![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Si eu il prefer coupe, dar asta a fost asa ... o achizitie "buget" :lol: . Vroiam neaparat un E46 si asta era cea mai ieftina varianta.
Quote:
|
19 Attachment(s)
Ferrari F40 - Kyosho (HQ) 1:18
Attachment 2013072 Attachment 2013073 Attachment 2013074 Attachment 2013075 Attachment 2013076 Attachment 2013077 Attachment 2013080 Attachment 2013078 Attachment 2013079 Attachment 2013081 Attachment 2013082 Attachment 2013083 Attachment 2013084 Attachment 2013085 Si cateva poze alaturi de porsche 959 ... Attachment 2013087 Attachment 2013088 Attachment 2013089 Attachment 2013090 Attachment 2013091 |
Deci e superb modelul, culoare care să-l prină mai bine nu există, iar realizarea e de nota 20. Felicitări pentru machetă!
|
multe detalii foarte atent realizate, combinatia aia cu verde e perfecta..
nu trebuia sa aiba si rezerva? |
A facut pana...,noroc cu drumurile din RO :lol:
Foarte frumoasa si foarte detaliata macheta. Culoarea, tipic Ferrari...pentru mine doar rosu exista sub sigla calutului8) |
Din pacate, cei de la kyosho au considerat ca nu e necesar sa puna si roata de rezerva ...
Momentan mai am inca cateva modele Ferrari de prezentat, dar nu toate sunt rosii :evil_laug |
Quote:
ai uitat sa pozezi cea mai de pret caracteristica...capacul de la alimentare :P cand o sa ajunga la un pret decent o sa il cumpar si eu.... |
Frumoasa realizare...e tipla macheta:lol: Nu stiu daca face banii, dar e buna:-P
|
Quote:
Quote:
Cu siguranta nu face 150E, dar cu unpic de noroc se poate gasi si la un pret mai bun. Kyosho profita ca in momentul de fata reproduc cea mai buna varianta de F40 si s-au gandit sa mai ridice pretul cu 40-50E fata de versiunea non HQ. |
Macheta arata foarte bine, azi am aflat si eu ca avea cadrul din Kevlar masina reala si nu din fibra de carbon cum eram convins. Oricum imitatia de Kevlar este reprodusa superb. Fata de prima lansare si eu sunt de parere ca diferenta de bani este nejustificata, la 150 euro imi iau ambele variante de baza...oricum, inca odata este o macheta foarte tare!
|
15 Attachment(s)
Ferrari 512 BB - BBR 1:18
|
pfoa...deja ma balbaii, la cat de bine poate sa arate si cate detalii are:lol:
nici nu vrea sa ma gandesc la cele pe negru care urmeaza a fi prezentate... vad ca ai bagat adanc mana in buzunare:-) |
cu adevarat superba.ce pot sa zic,decat bravo tie.
|
512bb fabrica pe roti...
|
Macheta aceasta este cu totul la alt nivel.
Reproducerea motorului mi se pare formidabila... ma uit la Autoart-urile mele, parca ar fi jucarii in comparatie cu acest Ferrari BBR. Foarte tare, imi place la maxim macheta! Pozele sunt foarte frumoase. |
Super tare Ferrariul!!
Felicitari!!! |
La 'mneatale s-a pierdut vreo masina de transport valuta prin garaj? Felicitarile mele pentru achizitii, sunt realizate excelent.
|
Va multumesc pentru aprecieri. Revin mai pe seara tot cu un ferrari :oops:
|
512 BB e cu putin peste Bburago iar F40 Kyosho e sub FM :))))))
glumeam, ambele machete arata fenomenal ! F40 e superb din toate punctele de vedere, interior, motor, exterior, culoare, jante tot :D Cat despre 512, e un high-end in adevaratul sens al cuvantului, arata genial motorul si "plasa" aceea din interior (nu stiu cum ii zice). Vb lui Radu, parca machetele astea 2 n-au rival, daca si AA-uri si FM-uri par jucarii in comparatie cu ele. |
Quote:
Dar simteai tu nevoia umpic asa....:lol: |
Quote:
|
18 Attachment(s)
Continuam pe linia Ferrari cu 250 SWB Berlinetta, o macheta superba, primita cadou de la prietena.
Ferrari 250 SWB Berlinetta - CMC 1:18 |
nebunie curata pe rafturile tale...
superb 250 din toate punctele de vedere! cadoul cu nr 2 cmc? |
Asta da cadou!
Interiorul e cireasa de pe tort, imi place volanul ala de nu mai pot. Ce alte surprize mai ascunde vitrina ?:) |
Quote:
Quote:
|
Ai umplut forumul de Ferrari:D Foarte frumoase toate, numai una si una.
|
Quote:
SUPERBE MACHETELE! :D felicitari ! volanul era realizat de "NARDI" |
EXTRAORDINARE! Cu adevarat deosebite aceste Ferrari. Felicitari pentru ele, cred ca sunt visul colectionarilor de 1:18.
|
18 Attachment(s)
Ferrari F430 Spider - BBR 1:18
Suspensia este inalta, dar cred ca se poate rezolva destul de usor. Din pacate nu-mi imaginez cum au reusit ei sa faca suspensia cat a unei masini de strada obisnuite, dar trecem peste si in viitor sper sa apara si versiunea rosie, coupe. |
Nici nu putea fi altceva acest 430, decat BBR :)
Uimitor cat de bine poate sa arate interiorul, combinatia de culori este superba si detalii cat cuprinde. Modelul Coupe il urmaresc si eu, pe rosu...dar mai e pana atunci. Cu alte cuvinte, felicitari pentru model, culoare |
Quote:
|
Ferrari 512 BB - BBR 1:18
man..am ramas fara cuvinte...e absolut fabuloasa.. daca avea si un livery de curse deja organizam un comando sa ti-o rapesc..:) |
Frumoase ultimele achizitii!:-)
Felicitari pentru achizitiile "foarte ieftine" din ultima perioada!:shock::shock::lol: |
Superba realizare, de acord cu Gica: interiorul e de 10+ , il prinde asa de bine rosul la interior, si are o gramada de detalii, cum ar fi scaunele care arata incredibil.
|
Uff, da, pentru asa realizare merita sa detii un BBR si, desi imi plac mult mai mult coupe urile Ferrari apreciez ca la varianta cabrio accesul la studiul detaliilor este mai facil...superba realizare.
|
Trebuie sa recunosc ca nu am mai intrat de mult pe la machetele tale,ceea ce regret acum pt. ca ultimile prezentari m-au lasat cu gura cascata , daca pot spune asa, superbe pot spune fara a exagera cu ceva.
|
18 Attachment(s)
Ferrari 375 Plus - BBR 1:18
|
Sa incep sa te caut prin Top 300? Mai ai multe "Burgalo" din astea?:shock:
|
fara numar la achizitii...
piesa ferrari-ul asta, multe detalii impecabile la interior si compartimentul motor! |
Haha ... pai cu ferrari am terminat. Mai scot de la naftalina altceva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:22. |
- Copyright 2026 4Tuning