![]() |
Re: Dacia PTM
azi ai zburat peste liniile de tramvai de pe mihai bravu :lol:
|
la vatra luminoasa:lol: asa trec de obicei acolo:lol:
|
vand masina cu 1000 euro, (fara toba finala) si daca nu gasesc sa o dau pana in decembrie o dezmembrez (ar fii pacat sa o dezmembrez la cat de bine merge)
|
Quote:
Dar ce sa intamplat? De ce o dai? |
tu o turai nebuneste.. in seara asta la 23 ? :)
|
Quote:
|
da eu eram maniacu, am schimbat filtrele de aer si voiam sa avd cum trage si cum se aude...
filtru de fabrica RULZZZ:lol: |
Quote:
|
cred ca ma confunzi :shock:
|
Quote:
|
Ba deci... hai sa incep cu masina :D Arata bine, vopsea ii mai trebe si e perfect. Adica ar fi multe de facut in plus dar daca nu e bani, asta e :( Geamurile electrice le mai ai, nu?
Imi zise Alex (cu astra) ca ati fost aseara pe la mine pe strada, dar n-am vazut si n-am auzit nimic :D (ati fost la cineva anume sau asa ati nimerit la plimbare?) Si uite-asa de curiozitate m-am apucat sa citesc 51 pagini de topic :lol: Oricum, pacat ca o vinzi.... mai tine-o pana una alta, in primavara de exemplu... ca daca o dezmembrezi la iarna iar iti ingheata toate alea pe sub ea :rolleyes2 Bafta cu masina, si poate te mai gandesti... ca ai bagat ceva bani in ea pana acuma... :twisted: |
se pare ca rand pe rand toti avem parte de asa ceva ... daca luni se facea ca eu sa ii lovesc foarte usor masina lui ptm`u ... se pare ca el azi nu a fost ferit de ghinion si a fost acrosat de un taximetrist ...
|
ceva grav? :???:
|
din ce am inteles nu e grav ... dar e sifonata destul de rau ... ambele usi de pe partea soferului ... norocul a fost ca impactul a fost la viteza mica ... dar combinat cu frana a iesit un fel ... de ciocan ... maine cica si`o face ... o sa trec pe la el si va zic mai multe ca el momentan nu mai are net
|
dar el a patit ceva?
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning