![]() |
Re: Diverse (topic de offtopic)
Astept sa vad si eu tricourile:D Sal baieti
|
:))) buna asta
|
Aseara m-am pierdut prin ferentari cu ursu, si cred ca am vazut un urs de la voi alb MSK, ce frumos se auzea :) felicitari posesorului ;)
|
Quote:
|
:D mama ce m`am "speriat" azi`noapte... am plecat de la cineva din brancoveanu cu intentia sa ajung la obor... la un momentdat m`am trezit ca mergeam si nu stiam pe unde :)) opresc la niste maturatori... si mi`au zis ca sunt in ferentari ;) m`am taiat putin ca nu stiam cata benzina mai aveam si pe unde eram eu nici "picior" de benzinarie ;)) m`am dus sa intreb un taximetrist cum ies si eu in "oras" si mi-a zis sa stau putin sa se linisteasca din ras =)) intr`un final am facut din brancoveanu o ora si un sfert pana la obor =)) noroc ca vazusem msk`u si m`am dus in directia lui... pacat ca la un momentdat a facut stanga... eu am ales sa merg pe strada cea mai "lata" =))
|
ehh...se mai intampla :))) kt despre urs....e vorba de Maroo cu sigurantza :D bay bogdy ce mai zici mai batrane?
|
Quote:
|
La intalnirea de vineri 13.03, nu o sa fiu prezent imi cer scuze!
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=b99o7vrqsDg uitati-va si voi...asta e cu dedicatie de la CobraArt de la ploiesti...
|
daffy dupa ce ca nu suport serpii...ti-o dau la dormeza
|
Quote:
|
nu esti singuru :))
|
sa`mi bag beep in el de sarpe si in el de youtube de nu mi`am rupt gatu pe jos cu tot cu scaun... mama...
|
1 Attachment(s)
hai ca am un Blaupunkt de vanzare care se baga ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning