![]() |
Re: La Multi Ani Aleks!!
mai se primeste un "la multi ani" cu intarziere :oops: :oops:
|
Re: La Multi ani CIOKY!!!
LA MULTI ANI CIOKY! TOt ce iti doresti sa iti fie de bine ...
|
Quote:
|
Re: La Multi Ani Aleks!!
e bine mai tarziu decat niciodata, asa ca multumiri pentru urari, sa fie si la voi ce-mi doriti mie :p
|
Re: cafeneaua membrilor crazy drivers
cu placere baieti, poate reusiti sa urcati si pozele si filmele pe sectiune pe bacau, la topicul dedicat intalnirii, va rog eu, pentru ca a fost un eveniment frumos
|
La Multi ani Cioky, sa fii sanatos ,si sa ai parte de masini scumpe si femei frumoase :D ;)!!!
|
Re: LA MULTI ANI Alex Blondu aka SVE!
multumesc pt aprecieri si pt urari ... o sa fie si bere .... sa avem locatia sa inceapa agitatia :)
|
eu o sami fac 2 banere cu crazy drivers pt parbriz si luneta.. si cica ma ajunge aprox 150 bucata. cei la care ma duc cica fac si inscriptionari, vinyluri si tot ce vrei... dak mai vrea careva.. sami zica
|
La Multi Ani Stefan
LA MULTI ANI STEF !!! Sa fi iubit si sa ai parte numai de bucurii.multa bafta iti doresc ,sa fi sanatos. Sa auzim numai de bine.
|
Re: La Multi Ani Stefan
Te-ai cam grabit matalutza, ca ziua lui e pe 14 decembrie, da' e bine ca ati inceput de pe acum :D :D :D
Oricum, speram sa fiu eu prima sa-l felicit, da na...;) |
anu asta nu a fost sa fii tu prima ana ;) ti-a luat-o inainte domnu adytza... oricum nu cred ca strik dak e cu vreo sapt inainte de ziua lui.... aja mai afla si lumea ca e ziua lu stef
|
eh nu a fost cu intentia de a ti-o lua inainte ;) doar ca am fost indus in eroare de Forum :D. Nu e vina mea ;)
|
"La multi ani !!! " :) pentru 14 decembrie :P
din partea baietilor si fetelor de la Cluj :) Vicepresedinte Crazy Drivers Club , filiala Cluj GMan |
La Multi Ani Mertan :d
din cate se vede numai in luna aceasta sunt nascuti 3 crazy driveri ... PoToS pe 2 dec... Mertan pe 7 dec si... Stefan pe 14 dec.. (eu unu numa de astia 3 stiu ;) .. dak mai este cineva nascut in dec.. sa se afirme)
Cu aceasta ocazie le urez la toti un LA MULTI ANI.. sa aiba parte numai de bucurii sanatate bani si majini cu mmmmmmmmuuuuuulllllllllllttttttttttiiiiiiiiiii caiutzi sub capota :D .. LA MULTI ANI BAIETI .... p.s tre sa dati de baut :D |
Re: La Multi Ani Mertan :d
LAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUUULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P La Multi ani mei si sa cresti mare de sa nu mai incapi un Ursuletu ala :P
|
la multi ani si lui robertzel.. ca am auzit ca e si ziua lui azi.. ;) sa cresteti mari toti.. :)
|
Cine-i nascut in decembrie , hai sus , hai sus , hai sus :):P:P !!!!
|
La multi ani pentru toti decembristii. Bafta si tot ce va doriti.
|
La multi ani tuturor Sagetatorilor! Viata ar fi mult mai plictisoare fara voi!:D :D :D
Sa fiti iubiti! |
La Multi Ani! , fericire, bucurie si multi, multi bani de bagat in masini:))
|
Iti zic La Multi Ani! de acum sa nu uit:P
|
La Multi Ani Stefan... cand bem? :P
|
La multi ani si din partea Iasiului
|
La Multi Ani !!! Sa ne traiasca SEFU' de trib mult si bine k sa ne conduca spre victorie :D....si ink odata LA MULTI ANI pentru k e un bun prieten si un baiat de nota 11 :) ....La Multi Ani Stefane ....sa ne traiesti !!!!
|
La multzi ani moshnegutzule!:D :hug:
|
La multi ani Stefan. sa fi sanatos si iubit ;).
|
SAlutare! Sarbatori Fericite in primul rand! AM si eu o nelamurire, sper sa ma lamuriti:) Din ce material sunt facute butucurile de la volanele sport?
|
Un Calduros "La Multi Ani !!! " va doresc tuturor de la Cluj ;) .
Ne vedem la anul :) |
multumim mult, la fel si tie :)
|
Salutare tuturor oamenilor (ne)buni !
Nu mai bea nimeni cafea pe aici la cafeneaua virtuala ? :P:P:P |
|
Da cred ca avem nevoie de un nou Site!!! Se pricepe cineva din interior sau rugam sa il faca cineva din Exterior ;) :D
|
m-as baga eu da stau cam prost cu timpul. dak nu e graba ma apuc eu. o sa am nevoie si de materiale, schite, poze, etc
|
Alex zice ca se va reface si ca este deja cineva care se ocupa de asta ;)
|
bun asa. in rest ce se aude? ceva curse pe viitor? parca mi-e dor de ceva actiune :)
|
Quote:
|
Si eu astept ca trebuie sa pun ceva pe luneta.
|
cine are timp sa stranga ceva info pt site ?( se lucreaza la un nou site) daca este cineva mai lejer cu timpu` il rog sa-mi dea un msg id mess: alecsandru24
|
cred ca am sa vorbesc cu Kamikaze sa se ocupe el.
|
De material se poate face rost si pe la Suceava ....dak ar fi baietzii oleak mai impinsi de la spate ...Stefane ....tu ejti sefu de trib si pe tine te asculta ...asa k impunete ...:P ...si am uitat sa vb cu tine ieri ..k am fost in SV ...in leg de o mica problema ...cu unul din membrii de aici ...Dl Vladutzz ...sau mai bine dami un id pe prv ...sa mai vb
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:08. |
- Copyright 2026 4Tuning