![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Poate nu vrea si ma fac de ca*cat in fata la prieteni.Sa il cer la prieteni???Si cum sa incep discutia pe mess daca nu stie cine sunt..???
|
In primul rand, poti incepe prin a mai invata putin limba pe care o vorbesti si gramatica acesteia...
Iar in al doilea rand, nu exista o lege scrisa sau nescrisa pentru a agata pe cineva, totul vine de la sine si pe moment. Oricum, toate astea probabil ca s-au mai discutat si daca chiar doresti sa afli un raspuns concret adresat intrebarii tale, atunci te-ai apuca sa mai rasfoiesti paginile acestui topic. Asa ca, i-ati inima in dinti si apuca-te de treaba, nu fi timid, cu rusinea mori de foame. Bafta! Apropo, cum se numeste asta? Dragoste la prima vedere sau...? Ciudat cum ai ajuns sa te indragostesti de cineva doar din priviri si fara sa porti o conversatie cu acea persoana. |
Quote:
Iar in al doilea rand e usor de spus greu in practica si o stiu mai de mult dar acum mi-a sarit in ochii..:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
nu-i mare chestie.trebuie sa fii stapan pe tine.si ce daca o sa se uite prietenii tai/prietenii ei "ciudat" la tine.asta n-ar trebui sa te impresioneze absolut deloc. generatia asta a "cuplarilor" virtuale(gen mess , facebook , twitter , hi5 si care doamne iarta-ma mai e) sincer e prea de tot....ce-o sa urmeze?sex virtual?? |
Quote:
Daca ma refuza ce ma fac???:shock: |
Quote:
|
Quote:
O sa vorbesc cu ea intr-e 4 ochii si vad ce spune daca vrea sa iesim la un suc...:) |
Quote:
daca gandeste si te refuza asa intr-un mod mai subtil , mai finut.ii zici ok , nici o problema eventual faci o gluma ca macar ti-ai incercat norocu , o saluti , te intorci si pleci mai departe.nu-i nici un fel de rusine in asta , nu trebuie sa te gandesti ca vai doamne ce o sa se intample acum..n-o sa se imtample nimic.e ceva normal , se intampla/s-a intamplat oricui , deci nu vei fi nici primu , nici ultimu :D |
Deja ma simpt mai bine..:))
Cred ca am sanse destul da mari...:) |
Quote:
"Duduie! Maine sa te prezinti la adresa asta"xxxxxxxxx" o sa te f*t de o sa iti scara capacele":lol: |
Quote:
Cat despre fata acea, daca o cunosti de mai de mult, e si mai simpla treaba, urmeaza sfatul dat de Tzzantaru si ai toate sansele de succes. Nu ai altceva de facut decat sa porti o conversatie, sa-i spui ca ti-a atras atentia si ca vrei sa o cunosti mai bine, sa iesiti undeva sau ma rog, chestii de genu, nu ai nimic altceva de facut. :D E chiar atat de greu sa porti o conversatie in ziua de azi? :oops: Nu privi o femeie ca pe un extraterestru de pe o alta lume de care nu te poti apropia (aici se mai pot face si exceptii). Ca sa te aproprii mai mult de fintele astea si sa nu mai ai probleme pe viitor cu acest tupeu, "antreneaza-te" in timpul liber in a purta orice discutie, cu orice femeie care iti iese in cale zi de zi, fie ea vanzatoarea de la magazin sau fata care sta langa tine in autobuz... . 8) Incearca sa renunti la messenger, hi5, bla bla, pentru a purta o discutie cu cineva pentru prima data, treci la fapte reale, nu la cele virtuale. Bafta si numai bine! ;) |
Am avut o ocazie buna azi dar am ratato...era pe hol singura si nu am putut sa ma duc mam pierdut...:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Deci,pur si simplu fi curajos du'te la ea spunei ca o placi de ceva vreme si ca ai vrea sa iesiti la un suc sa mai vorbiti daca spune da (ceea ce ma si astept ca doar e fata) ii spui si tu frumos "un nr de tel ai sau ceva sa mai putem vorbii si cand ai timp ne vedem si mergem undeva". Mno daca stai asa si doar te uiti si iti e frica,ti'o ia altu inainte crede'ma...Esti baiat poarta'te ca unu,fi curajos...sper ca am fost de ajutor:* |
Quote:
O sa tin cont de toate sfaturile date si incerc sa imi iau inima in dinti...:) |
da `fii curajos .. du-te la ea ! nu fii timid !
morph (raluca) iti pare cunoscuta situatia? :)) :oops: best things happen` cu rabdare si tupeu . :rolleyes2 :twisted: |
dony ce crezi tu .. fetele/femeile musca?
In cel mai rau caz te poate refuza (pentru tine e putin mai rau pentru ca spui ca te-ai indragostit de ea, asta daca se poate numi dragoste sau doar obsesie). Cel mai rau este sa pari un amortit, un fricos atunci cand vorbesti cu o fata! Da .. le plac baietii mai timizi dar nu mutalai ! Te duci la ea si improvizezi in functie de imprejurari fara frica. Nu incerca nici sa pari cocos, nici sa pari superior. Te duci si o intrebi cum o cheama, ii spui ca ai observato cu cateva zile in urma (spre exemplu la ora X sau in mall sau unde vrei tu) si ii spui ca ai vrea sa vorbesti cu ea daca este posibil iar de acolo improvizezi in functie de reactia ei. Nu este nimic batut in cuie, fiecare situatie este unica ! Sa prinzi putin curaj te invit sa urmaresti filmul Hitch cu Will Smith. Cu toate ca este doar un film o sa vezi ca ceea ce conteaza este sa improvizezi in functie de situatie ! Primul lucru de care ai nevoie este curajul ! Prin clasa a 6-a cred daca imi aduc bine aminte i-am cerut unei colege sa fie prietena mea, verbal. Numai eu stiu cat de greu mi-a fost sa spun cateva cuvinte dar am facut-o pentru ca mi-am dorit ! A acceptat si a fost frumos pentru acea vreme. Mai tarziu, cand am mai crescut mi-a spus ca a fost uimita de curajul meu si de faptul ca i-am cerut sa fie prietena mea, s-a blocat si a spus da pentru ca si ea m-a placut ! Curaj ! Curaj ! |
Quote:
|
Quote:
Sa ai macar tupeul sa ii zici "buna!" si restul vine de la sine. Ti-o garantez eu. Care am avut aceeasi problema ca tine acum 7-8-9 ani. :) |
Quote:
|
Si nu ai incercat si un "ce faci" plus alte intrebari ce se pun intre tinereti?
Daca o tii doar pe "buna" mai mult de 5-6 dati, poti sa iti iei adio de la ea. |
orice ai face sa nu-i zici din prima ca o placi...spune-i doar ca ai remarcat-o sau ceva de genu si ca ai vrea sa iesiti la o cafea/suc/etc dar orice ai face nu-i spune ca o placi...
|
Quote:
Dar de ce???:)))) |
pt ca persoanele de sex opus(de obicei femeile/fetele) sunt ca rechinii...cum au dat de putin sange in apa te-au mancat.
nu trebuie sa-i zici ca o placi de ceva vreme sau ca e dragostea vietii tale sau mai stiu eu ce pt ca in momentu ala ea deja va crede ca esti disperat dupa ea , ca esti in limba si bineinteles te va trata ca atare. ce poti sa-i spui sunt chestii de genu.."imi plac ochii tai" , "imi place privirea aia..." , "imi place cand zambesti..." etc.intelegi tu ce vreau sa spun.bineinteles va trebui sa le si incadrezi intr-un oarecare context.dar astea pastreaza-le pt iesirea propriu zisa la suc.pt inceput concentreaza-te la ce ti s-a spus pana acum sa vb cu ea si sa-i iei numaru de tel. |
adapteaza sfaturile lui tzzzantzaru.
in mare toti o sa.ti spunem la fel. citeste cu atentie ce spune el, baga la cap, prinde putin curaj si cand te intalnesti cu fata adapteaza, sau, mai bine zis improvizeaza ceva pe moment, dar cred ca cel mai bine e sa asculti de tzzzantzaru. |
Quote:
|
Quote:
daca nu-l asculti pe Tzzanataru asculta-ma pe mine.:lol::lol: |
Quote:
eu spun sa-l asculti pe sageata..;) :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mda..vezi sa nu.tu dute acolo si vorbeste cu ea si lasa prietenii astia care aud ei diverse chestii. |
Quote:
Ignora tu acest mic detaliu si incearca sa intrii in vorba cu ea ! |
Quote:
2. Nu te intereseaza pe tine la 15 ani de parintii ei si de convingerile lor aberante 3. Dac-o tot lungesti o pierzi. Spun din proprie experienta :lol: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:00. |
- Copyright 2026 4Tuning