![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
1 Attachment(s)
............daca pleci asa :)):shock:
|
1 Attachment(s)
Parerea mea ar fi ca arata mai bine masina fara inscriptionarile pe care le are. (parere)
|
De aceeasi parere sunt si eu.jos cu ele:)
|
Quote:
|
Quote:
Din curiozitate, ce a cedat la grup...pinionul, coroana, satelitii? ...poate foto. Multumesc. |
Salut foto la pagube nu fac...:lol: dar a cedat ''crucea'' acum cutia este 1=60km/h...restul nu am mai testat 8) dar la 3000rpm am 120km/h si sunt multumit de noua cutie, eu neavand nevoie de rapoarte scurte! Recomand aditiv de ulei cutie viteze:
METABOND GT GEARBOX OIL ADDITIVE care in jur de 500g a tinut cutia veche de cand a ajuns masina la mine! (fara ulei doar metbond):lol: cam 5000 de km de cand am masina! mutumesc ps: gresala mea ca nu am verficat uleiul in cutie...dar oricum schimbam cutia fiind neproductiva la mersul combinat! |
ai modificat ceva in cutie ? este de dacie ?
|
Renault 18, 21, 25...este cutia si nu are modificari!
|
Quote:
sau in martie 2028 odata cu masina mea ? |
Trebuie sa ai un joben ceva ca prea le scoti asa pe nepregatite :) Si eu sunt curios care martie :)
|
Salut, multumesc celor care imi atrag atentia din pacate cand ai dacie ai si probleme!!!:lol: motorul exista, turbo de asemenea, caii aia nu se arata ca din pacate ptr moment nu am electronica! Sper ca in curand sa remediez prb si ca idee pana la coada ma tin de cuvant de fiecare data! multumesc
PS: daca stau bine sa ma gandesc nu am nimic de demonstrat, ce era de vazut sa vazut! |
Salut ! :D
Mare mi-a crescut inima cānd am văzut Dăciuţa asta prin Londra :)) ( Defapt, am văzut-o vara trecută de cāteva ori .. ) Pānă azi ! :D Bestia a fost văzută īn Hendon Central acum vreo oră să zic :) Mă aşteptam să fie ceva Porsche, cutii d'astea, şi dintr-o dată apare după o dubă , īn ce hal putea să sune ! :) Unde stai ? Cert e că am văzut-o numai prin Hendon, pe WatfordWay/Greyhound Hill .. superbă ! :) Tare aş vrea să aflu mai multe despre ea :) Fiind din '70 ( 30+ ani ), este considerată maşină de epocă, plăteşti ceva impozit şi taxe la ea ? :) Numai bine, poate o văd odată mai de-aproape :) |
Quote:
|
Quote:
p.s da cu daciutza aia camuflata akolo ce ai de gand:D?:D:D:D:D |
masina am vazut-o azi ...felicitari proprietarului!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning