![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
1 Attachment(s)
din nou am o problema:D:oops: mi au disparit sagesile (in imaginea de mai jos) stie careva problema:cry:
|
apasa p X
|
1 Attachment(s)
sal alz ...
cine are un blueprint cu opel omega ca cel din poza? |
Am o problema.. am invatat cum se aseaza blueprinturile dar se vad la rezolutie foarte mica.. se vad pozele in patratele , are cineva idee de ce ? :D
|
:???: da un print
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Mersi , acum am alta problema , cred ca e de la placa video , cand mut obiectele sau pun mousul pe sagetile alea 3 "x,y,z" imi dispar blueprinturile , am placa video 7600GS 512. Pe open gl nu facea asa figuri dar se vedeau blueprinturile la rezolutie foarte mica..
|
apasa pe "o"....cred :???:
|
Mersi , nu stiu ce am facut cand am apasat pe o dar e bine ca nu mai face ca inainte.. :D
|
baieti e vreo diferenta mare dintre bump si displace ? stiu k displace'u scoate in evidenta mai bine textura si are un efect mai bun dar nu prea stiu sa-l folosesc pare complikt, aveti tutoriale pt displace ? sau vreun efect bun cu bumpu ? Ideea e k vreau sa scot in evidenta niste piatra de munte k sa dea kt mai real.
|
am rezolvat problema :D o spun acu si pt cei ce nu stiu : Metoda Simpla
Adaugi textura p un obiect, ii dai "convert to editable poly" dupa kre te duci jos in meniu de editare unde scrie "Subdivision Displacement" bifezi acea casutza "S.D" si selectezi High, dupa aia intrii in meniu de materiale si bagi aceiasi textura jos in sectiunea displacement dupa care te joci cu parametrii :D. P.S : Va rog mult de tot cine cunoaste acel forum in limba chineza unde se sheruieste cam orice de la evermotion please sa-mi dea si mie link p privat daca nu se poate aici.Multumesc Sanatate. :D |
trimitemi si mie daca aflii ... sar'na
|
1 Attachment(s)
Doom n-am gasit, am cautat de mi-au venit spumele :cry:
stiti vreunu cum pot scoate in relief craniu asta ? cu displace, stiu..dar cum :D multam frumos. |
io zic k mere si q bump sa faci ... gasesti un craniu il faci ...si tranzitia dintra alb si negru sa nu fie prea brusca daca vrei cva c sa para k ies din piatra ... si dai la bump mai mare d 30 acolo
|
cel mai bine modelat si facut normal map
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:56. |
- Copyright 2026 4Tuning