Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cv-03-btf 18-03-07 20:36

re: Club Ford Capri

are cineva in plus o sanie de la un scaun de capri...???? si eventual gurile de dispersie pe parbriz a aerului cald de la MK 1/2...?????

florin_cars 19-03-07 02:04

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 802667)
btf eu ma tot uitam la ceasurile tale knd mi le-ai dat si tot imi venea sa-ti spun dk nu cumva indica temp la apa....da' eram prea zapacit sa-mi dau seama sigur...:oops:

apropo... sti ca te-au mai banuit si altii..???

da, daa...stiu ..da stii u... minorili astea :oops: :lol: :lol:

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 804660)
ma uitam pe www.retromobil.ro intr-o zi si am gasit o poza...

cu siguranta au gasit-o multi..si in urma cu 2 ani :oops:
pacat k s-a dus...si nu se stiu prea multe :sad:

johnny111 19-03-07 07:47

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 805422)
cu siguranta au gasit-o multi..si in urma cu 2 ani :oops:
pacat k s-a dus...si nu se stiu prea multe :sad:

Am auzit un zvon ca ar fi cumparat-o 2 baietzi in Buk. Ei au cumparat de la un prieten de-al meu un mustang din '66 si se laudau ca au mai luat unul din care sa faca "Eleanor". Daca e asa, le doresc mult succes si sa faca treaba de calitate!

codrin44 19-03-07 08:57

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 804741)
Codrin, tu ti-ai pus valve de admisie cu diametrul de 44,5?... ca pe mine ma cam bate gandul. In acest sens am observat ca astia de pe oldcars.de nu au valve mai mari decat cele standard - ca sa le cumperi chiulasele:D - spre deosebire de burtonpower.com, care au.:D

nu am pus dar asta intentionez. numa ca nu prea pare sa aiba loc. oricum, daca le iei inaintea mea, sa-mi spui daca incap

aviaru 20-03-07 14:15

cumpar aripi si capota fopd capri.telefon 0730723600 stau in constanta

viviesp 20-03-07 21:11

Quote:

Originally Posted by aviaru (Post 807990)
cumpar aripi si capota fopd capri.telefon 0730723600 stau in constanta

bytzu stiu ca avea o capota in plus, ca el pe masina are una de fibra.
vorbeste cu el poate te ajuta.

codrin44 21-03-07 17:14

3 Attachment(s)
am gasit niste lampi universale, cu led, dimensiuni 110x55 mm .dimensiunea este cu tot cu tot cu garnitura. pret 30 RON bucata.
merita puse in locul celor originale , asa...3 rosii si una alba? arata tiganeala?
eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita?

panaitescud 21-03-07 17:17

si unde vrei sa pui lampile alea ???Ai reusit sa reglezi culbutorii ??

johnny111 21-03-07 18:44

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 810306)
am gasit niste lampi universale, cu led, dimensiuni 110x55 mm .dimensiunea este cu tot cu tot cu garnitura. pret 30 RON bucata.
merita puse in locul celor originale , asa...3 rosii si una alba? arata tiganeala?
eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita?

Alea-s lampi de laterala de bus si alte alea. Eu cred ca o sa arate rau. Mai bine pastreaza lampile originale. Sau nu le mai ai?

codrin44 21-03-07 19:45

le am si pe alea originale. pe spate doream sa le pun, dar nu arata cum as fi vrut, mai lungi si cu ornamentul cromat.
cred ca am sa fac o proba la fata locului(pe masina) si apoi sa vedem cum arata. daca tot o modific :(

cosmineloo 22-03-07 10:04

nu va suparatzi pe mine dar m-am luat un opel rekord in 2 usi din 68. poze o sa vedetzi cand o sa vin in tzara. pan atunci google-itzi. asta nu inseamna ca am tradat capriul nu?

Silencer Power 22-03-07 19:38

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 805609)
nu am pus dar asta intentionez. numa ca nu prea pare sa aiba loc. oricum, daca le iei inaintea mea, sa-mi spui daca incap

Nu am mai luat pana la urma, pt ca nenea de la alezari mi-a spus ca nu poate sa mareasca admisia "... nu am de unde sa mai iau" si sa iau chiulase la 1500 euro doar pentru 2 mm de admisie nu mi se pare tocmai... rentabil.
Totusi, o treaba am facut pana la urma... mi-am cumparat supape noi (admisie&evacuare) si pistoane cu segmenti de R1 (166 dolari :D)... din pacate la admisie nu am gasit, momentan, decat 4 bucati... mai caut... poate am noroc. Si vreau sa schimb si simeringurile de la supape, dupa care arcuri, ax cu came, cuzineti vibrochen (care, apropo, are uzura de cota 1, adica +0,25) etc etc etc:)

panaitescud 23-03-07 00:02

de vanzare !!https://www.4tuning.ro/anunturi_auto/...I_xx50585.html

sastra 23-03-07 16:34

Nu prea i-mi place.Ia schimbat stopurile pe spate si nu mai are aliura aia de retro si la fel si botul cu grilajul acela. Mhh asa si asa

cosmineloo 24-03-07 19:21

hai sa nu fim geloshi. fatza arata oribil. dar spatele e ok. sa nu uitam ca nu prea multzi din noi avem bani de retro. si daca avem poate nu ne place. dar fatza e urata foc. poate sa ma si bata pt afirmatzia asta ca nu o skimb

florin_cars 25-03-07 18:27

asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:

Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol:

codrin44 25-03-07 18:31

nefeseu frate!
cosmin, da nu e cam urat opelu ala?....parerea mea!
silencer- teoretic, ar trebui sa existe o solutie ptr. ca chiulasele de le vand ei cu supape marite sunt tot cele vechi, care le trimiti la ei, le fac un porting, le maresc supapele si ti le retrimit cu pretul ala.

florin_cars 25-03-07 18:39

nu chiar..iti trimit altele facute...nu ale tale..ci ale altuia..ce le-a trimis anterior :D
codrine..Rekordul C arata mult mai bine decat Capra mambo no 2 sau 3...mai ales berlina in 2 usi :twisted:
acuma...e clar vb de gust..dar totusi :oops: :D

johnny111 26-03-07 13:24

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 813021)

O stiu. daca nu ma insel, prin toamna am postat si eu o poza cu ea. Masina era putreda acum un an jumate (am vrut eu s-o cumpar). Baiatul care a luat-o s-a chinuit s-o refaca, dar toata e plina de petice puse stangaci si deja a iesit rugina prin vopsea. Nu merita luata si pusa la punct. DPDV al designului, ma abtin sa comentez:twisted:

kirin 26-03-07 20:24

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 817165)
asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:

Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol:

dai tot din casa:D .parca ziceai ca si-a mai luat cineva unul

e o capra mk1 in cta ,am vb-it cu mosii si le-am lasat un nr de tel sa ma sune al lor fiu ... dar nimic pana acuma.

florin_cars 26-03-07 21:19

pai is din aia dilimani..de aia nu suna :oops: :lol: :lol:

cosmineloo 27-03-07 11:57

2 Attachment(s)
cred ca e berlina

Silencer Power 27-03-07 12:34

E misto masina... aduce mult cu Granada MKI.

cosmineloo 27-03-07 13:46

sper sa ma apuc de ea la toamna!
money talks

codrin44 27-03-07 14:15

da capra? e gata?

florin_cars 27-03-07 21:32

berlina e....da' ce m-am speriat initial, credeam k e cea care am vandut-o eu...apoi am vazut diferentele..:oops: :-) :-)

succes..si poate te gandesti si reusesti macar tu..sa-i pui acel C30SE de 3L DOHC 6IL 204CP de pe Omega A cu cutia manuala :twisted: :twisted: :twisted:

http://www.files.bestiales.pl/galeri...a_3000_024.jpg

have fun..da' cum zice codrin...capra-i gata? :D :D

viviesp 27-03-07 23:08

bah cosmineee sa le izolezi draq perfect pe dedesubt in caz de doamne fereste... macar sa pluteasca.

florin_cars 28-03-07 01:56

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

bil1706 28-03-07 09:39

Hai mah de ce sunteti rai...doar nu se repeta faza de acum 2 ani :))

cosmineloo 28-03-07 14:31

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 821684)
Hai mah de ce sunteti rai...doar nu se repeta faza de acum 2 ani :))

la mine orice e posibil

cosmineloo 28-03-07 14:33

la capri mai am barile de vopsit. sper ca sunt gata. intentzionam sa fie gata pana plec dar.......la mine orice e posibil

-=Alec-007=- 30-03-07 14:33

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 737411)
stie cineva daca se mai omologheaza motoare pe masini? si ce acte trebuie?

Omologari fac acum de orice fel la RAR (nu numai pentru motor) adica se poate orice atata timp cat platesti un test dinamic care nu e nici mai mult nici mai putin decat vreo 4000 RON si unde se joaca ei cu masina ta vreo zi intr-o hala.
In cazul in care cineva e dispus sa dea atatia bani programarile se fac cu destul de mult timp inainte adica o luna, doua, trei... depinde de cat de aglomerati sunt.
Singura schimbare de motor care nu necesita test dinamic este cea in care motorul e de acelasi tip cu cel trecut in CIV moment in care platesti pana in 100 de RON si-ti trebuie CIV si adeverinta de la un service autorizat Ford sau o declaratie notariala ca ai cumparat motorul de pe piata de piese de schimb a nu e furat etc, stie notarul ce si cum. Iti face gazele, care le treci oricum daca esti la NON-EURO iar la capri toate motoarele sunt asa; iti mai face niste poze la seria de motor si la masina si cam atat stai vreo ora sa completeze in CIV seria noului motor si ai plecat acasa fericit. Ai grija sa ai ITP-ul valabil ca altfel face si restul ITP-ului

Eu am schimbat in martie 2007 motorul la mine la Toyota si a fost destul de simplu 7M schimbat tot cu 7M adeverinta de la Toyota si CIV si a fost vreo 70-80 de RON nu mai tin minte exact, dar oricum pana in 100 RON

Silencer Power 30-03-07 16:39

... pai eu daca nu am CIV sa inteleg ca nu-l pot omologa?

bil1706 30-03-07 18:37

pentru baietii care cunoaste'...
http://www.capriclub2000.co.uk/

cosmineloo 31-03-07 00:54

Quote:

Originally Posted by -=Alec-007=- (Post 825072)
Omologari fac acum de orice fel la RAR (nu numai pentru motor) adica se poate orice atata timp cat platesti un test dinamic care nu e nici mai mult nici mai putin decat vreo 4000 RON si unde se joaca ei cu masina ta vreo zi intr-o hala.
In cazul in care cineva e dispus sa dea atatia bani programarile se fac cu destul de mult timp inainte adica o luna, doua, trei... depinde de cat de aglomerati sunt.
Singura schimbare de motor care nu necesita test dinamic este cea in care motorul e de acelasi tip cu cel trecut in CIV moment in care platesti pana in 100 de RON si-ti trebuie CIV si adeverinta de la un service autorizat Ford sau o declaratie notariala ca ai cumparat motorul de pe piata de piese de schimb a nu e furat etc, stie notarul ce si cum. Iti face gazele, care le treci oricum daca esti la NON-EURO iar la capri toate motoarele sunt asa; iti mai face niste poze la seria de motor si la masina si cam atat stai vreo ora sa completeze in CIV seria noului motor si ai plecat acasa fericit. Ai grija sa ai ITP-ul valabil ca altfel face si restul ITP-ului

Eu am schimbat in martie 2007 motorul la mine la Toyota si a fost destul de simplu 7M schimbat tot cu 7M adeverinta de la Toyota si CIV si a fost vreo 70-80 de RON nu mai tin minte exact, dar oricum pana in 100 RON

doctoreeeeeee adu naiba stampilele alea!!!!!!! dupa paste neaparat ca ma injura lumea

florin_cars 31-03-07 09:39

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 825259)
... pai eu daca nu am CIV sa inteleg ca nu-l pot omologa?

pai cum sa nu ai CIV, doar ai numere noi..wtf? :shock: :shock: l-ai pierdut, depune cerere pt obtinere duplicat..si te rezolvi..sau care e problema de fapt? :rolleyes2 :?:

Silencer Power 31-03-07 16:25

CIV-ul motorului...:) adica al 2.8-ului recent achizitionat

Oricum am mai vb cu niste baieti care sustin ca nu as avea nevoie decat de acel act notarial care sa ateste faptul ca motorul nu a fost furat, sau primit de pomana.

In alta ordine de idei motorul am inteles ca nici nu avea cum sa aiba CIV din moment ce are doar certificatul de inmatriculare care doveste ca motorul a fost adus in '90, iar ulterior, prin '92 sau '93 cand s-a "trecut" la CIV-uri el nu a mai fost inregistrat... fiind uitat intr-o curte a unui cetatean.

Bine cel putin ca am certificatul de inmatriculare. :)

codrin44 31-03-07 16:56

silencer, 2.8u tau e injectie mono/multi sau carburat? e din ala cu 4 tevi pe admisie sau 6? daca e injectie cate sonde are? una sau 2/pe fiecare evacuare cate 1?

codrin44 31-03-07 18:23

cum suna anuntul..."vand ford osi 20m,pret 2100 euro, negociabil"- florine....?

panaitescud 31-03-07 21:44

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 826706)
cum suna anuntul..."vand ford osi 20m,pret 2100 euro, negociabil"- florine....?

pretu e la bucata :!::!:

All times are GMT +2. The time now is 03:15.

- Copyright 2026 4Tuning