![]() |
Re: Dacia 1300 `76 - B 44 DVL
Pacat de cum a ajuns topic-ul acesta ...
Nici eu nu inteleg de ce sugruma si alti ingineri motoare potente cu GPL http://www.action-tuning.fr/10701112...tion-tuning/2/ Imi cer scuze de offtopic, promit sa fie primul si ultimul. |
Quote:
|
la 134 de pagini te cred... joaca ala bala portocala cu ele ;)
p.s. cam de porc treaba cu stersul topicurilor. nu inteleg de ce refuza conducerea sa o faca, sau pur si simplu nu isi da interesu? inteleg ca voi ca moderatori aveti drepturile limitate si nu aveti posibilitatea sa le stergeti (oare?), dar ai' mai mari? e fizic imposibil ca pe un forum sa nu se poata sterge topicuri :lol: *** era ca fapt divers, domnul dvl nu intentioneaza nimic de acest gen, nu creati panica |
Toti va credeti destepti,inteligenta voastra da pe afara.Sa nu uitam ca multi dintre voi care va dati rotunzi nu aveti nici cele 12 clase(poate aveti dar nu se vede)...Daca omul isi pune 500 de cai pe masina si umbla cu tamburi e treaba lui.Daca el vrea sa dezmembreze masina,o face!De unde atata tam-tam ca merge pe gpl?Poate vrea o masina puternica dar nu ii permite buzunarul.Nu toti umblam cu "smekereli",cu mia de euro in buzunar s.a.m.d.(scuze de off,sper sa nu fie sters,sa vada si restul)
On:Domnule DVL,v-as propune sa nu mai scrieti pe acest topic.Nu o zic cu rautate dar vad ca nu are rost.Banuiesc ca ati observat si dvs. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:03. |
- Copyright 2026 4Tuning