Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Hai sa ne ajutam...sau nu! (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/20306-hai-ajutam.html)

Urban_Racing 25-04-10 22:36

Re: Hai sa ne ajutam...sau nu!

Quote:

Originally Posted by 15lda (Post 3306732)
Unde as putea indrepta si eu jantele ?

La iesire din ovidiu

ing3r 26-04-10 01:54

Mai este si un atelier pt jante si la Billa , service sud se numeste! Preturi bune si lucreaza bine de tot !

CT25ALX 26-04-10 22:49

Quote:

Originally Posted by CT99WUW (Post 3307817)
Depinde cat vrei sa "arunci" in ele , daca vrei parciuri iti iei din fibra probabil pe la 800ron tot "kitu' "sunt multe oferte pe forum si pe bazarul de pe site , daca vrei ceva bun calitativ iti recomand sa mergi pe piese de origine . Nu se vor putea compara nicicand piese originale cu mapeturi.O bara de fata de M ajungea vreo 900ron daca-mi amintesc bine.Oricum parerea mea proprie ar fi sa-ti pui niste jante si o suspensie ...nu ai nevoie de M-uri atata timp cat motorul ramane acelasi.....si asa e plina tara de asa ceva.Toate cele bune daca vrei preturi detaliate da-mi PM .

jante am .... cu motorul am planuri .. asa ca ma intereseaza kitu pe M3 si cand zic pe original stiu cat trebuie sa "arunc" :D daca poti sa ma ajuti cumva as fi recunoscator :D

ct42cip 28-04-10 22:53

unde as putea gasi si eu 2 macarale electrice golf3 pentru spate, in zona , k in tara am gasit da costa cam mult cu tot cu taxa de curierat as vrea sa gasesc in constanta
poate ma ajutati
multumesc

Timofte 28-04-10 23:09

am o janta pe 17 (originala audi) din care pur si simplu a sarit o bucata , ca si cum as fi dat cu dalta in ea , am luat o canalizare ascutita . ii pot face ceva ? o pot "umple cu ceva" ? si daca da...unde?

ing3r 28-04-10 23:22

Da poti. Asa am facut eu la o janta de a mea, si mi-a umplut bucata lipsa cam cat un deget cu material. Eu am facut-o la service sud, langa Billa, te duci, intri si e un atelier, un tip Cornel se ocupa cu chestii din astea. Preturi bune si lucreaza bine!

Timofte 28-04-10 23:33

imi poti da un numar de telefon ? ti-as fi recunoscator. cu respect

ing3r 29-04-10 08:10

Imi pare rau, dar nu am nr de tel. L-am avut scris pe o hartiuta, dar am pierdut-o.
Dar du-te cu incredere acolo si sigur iti rezolvi problema!

Timofte 29-04-10 09:12

ms mult. cu respect

14kla 29-04-10 16:48

cine ma poate ajuta cu o janta de tabla 5*100 pt golf 4.multumesc

quick_5hifter 29-04-10 18:51

Am si eu o intrebare: si-a comandat cineva inele de centrare la vreun strungar constantean? Daca da, unde?
Multumesc!

ing3r 30-04-10 22:32

Da, stiu eu un prieten care si-a facut inele de centrare la un strungar, a fost multumit de ele.
Cum vii dinspre Institutul de Marina catre varianta, de pe baba novac faci stanga in dreptul spalatoriei, la blocurile alea care sunt in constructie...Dupa vreo 2-3 case are un afis cu nr de telefon, pe stanga.

ing3r 30-04-10 22:33

Scz de dublu post, nu mergea EDIT...
@Urban Racing: "pe Bvd Mamaia de la delfinariu cum mergi spre capitol exact la primul colt cred pe dreapta unde e pravalia aia de jaluzele faci dreapta si imediat pe partea stanga la niste geamuri de termopan e un service de asa ceva . Dl Filip il keama il gasesti acolo zilnic"
Am trecut pe acolo dar nu am vazut nimic pe care sa scrie ceva de genul...Sau nu e nici un afis?
O sa mai trec pe acolo, culmea e ca ma oprisem fix la jaluzele acolo, dar nu m-am uitat in stanga :)

Urban_Racing 01-05-10 00:23

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3324204)
Scz de dublu post, nu mergea EDIT...
@Urban Racing: "pe Bvd Mamaia de la delfinariu cum mergi spre capitol exact la primul colt cred pe dreapta unde e pravalia aia de jaluzele faci dreapta si imediat pe partea stanga la niste geamuri de termopan e un service de asa ceva . Dl Filip il keama il gasesti acolo zilnic"
Am trecut pe acolo dar nu am vazut nimic pe care sa scrie ceva de genul...Sau nu e nici un afis?
O sa mai trec pe acolo, culmea e ca ma oprisem fix la jaluzele acolo, dar nu m-am uitat in stanga :)

Nu scrie nimic , de la jaluzele a 2-3 casa pe straduta aia , e ceva usa cu geam la strada

ing3r 01-05-10 04:21

Aha, ms mult de tot ! O sa trec pe acolo ;)

14kla 04-05-10 19:37

unde gasesc un bec xenon 35w,6000k?ma poate ajuta cineva ,multumesc

vizal 04-05-10 20:09

Quote:

Originally Posted by 14kla (Post 3333399)
unde gasesc un bec xenon 35w,6000k?ma poate ajuta cineva ,multumesc

ti-am dat pm

Lukkas_82 05-05-10 10:08

Stie cineva unde as putea gasi un debitmetru pentru un 530D(2003), nou sau sh la un pret mai mic? La reprezentanta este 1600 ron+100 manopera

CT-00-DNS 06-05-10 14:57

mai e vreun service in ct ce monteaza GPL inafara de cel de la piata rosu?

Glumetz 09-05-10 11:21

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3324202)
Da, stiu eu un prieten care si-a facut inele de centrare la un strungar, a fost multumit de ele.
Cum vii dinspre Institutul de Marina catre varianta, de pe baba novac faci stanga in dreptul spalatoriei, la blocurile alea care sunt in constructie...Dupa vreo 2-3 case are un afis cu nr de telefon, pe stanga.

Nu prea am inteles explicatia.
Sa inteleg ca mergi pe Baba Novac spre Energia si dupa CPLMC faci stanga ?

ing3r 09-05-10 15:35

1 Attachment(s)
Uite ti-am pus pe harta! Unde e pct rosu, acolo e casa omului.

x_cess 09-05-10 21:20

Am si eu o intrebare...la cd player la masina cand dau volumu la 20-21 cam asa se inchide cd playeru si se aprinde din nou..continua asa pana il dau mai incet..pe langa asta intesitatea luminii de la cd player scade si revine la normal in continuu..aveti idee..sunt firele de vina sau ce?

pigoo 09-05-10 22:26

cablurile de alimentare ale playerului . trage direct de la baterie niste cabluri de minim 1mm diametru (recomandat 4mm ca siasa nu e f scump) si sigur nu o sa mai ai probleme .

x_cess 10-05-10 16:05

Quote:

Originally Posted by pigoo (Post 3347350)
cablurile de alimentare ale playerului . trage direct de la baterie niste cabluri de minim 1mm diametru (recomandat 4mm ca siasa nu e f scump) si sigur nu o sa mai ai probleme .

multumesc frumos

300zxtt 15-05-10 10:50

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3345995)

Nea Oprea il cheama si are nr de tel: 0723564892

banzay 17-05-10 20:43

Cine ma trimite si pe mine la un magazin de vinde vopseluri auto calumea (si alte lucruri din domeniul asta al vopselurilor)? Sa nu mai aud de Str. Poporului sau de Policolorul de pe interioara 3 :rolleyes2

Am cumparat de proba niste perla pt vopsea si clar nu e ce caut eu.

Vreau ceva sa se obtina un efect de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=XRsLt8XbvBE
https://www.youtube.com/watch?v=MKhNy...eature=related

Glumetz 17-05-10 23:40

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 3345995)

Scuze pentru intarziere. Multumesc frumos.

ing3r 18-05-10 00:59

Quote:

Originally Posted by Glumetz (Post 3368686)
Scuze pentru intarziere. Multumesc frumos.

Cu placere. Pt asta suntem, sa ne ajutam, nu ? :D

CT25ALX 18-05-10 22:22

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3368115)
Cine ma trimite si pe mine la un magazin de vinde vopseluri auto calumea (si alte lucruri din domeniul asta al vopselurilor)? Sa nu mai aud de Str. Poporului sau de Policolorul de pe interioara 3 :rolleyes2

Am cumparat de proba niste perla pt vopsea si clar nu e ce caut eu.

Vreau ceva sa se obtina un efect de genul:
https://www.youtube.com/watch?v=XRsLt8XbvBE
https://www.youtube.com/watch?v=MKhNy...eature=related

incearca la standox

Str. Dumbrava Rosie nr. 81

banzay 18-05-10 22:44

Mersi frumos! Trag o tura pe acolo zilele astea!

shrek05u 19-05-10 17:53

Unde imi recomandati sa duc si eu cutia sa imi faca o constatare? ca am probleme cu ea. ms

quick_5hifter 19-05-10 21:08

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3371409)
Mersi frumos! Trag o tura pe acolo zilele astea!

Daca gasesti ceea ce cauti, sunt si eu interesat, deci am rugamintea sa ma anunti si pe mine ce si cum, daca se poate. Multumesc anticipat!

Quote:

Originally Posted by shrek05u (Post 3373307)
Unde imi recomandati sa duc si eu cutia sa imi faca o constatare? ca am probleme cu ea. ms

Daca e manuala, e un baiat pe forum care se ocupa cu reparatii cutii viteze. Intra la sectiunea ”Zona comerciala - Constanta...” si vei gasi anuntul.

shrek05u 19-05-10 22:57

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3373895)
Daca gasesti ceea ce cauti, sunt si eu interesat, deci am rugamintea sa ma anunti si pe mine ce si cum, daca se poate. Multumesc anticipat!

Daca e manuala, e un baiat pe forum care se ocupa cu reparatii cutii viteze. Intra la sectiunea ”Zona comerciala - Constanta...” si vei gasi anuntul.

Am gasit :D multam

CT08GNT 20-05-10 17:10

caut jante tabla pe 15 4x100 cu tot cu anvelope ofer 4 mil daca stie cineva sunt recunoscator ms

banzay 20-05-10 17:55

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 3373895)

Da Alex, nici o problema! Dar trebuie sa imi fac un pic de timp ca am masina trasa pe dreapta tocmai din motivul asta...vopsitul :) Si am si altele pe cap... :)

shrek05u 24-05-10 20:11

Reparatie compresor clima

Stiti pe cineva care se ocupa cu reparatii la compresoarele de clima? Am fost la un service, mi-a zis ca e compresorul defect dar nu au timp sa se ocupe de el (eu cred ca nu stiau :( ) . Compresorul scoate un zgomot ciudat asa ca un zdranganit de bile, nici nu stiu cum sa-l descriu. Imi puteti recomanda pe cineva sau un service bun care sa se ocupe de asa ceva? Multumesc anticipat

brownshark 24-05-10 20:12

Re: Reparatie compresor clima

ce scrie pe eticheta lui ?

shrek05u 24-05-10 20:13

Re: Reparatie compresor clima

ce eticheta? daca a compresorului nu stiu ca nu l-am dat jos

DyZ 28-05-10 17:31

unde gasesc si eu o gama mai variata de uleiuri de ex : liqui moly ?

quick_5hifter 29-05-10 11:04

Stiu sigur ca am vazut la o benzinarie din Constanta... dar nu mai stiu exact care, ori Rompetrol la iesire din oras spre Valu, ori vreun MOL. Cand mai am drum, ma uit si revin cu info.

All times are GMT +2. The time now is 06:17.

- Copyright 2026 4Tuning