![]() |
Re: Chat
mi-am vandut dacia!!!
|
treia sa ne zici inainte sa luam tot ce ii bun pe ea si sa punem tot ce e rau de la noi :evil:
|
o plm ma bine zici tuh dar nu m-am gandit :(((pare rau
|
parca ai zis ca esti fan dacia ca nu mai poti dupa dacii, te-ai razgandit?
|
|
wrc taci acolo daca am dat dacia nu inseamna ca nu is fan;)
|
si ce-ti iei ma...golan? ;)
|
nu-mi iau deocamdata nimik nu-mi iau dacie si daca ii pana acolo cu loganu lu tata te fac la cat de bine conduci tuh mah scafandruleeeeeeeeeeee!!
|
si marmota croseta golane 16v sa-ti dea tie .... mare racer mare .... ca pe a lu taticu nush daca pui mana... ma rog...pb ta oricum!!!
|
mah impresar pun mana cand vreau si la ce ora vreau !!! daca nu puneam mana pe el cand mi se scoala nu vindeam coaja;) taci odata nu ma mai provoca ca nu am chef de aberatile tale sa ca scufundare placuta...
|
nu te agita asa ca un pepsi ca nu e cazul ..... f bine daca pui laba cand vrei, drive safe si cu asta basta ;)
|
lasa povestea ti-ai gasit janta care o cauti?
vezi ca sunt in baci la pret bun si se da si la bucata, pe 13, 14 si 15 cate 2 maxim 3 bucati is bune lancerevo daca te mai intereseaza sunt in baci 2 bucati pe 13 si is ok una pe 15 din cele 3 bune se vede clar c-o fost steatrsa de-o bordura mai inalta |
ioooi unde mah
/??? la fratii vietzii? |
nu stiu cum sa-ti explic exact
intre cluj si baci mergand spre baci pe partea dreapta fix peste drum de fabrica napolact preturi de la cateva sute de mii |
Quote:
|
n-am m-am dus pana acolo mi-am luat am plecat
cand imi mai trebe ma deplasez poti merge si cu 31 pana la inceputul baciului si sa vi innapoi 200 metrii |
as avea nevoie de 4 gume 225x40x18. Are cineve idee unde as gasi ceva la un pret mai bun ??
|
iarna sau vara?
|
http://www.anvelope.ro/anvelope_sele...71f010c8aa9be2
toyo http://www.anvelope.ro/anvelope_sele...18&per_page=20 tot toyo http://www.anvelope.ro/anvelope_sele...18&per_page=20 si dunlop sau vezi daca au la adaxcom sau la profile tire center din sanicoara |
la Fratii Matei asa ii cunoscut acolo chiar daca nu ii zice asa! am fost azi si mi-am luat jantele (50 ron bucata) pe 14 nu am vazut!
ms alecs fac o bere! |
cum arata jantele? modelul si starea
|
ar fi cazu si pt hdd-u ala :d da anu trecut :P
eu am vazut si pe 14 si pe 15...poate s-o dat pe 14 stiam pentru sergiu ca-i trebe |
ma eagle de ce nu te-ai dat aseara jos din masina sa stam la o poveste !!!!;)
sa-ti aplic o corectie=))))) |
|
Quote:
|
Quote:
|
ma eagle, tu ai opel vectrea type R, asai?
|
Quote:
|
mai cauta
vezi, vlad o cautat si-o gasit :P daca te duceai si-ti cautai gaseai sunt 90% convins ca tu ai mers si i-ai intrebat: aveti de astea? si ei o zis nu :d asa-i? |
Quote:
Merci mult. |
cuplacere...sper sa-ti fie de ajutor
preturi mari...da mno |
eu m-am dus acolo unde avea jante... si m-am uitat... le-ma luat le-am comparat si le-am cumparat...:d erau si pe 14 da nu ca si a lui "igal" ceva asemanator...(la alea si cu negru te referi?)
|
lancer vezi ca dai mielu :-P
|
apoi vlad tu ti le-ai cautat sau l-ai intrebat pe ala de acolo ce si cum?
sunt si pe 14 si pe 15 da sergiu...va mai merge o data pe acolo :P |
pai m-am dus acolo chiar lanbga atelieru de vulcaniuzare unde is mai multe jante cu cauciucuri... si le-am vazut... sincer sa fiu nu am vazut ca si alea pe 14... am vazut ceva tot in genu... da total diferite!
|
apoi mno cate is acolo crezi ca m-am uitat la model? eu cautam pe 16 si foarte subtiri defapt cautam din alea de rezerva pe 16 da nu aveau...si le-am vazit pe alea si stiam ca cautai tu pee 13 mai demult si de aia ti-am zis
ca oricum sergiu intai tre sa gate gumele vechi cumparate in 2003 si apoi discute de jenti...ehehehe poveste lunga |
cata rhc ia ce-am mai gasit daca mai esti interesat de gume
http://www.pneus-expert.ro/products....iv=&start_no=0 |
bah ... io ma ***, nu va mai certati atata aiurea ! be nice, suntem o comunitate toti !
|
promit ca nu am mai cert cu nimeni:P=)))
|
Nu face promisiuni pe care nu le poti respecta :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning