![]() |
re: Club Ford Capri
are cineva in plus o sanie de la un scaun de capri...???? si eventual gurile de dispersie pe parbriz a aerului cald de la MK 1/2...?????
|
Quote:
Quote:
pacat k s-a dus...si nu se stiu prea multe :sad: |
Quote:
|
Quote:
|
cumpar aripi si capota fopd capri.telefon 0730723600 stau in constanta
|
Quote:
vorbeste cu el poate te ajuta. |
3 Attachment(s)
am gasit niste lampi universale, cu led, dimensiuni 110x55 mm .dimensiunea este cu tot cu tot cu garnitura. pret 30 RON bucata.
merita puse in locul celor originale , asa...3 rosii si una alba? arata tiganeala? eu cred ca sunt ptr. remorci, dar...merita? |
si unde vrei sa pui lampile alea ???Ai reusit sa reglezi culbutorii ??
|
Quote:
|
le am si pe alea originale. pe spate doream sa le pun, dar nu arata cum as fi vrut, mai lungi si cu ornamentul cromat.
cred ca am sa fac o proba la fata locului(pe masina) si apoi sa vedem cum arata. daca tot o modific :( |
nu va suparatzi pe mine dar m-am luat un opel rekord in 2 usi din 68. poze o sa vedetzi cand o sa vin in tzara. pan atunci google-itzi. asta nu inseamna ca am tradat capriul nu?
|
Quote:
Totusi, o treaba am facut pana la urma... mi-am cumparat supape noi (admisie&evacuare) si pistoane cu segmenti de R1 (166 dolari :D)... din pacate la admisie nu am gasit, momentan, decat 4 bucati... mai caut... poate am noroc. Si vreau sa schimb si simeringurile de la supape, dupa care arcuri, ax cu came, cuzineti vibrochen (care, apropo, are uzura de cota 1, adica +0,25) etc etc etc:) |
|
Nu prea i-mi place.Ia schimbat stopurile pe spate si nu mai are aliura aia de retro si la fel si botul cu grilajul acela. Mhh asa si asa
|
hai sa nu fim geloshi. fatza arata oribil. dar spatele e ok. sa nu uitam ca nu prea multzi din noi avem bani de retro. si daca avem poate nu ne place. dar fatza e urata foc. poate sa ma si bata pt afirmatzia asta ca nu o skimb
|
asa ziceam si eu...am pus sio eu mai demult un link cu aceeasi masina..fata e dezastru..spatele merge, mai ales cu dunga alba :wink:
Cosmine...rekord 68 coupe sau berlina? eu am avut berlina..si mai etse una in C-ta..tot '68 berlina 2 usi...da vezi k am o comanda de coupe in C-ta..poate facem de-un salam :lol: :lol: |
nefeseu frate!
cosmin, da nu e cam urat opelu ala?....parerea mea! silencer- teoretic, ar trebui sa existe o solutie ptr. ca chiulasele de le vand ei cu supape marite sunt tot cele vechi, care le trimiti la ei, le fac un porting, le maresc supapele si ti le retrimit cu pretul ala. |
nu chiar..iti trimit altele facute...nu ale tale..ci ale altuia..ce le-a trimis anterior :D
codrine..Rekordul C arata mult mai bine decat Capra mambo no 2 sau 3...mai ales berlina in 2 usi :twisted: acuma...e clar vb de gust..dar totusi :oops: :D |
Quote:
|
Quote:
e o capra mk1 in cta ,am vb-it cu mosii si le-am lasat un nr de tel sa ma sune al lor fiu ... dar nimic pana acuma. |
pai is din aia dilimani..de aia nu suna :oops: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
cred ca e berlina
|
E misto masina... aduce mult cu Granada MKI.
|
sper sa ma apuc de ea la toamna!
money talks |
da capra? e gata?
|
berlina e....da' ce m-am speriat initial, credeam k e cea care am vandut-o eu...apoi am vazut diferentele..:oops: :-) :-)
succes..si poate te gandesti si reusesti macar tu..sa-i pui acel C30SE de 3L DOHC 6IL 204CP de pe Omega A cu cutia manuala :twisted: :twisted: :twisted: http://www.files.bestiales.pl/galeri...a_3000_024.jpg have fun..da' cum zice codrin...capra-i gata? :D :D |
bah cosmineee sa le izolezi draq perfect pe dedesubt in caz de doamne fereste... macar sa pluteasca.
|
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
|
Hai mah de ce sunteti rai...doar nu se repeta faza de acum 2 ani :))
|
Quote:
|
la capri mai am barile de vopsit. sper ca sunt gata. intentzionam sa fie gata pana plec dar.......la mine orice e posibil
|
Quote:
In cazul in care cineva e dispus sa dea atatia bani programarile se fac cu destul de mult timp inainte adica o luna, doua, trei... depinde de cat de aglomerati sunt. Singura schimbare de motor care nu necesita test dinamic este cea in care motorul e de acelasi tip cu cel trecut in CIV moment in care platesti pana in 100 de RON si-ti trebuie CIV si adeverinta de la un service autorizat Ford sau o declaratie notariala ca ai cumparat motorul de pe piata de piese de schimb a nu e furat etc, stie notarul ce si cum. Iti face gazele, care le treci oricum daca esti la NON-EURO iar la capri toate motoarele sunt asa; iti mai face niste poze la seria de motor si la masina si cam atat stai vreo ora sa completeze in CIV seria noului motor si ai plecat acasa fericit. Ai grija sa ai ITP-ul valabil ca altfel face si restul ITP-ului Eu am schimbat in martie 2007 motorul la mine la Toyota si a fost destul de simplu 7M schimbat tot cu 7M adeverinta de la Toyota si CIV si a fost vreo 70-80 de RON nu mai tin minte exact, dar oricum pana in 100 RON |
... pai eu daca nu am CIV sa inteleg ca nu-l pot omologa?
|
pentru baietii care cunoaste'...
http://www.capriclub2000.co.uk/ |
Quote:
|
Quote:
|
CIV-ul motorului...:) adica al 2.8-ului recent achizitionat
Oricum am mai vb cu niste baieti care sustin ca nu as avea nevoie decat de acel act notarial care sa ateste faptul ca motorul nu a fost furat, sau primit de pomana. In alta ordine de idei motorul am inteles ca nici nu avea cum sa aiba CIV din moment ce are doar certificatul de inmatriculare care doveste ca motorul a fost adus in '90, iar ulterior, prin '92 sau '93 cand s-a "trecut" la CIV-uri el nu a mai fost inregistrat... fiind uitat intr-o curte a unui cetatean. Bine cel putin ca am certificatul de inmatriculare. :) |
silencer, 2.8u tau e injectie mono/multi sau carburat? e din ala cu 4 tevi pe admisie sau 6? daca e injectie cate sonde are? una sau 2/pe fiecare evacuare cate 1?
|
cum suna anuntul..."vand ford osi 20m,pret 2100 euro, negociabil"- florine....?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning