o poza...daca nu vreti sa mai dormiti noaptea,sa-mi ziceti si o urc aici, :lol: :lol: DEZASTRU :lol: :lol: :lol: |
up !!! :P
chiar E perversa gagica ;) |
1 Attachment(s)
na 3 in 1 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
deci din cate am inteles,asta a plecat plangand acasa ca ar fi facut un tov misto de ea |
ma duc sa vars...
da-te dreacu...am zis ca e vreo bunaciune... fu210bot de bolnav mintal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
ce tzatze are gagica`ta :D mustangule :)
|
Re:
Quote:
|
e cam urata,sa stii :D
dar...e viata ta :) |
Re:
Quote:
|
needbrain, asa e frumos tata :lol: :lol:
mustangule, nu t uita k e urata, marcheaza acolo la perversa :wink: |
Re:
Quote:
|
ma frate, tu unde le gasesti ca si io tot in bucuresti stau? :lol:
cred ca trebe sa incep sa mai colind prin oras..sa mai iau lectii..sa mai cunosc lume.... :lol: apropo,, dc gasesti vreo combinatie iti fac baie in vin, sa nebunesc |
Re:
Quote:
acu' serios vb...zac prin Bucuresti...gotta keep an eye of 'em ... sau mai du-te prin cluburi ... ca acolo gasesti \"di tati\" :P |
mah..adevaru ca cam ai dreptate...n-o sa gasesc pe sub masini sau in garaj( cam asta fac acum)..trebe sa uzez de timpul liber altfel decat pana acum; asta e, cum orice pasiune cere sacrificii... :lol: schimb macazul
hai ca in curand va pun o poza frumoasa,k? |
asteptam ;) succes !
|
Sa pun si eu o poza cu o tipa care o sa va faca sa va pierdeti apetitul. :lol:
|
hai bah ca e sexy rau :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
4 Attachment(s)
guys, i have 2 make a confession..
din plictiseala am facut un gest.. mm.. prostesc.. adica.. am postat poze cu o amica.. si am zis ca.. e altceva :( ideea e ca acum.. a vazut iubita mea.. si.. normal.. s`a suparat.. si vreau sa imi cer scuze public fata de voi si fata de ea (e pe forum) si sa va promit ca nu se mai intampla. Deci, ea e micutza mea.. si o iubesc!!! :hug: |
bai andrei,io nu am inteles nik din ce ai scris acolo
|
deci.. cu cateva pag in urma.. am pus niste poze cu o amica.. dar.. am zis ca reprez altceva pt mine.. si acum.. in fine, ai inteles sau tre` sa desenez? :?
|
gata gata............
|
:oops: :oops: :oops:
how sweeet.... nooooooooooooot ... :) |
Re:
Quote:
take care...e bine ca ai recunoscut :P |
vsa
bun topic e prima oara cin il vad am sa aduc si eu ceva nou!!!!!! :shock: :shock: love you
|
man ejti tare :lol: :lol: lasa ca sigur nu ejti tu singurul... oricum.... nu imi vine sa cred ca, ti-a iesit faza cu tipa asta.... ejti perseverent si iti iese... ^^ dar cam departe wa :P
|
Re:
Quote:
|
Re: vsa
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ps:michaelos ... cand o vad si eu pe avocata ? :D |
Re:
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nu stiu mane, diseara ies cu ea, poate ne vedem...nu stiu :lol: te pup aaaa...poate ma duc si eu la film :wink: |
daca e ceva da un tzzzar ..
:) have fun :) nebunache si invat-o sa puna benzina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :P :oops: sry :P p.s: pana atunci poti sa-mi dai o poza sa stii :P |
| All times are GMT +2. The time now is 21:11. |
- Copyright 2026 4Tuning