![]() |
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
In materie de masini ar trebui gandit cu capul, nu cu inima, masina e o gramada de fiare si plastic, nu are suflet. Jesus.
|
Quote:
|
da boxele pe fata sunt de 13 " cm iar ca intri la ele au 2 suruburi unu langa usa care se deschide prin juma de tura e un fel de clama sau un surub de plastic iar altu sus da ca sa ajungi la el trebuie sa dai un plastic de sub bor iar ala are alte 2 suruburi in parti mare grija ca ala e din carton presat si imbracat apoi tragi masca de la boxa spre usa sau spre scaun si a iesit nu uita sa o tragi spre scaun ca sa nu rupi o clema mare iar dak vreu sa bagi alta boxa tre sa faci modificari si trebuie gandit nu merg boxle de 16 cm a fost probat de mine
|
boxele de pe spate sunt tot 13? sau 16? eu nu le-am desfacut niciodata
|
Quote:
|
pe fata merg fara probleme difuzoare de 13 cm(cel putin la mine au mers)...dar pe spate e problema..de 10 sun prea mici si ramane putin spatiu intre cutie si marginea difuzorului iar cele de 13 nu incap nici daca decupezi din cutie..si parerea mea e ca nu merita sa scoti cutia aia originala afara..are o rezonanta foarte buna..
|
Quote:
|
Multumesc pentru raspunsuri. Nici eu nu vreau sa modific marimea doar eram curios daca pun boxe tot de 13" ce modificari trebuie sa fac si daca imi trebuie inele dalea de plastic ca de exemplu, la fosta mea masina ( opel ), ca sa schimbi boxele originale din usi trebuia sa cumperi si inelele de plastic pe care erau prinse boxele. Multumesc pentru raspunsuri inca o data
|
Daca tot veni vorba de schimbari de motoare, am si eu o intrebare daca eu am un motor de 2.0 M50B20 vanos si vreau sa schimb motorul tot cu un 2.0 M52B20 cam ma ia RAR-ul sa ma treaca in "legalitate" ? 4000 lei? sau suma asta e doar pt omologare.
|
Quote:
Iar despre ceea ce vrei tu sa faci, cred ca o sa platesti o nimica toata, nici decum 4000lei. Pui acelasi motor, deci n-ai ce cai sa depasesti, eventual cand il pui ii stergi seria si nu mai platesti pe nicaeri nimic......poa-sa te opreasca si sa-ti verifice absolut tot la motor, daca ai seria stearsa, nu-ti fac nimic ;) Dar de ce vrei sa pui acelasi motor? Nu vrei sa te ridic un pic ?:twisted: |
Quote:
|
Mai mult eram doar curios de procedura. Daca as pune un motor mai mare ar impilca multe investitii de la motor, cardan, diferential, frane plus ca as vrea sa fiu cu el in legalitate adica alti bani,asa ca ar sarii cu pretul foarte mult.
|
Quote:
|
inca un + pentru 2.5 :>
si eu am un 318 si ma bate gandu la un 2.5. mai rentabil mi s-ar parea sa tin 318- ca masina de familie :> si sa imi iau un 325 eventul cu volan pe dreapta pentru feeling :twisted: |
ai feeling mai intens cu volan pe dreapta? :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:48. |
- Copyright 2026 4Tuning