Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

draky90 03-09-09 14:05

Re: Club ESPERO

mda...vad ca nu o dam la pace...bara se va chimba..sau retusa..cand voi gasi niste "fuste",automat bara fiind lucrata in fibra..si ce naiba se mai pune pe acolo:lol:...cat despre "prelungire" de dacie,coca style...pana si eu rad,de prostia mea:oops:,app am gasit arcuri de kadet,nu sunt sport,dar mai mici,sper sapt viit sa le arunc pe masina..sa vedem ce o sa iasa,daca pica bine,daca nu,merge tot hummer style:-P

tiolik 04-09-09 15:23

mai vrea careva ace de cielo ca am 1 set in plus???

Andutu TZH 04-09-09 16:32

Quote:

Originally Posted by tiolik (Post 2611086)
mai vrea careva ace de cielo ca am 1 set in plus???

Cat ceri pe ele,nu stii cat miar lua si mie cineva sa imi faca luminile albastre la bord si clima?

tiolik 04-09-09 16:35

luminile chiar eu ti le fac si acele discutam daca faci si bordul; pt poze intra pe threadul lui electric style (espero bfn) si vezi acolo un bord albastru cu ace de cielo luminate cu rosu; bord facut de mine

johnsonxxl 06-09-09 04:35

ing3r dc vinzi masina ma?

m1nor 06-09-09 14:16

Vand espero care doreste :) 1.5 16V :)

johnsonxxl 06-09-09 14:38

da te-ai gandit de il vinzi aici ... :))))))

banzay 06-09-09 14:53

John de unde stii ca nicu vrea sa vinda masina? :)

johnsonxxl 06-09-09 14:56

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 2615624)
John de unde stii ca nicu vrea sa vinda masina? :)

am dat de ea pe 4tuning la bazar... ;)

banzay 06-09-09 14:58

serios? =)))) imi zisese mie ceva de genul, dar am zis ca face misto de mine... am vb si cu el azi la tel si nu a zis nimic...

ing3r 06-09-09 23:47

Mda. NU sunt hotarat inca daca sa vand sau nu masina. Daca se iveste vreun cumparator pt ea la un pret ok o dau...Daca nu, o pastrez. Nu ma grabesc sub nici o forma sa o vand, nici nu sunt sigur ca vreau =))...Motivul: upgrade. Vreau sa imi iau ceva mai bun, cu dotari suplimentare , nush inca ce vreau =))...Oricum am pus mai mult la misto anuntul ala :P
Edit: Daca o pastrez, cel mai probabil pe viitor o sa ii pun alt motor (de Opel), dupa ce fac ITP :D

johnsonxxl 07-09-09 00:55

da ce dp cei pui motor de opel il omologhezi.. ;)

mike-fullspeed 07-09-09 07:09

Quote:

Originally Posted by ing3r (Post 2617033)
Mda. NU sunt hotarat inca daca sa vand sau nu masina. Daca se iveste vreun cumparator pt ea la un pret ok o dau...Daca nu, o pastrez. Nu ma grabesc sub nici o forma sa o vand, nici nu sunt sigur ca vreau =))...Motivul: upgrade. Vreau sa imi iau ceva mai bun, cu dotari suplimentare , nush inca ce vreau =))...Oricum am pus mai mult la misto anuntul ala :P
Edit: Daca o pastrez, cel mai probabil pe viitor o sa ii pun alt motor (de Opel), dupa ce fac ITP :D

te cred ca vrei ceva mai nou... Si eu am vrut asta si mi-am luat un Golf 4, dar nu am renuntat nici la Espero pe care o sa-l conduca mai mult tata...

johnsonxxl 07-09-09 17:27

stiti careva ce prelungire de bara se potriveste la espero?

ing3r 07-09-09 18:03

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 2617173)
da ce dp cei pui motor de opel il omologhezi.. ;)

Nu cred, prea mare bataia de cap si prea multi bani!!! Nu as fi singurul, sunt f multi pe aici cu motoare neomologate!

All times are GMT +2. The time now is 02:10.

- Copyright 2026 4Tuning