Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Renault (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault.html)
-   -   Club Renault 5 (https://forum.4tuning.ro/293-discutii-renault/9371-club-renault-5-a.html)

elspa 10-01-07 18:30

Re: Club Renault 5

scaune si bancheta se potrivesc cele de ford mondeo <2000

caut si eu un carb original functional de 1.1

miliady 11-01-07 16:58

Salutare baieti. M-am uitat si eu prin threadul vostru si vroiam sa va intreb daca stiti pe cineva care vinde sau daca stiti pe undeva un renault super 5 1600 cmc motorina. Merci mult.

floars 13-01-07 21:06

salutare baeti am revenit si eu dupa o mica plimbare prin alte tari , R5-ul gtt mai este de vanzare dar cred ca am sa-l cumpar eu ca parca nu-mi ajung cele 2 care le am am sa revin si eu cu niste poze dar dupa ce il vopsesc ca ma cam duce cu vorba vopsitorul , am vazut R5-uri si prin alte tari dar soferul cu care am fost nu prea a fost de treaba sa opreasca pe la parcurile reci, ca am plecat dotat cu scule sa dau jos cate ceva dupa ele poate data viitoare.

Miez 14-01-07 15:24

floars, pe unde ai fost ? ai vazut vreun gtt la parcurile reci
sau nu ai oprit deloc p'acolo?

50mps 15-01-07 17:37

salut la toti 5-arii, revin insa nu si pe sosele, trebuie sa-mi fac setul motor, am fost la mecanic si mi-a dat o lista interminabila de piese...:cry:

valir5gts 15-01-07 17:50

miliady...era un 5 pe motorina de vanzare prin parcare la sala palatului.nu stiu daca s-a dat sau nu.dar era in conditie buna din ce am vazut eu.

floars 16-01-07 06:23

Quote:

Originally Posted by Miez (Post 697880)
floars, pe unde ai fost ? ai vazut vreun gtt la parcurile reci
sau nu ai oprit deloc p'acolo?

prin NURNBERG pe la marginea orasului sunt multe parcuri cu masini sh. acolo am vazut unul era noapte am zis ca revin a doua zi dar amicul asta al meu (soferul) nu a mai vrut,si mai gasesti prin sate este imposibil sa nu,am sa mai plec iar dar nu acum, din cate stiu este cam greu de adus momentan.

praz 16-01-07 20:50

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 694125)
Salutare baieti. M-am uitat si eu prin threadul vostru si vroiam sa va intreb daca stiti pe cineva care vinde sau daca stiti pe undeva un renault super 5 1600 cmc motorina. Merci mult.

salut e un super 5 din 90 diesel la metrou la titan 1500e discutabil. 0723773347

miliady 17-01-07 10:48

merci mult de info. o sa trec azi pe la sala palatului. am incercat sa sun la numaru ala da nu gasesc.

tzorrro 17-01-07 12:21

salut baieti in noul an, la multi ani si tot ce va doriti, stiu ca e cam tarziu dar acu mi-am permis sa revin si eu pe thread, odata cu revenirea buburuzei pe sosele.

ps: stie cineva vreo bara fata de super5 eftina si bunicica, sau vreuna de gt turbo mai scumpa:D ?

praz 17-01-07 18:06

Quote:

Originally Posted by miliady (Post 701925)
merci mult de info. o sa trec azi pe la sala palatului. am incercat sa sun la numaru ala da nu gasesc.

dak e vorba de nr ila pe care tzi l-am zis io , o s mai trec azi pe acolo ca mai avea si un nr de zap si ti-l zis mai tarziu

miliady 17-01-07 20:56

am reusit sa vorbesc cu el. maine ma duc sa vad mashina si sa o iau. merci mult. >:D<

tzorrro 18-01-07 10:17

multa bafta miliady

miliady 20-01-07 00:34

2 Attachment(s)
pe aia din parcarea de la sala palatului nu am gasit-o :-(. Vroiam sa va mai intreb de alte R5-uri pe motorina... maine ma intalnesc sigur cu tipu cu aia din titan. praz... tu te-ai uitat la ea? cum ti s-a parut? are ambele faruri sparte... bara din spate nu e prinsa calumea... aripile din fatza sunt umflate de la rugina...in rest pare ok mashina. aaa si nu se inchide nici capota asa cum ar trebui.

Vroiam sa va intreb de unde pot gasi si eu praguri laterale si ornamente dinalea pentru aripi - ca sa fie mai lata mashina :D si vreau neaparat o capota dinaia care acopera un pic farurile. Toate ca in poza atasata :D eventual si aerisire pe capota :D merci mult aaa, si un eleron ca in poza cu masina alba :D

miliady 20-01-07 00:39

pe-asta ati vazut-o? :confused: https://www.youtube.com/watch?v=fR59L...elated&search= ce om....

in fine, vroiam si eu filmuletzu ala cu the new bnz tm8bnz sau cineva, apropo cum a reusit omu ala sa ii faca praf pe aia cu typeR etc... nu mi-a venit sa cred. daca e prezent pe aici pe forum vreau si eu sa stiu ce a facut la mashinutza aia sa fie atat de tare :D. merci.

Auzi praz... daca te-ai uitat mai atent la masina si dupa ce ti-am mai zis si eu... cat merita mashina? ca 1500 nu o sa dau niciodata pe ea ca mi se pare mult.

All times are GMT +2. The time now is 20:45.

- Copyright 2026 4Tuning