![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
Quote:
Stai sa ma uit pe geam sa vad daca nu a furat-o cineva !! Cu siguranta ca NU ! Masina nu este de vanzare si nici nu a fost si nici nu va fi :) |
Quote:
|
Hm..intai vezi fata daca merge, sa nu atinga la viraj ca acolo nu cred ca ai ce sa ii faci...iar apoi spatele daca atinge trebuie scoase plasticele de pe aripa si roluita dar dupaia mai mult ca sigur nu o sa mai vina bine plasticele...
|
Quote:
|
NU, nu am GTI la numar.
Plasticele o sa zboare toate, inclusiv pragurile. Chestia e ca ma costa 100 euro flansele si nu as vrea sa arunc banii doar sa incerc plus ca dupa aceea trebuie sa vand jantele. De asta am intrebat, poate voi stiti, poate voi ati vazut :) Edit: pui anvelope mai inguste si o sa stea intinse. O sa iasa janta mai mult decat cauciucul .. |
@ Tino - Adu`mi aminte maine dimineata sa intreb cateva persoane
@SynTheLaZ - Cel mai bine intreaba la vulcanizare ceva.... |
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nu, nu sunt anvelope speciale.
Din cate spunea cel care are jantele merge pus si 215 pe 10J dar stau trase rau de tot. am gasit un mk3 cu borbet A dar nu imi dau seama daca sunt pe 16 sau pe 17 si ce J au .. |
Quote:
|
par 17" , 9J spate si 7.5J fata ...asa am impresia
|
anvelope pt 16" sa stea intinse sunt toyo, yokohama si falken si de la 50 in jos sunt toate cu protectie pt janta
@Syn daca iti pui flanse de 20mm pe spate si anvelope pe 225/35/17 pe jante o sa incapa la fix pe fata nu-ti recomand flanse/distantiere |
2 Attachment(s)
Din cate am citit pe vwvortex cele mai bune anvelope pt stretch sunt
toyo t1-s dunlop sp9000 dunlop sp8080e falken fk451 Daca vrei iti trimit link cu detalii despre stretch in engleza. Si astea tot 9J sunt ? Bass-ule nu pot sa nu pun flanse ! Jantele sunt 5x110. Merita sa ma chinui sa le gauresc? |
sunt de parere ca daca te apuci de gaurit numia strici jantele fara sa ajungi la vre-un rezultat
|
Nu m-am gandit o secunda la gaurit, singura mea varianta sunt flansele !
Cat mai mici pe fata si de 20mm pe spate daca spui. Pe spate daca sunt 235/35/17 o sa frece ? Asa sunt acuma dar atunci cand le vine randul o sa pun 225/35/17. E foarte ciudat! Unii spun .. nu-ti lua, arata urat pe 17 cu 10J, altii spun i-ati .. |
adevarul este ca 10j arata foarte bine pe o berlina
|
1 Attachment(s)
Nu vreau sa arat asa .. :???::???:
Cei care doresc sa vada diferite anvelope "intinse" pe diferite jante pot sa incerce aici > http://www.tyrestretch.com/index.php Sunt poze cu marea majoritate a jantelor pe dimensiuni. |
fratiiiilor ce-i cu somnolenta asta???nu mai dormiti
|
au dat ma ghioceii pana la urma? ca vreau sa cumpar unu`
|
Quote:
|
ma, si ce sa cred eu cand imi zici ca ii cumperi lu` bianca un ghiocel tu? A???
|
Quote:
|
here is ade
Bai io zic ca nu i frumos sa vorbiti despre persoane (cum ar fi Bianca de exemplu) atunci cand ele nu sunt de fata. Nu-i asa? :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu ma abtin de la orice comentarii....
@Bianca: fa-ti propriul tau user te rog, sa nu mai postezi de pe al meu, ca dup aia crede lumea ca am dubla personalitate si-o dezvolt pe a treia... @TNO: sa nu te miri daca o sa ti se ceara ghiocei astazi, ca ti-ai facut-o cu mana ta:) Si sa stii , ca fapt divers, ca daca ar fi sa iau o caruta de ghiocei, tot pentru mandra mea as lua-o. |
deci....aici m-ai facut..:) dar bianca tot bianca fiecaruia ramane:)))) io cu bianca mea si tu cu bianca ta...da io tot ii iau un ghiocel lu bianca ta:))
|
@Bianca mea: sa tii bine de ghioceii pe care o sa ii cumpar pentru tine, ca TNO o sa vrea sa iti ia unu, si sunt scumpi.
|
Bhuei o dat strechea in voi cu ghioceii?
Ceva intalnire astazi? |
Mama mia... deci "fenomenul" a luat amploare:D
Se face ceva vineri? sa stiu .... stau mai mult prin Sibiu sau nu? |
@chucky hai sa mergem sa cautam niste ghiocei...
@mosneagu a pus iuli pao un link la intalnirile noastre intra pe el :) tu nu vrei ghiocei pentru bianca? |
Quote:
|
Nici eu nu vreau ghiocei ca nu am o prietena in momentul de fata, asa ca toti ghioceii vor fi culesi de lupalb, si mai ramane unul pentru tino
|
Quote:
|
si cum da? pune si tu sa ne minunam.
La motor ce i ai luat? Defapt, ce modificari ii tragi acuma? Detalii... |
Pai i`am schimbat interiorul meu stock si naspet cu unul Recaro cu reglaj la ambele scaune pe inaltime, reglaj lombar si incalzire, cotiera fata - spate cu suport de pahare, 4 geamuri electrice cu modul confort, ASC, imobilizator, urmeaza sa ii pun puntea pe spate cu discuri si autoblocant si cred ca pana in Mai- Iunie motorul de 2.0 vanos dar acolo este de lucru ca e cam lovit ....stii tu de ce... astept sa duc bara de M la vopsit, sa-mi fac inca o data instalatia electrica pentru proiectoare ca vreau sa pun xenon, un polish, etc...
|
eu zic in primu` rand sa faci tablaraia aia, si dup aia sa rezolvi cu proiectoare si alte chestii. O revopsire completa, si ar arata beton.
|
Tabla arata bine, nu are rugina doar ca e indoita pe ici , pe colo. Nu ma grabesc , mai trag asa de ea pana la anu`...
|
oricum, te ai scos cu geamurile alea electrice. Baga niste poze sa vad cum a iesit interioru`...cu geamuri cu tot, cum ai astupat locul de maneta pentru geamuri, etc...
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:42. |
- Copyright 2026 4Tuning