![]() |
Re: ( oferta ) Vopsitorie, tinichigerie, polishare profesionala.
ok nici o problema sper sa o rezolvam pana sa inceapa vremea rea
|
salut! m-ar interesa si pe mine pretul pt vopsit integral un passat sedan. manopera+materiale+mici reparatii de tinichigerie la aripi. ms mult.
|
Imi puteti lasa o adresa de email pentru a va trimit niste poze cu niste retusuri la masina pe care as dori sa le fac la dumneavoastra.
Pentru Renault Twingo, culoarea negru lucios, imi puteti spune un pret pentru: 1. Capota motor de vopsit integral si reparat (a cazut o creanga pe caposa si are o zgarietura in tabla de circa 15 cm si 2-3 lovituri de piatra) 2. Umar haion este infundat cam 1 cm in 3 locuri 3. Vopsit un eleron pt. haion Multumesc anticipat |
4 Attachment(s)
Quote:
|
SUDURA IN PLASTIC - PLASTIC WELDING
Un nou serviciu revolutionar de la Sfera - SUDURA IN PLASTIC - tehnologie germana de cea mai inalta calitate ! Ai cazut cu motorul si s-a spart carena? Esti posesor de renault - peugeot si ai crapat aripile din plastic ? Ai lovit masina si ai spart bara? Farurile masinii tale nu mai au urechile de prindere ( s-au rupt )? Orice obiect din plastic din casa ta s-a rupt - spart - zgariat ? Toate aceste probleme si multe altele au un singur numitor comun : inlocuirea piesei ! Un lucru costisitor. De azi inainte insa putem suda cu insusi plasticul din care este facut materialul iar reparatia este pe viata ! Nu crapa, nu se umfla, nu se dezlipeste ca in cazul reparatiilor cu fibra sau chit - EXTREM DE DURABIL testat - TUV GERMANIA Au durata de reparatie mica 30 - 120 min. ! Pret incomparabil de mic cu inlocuirea piesei 10 - 150 ron maxim. La cerere putem vopsi sau pregati pentru vopsit piesa reparata. Rezolvam cazuri din toata tara. Transportul piesei este suportat de catre client iar plata se face ramburs. |
1 Attachment(s)
uite si poza
|
saluut , un pret pentru un polish la faruri si la stopuri la un Symbol ?
daca aduc eu folie transparenta pentru protectie o puteti aplica dupa polish ? merge si la proiectoare ? sunt din sticla dar au cateva urme pe ele good luck |
Quote:
Farurile respectiv proiectoarele din sticla nu le putem polisha. Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
puteti sa reparati si urechile de prindere la 2 faruri de e36? daca da..cat ar face? multumesc! |
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
Quote:
ok. multumesc pentru raspuns. voi reveni cu un telefon zilele urmatoare. o zi buna! |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Cu respect Daniel Dinu |
24 Attachment(s)
BEFORE - AFTER " ep. 70 : AUDI A6 3.0 TDI
|
salut asi vrea si eu sa stiu cat ma costa sa revopsesc o skoda din verde in negru original negru normal cum mai sunt unele fabii un negru lucios e o fabia din 2001 scurta nu are lovituri revopsire plus mana de lucur ? este model scurt ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:13. |
- Copyright 2026 4Tuning