![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Quote:
|
Quote:
Jantele nu sunt dublate sunt Mattig wheels of Romania:lol: nu Valex??:lol: ar merge un sticar cu asa ceva:lol: pus pe ele:lol: |
Quote:
|
da foarte bine stopurile asa. hai cu pozele cu jantele:lol::lol:
|
Hai Valex anu asta:lol: de vineri tot astept poze cu jantele alea pe masina:lol: ce dureaza asa de mult????
|
Erai la Expo la Vatra Dornei? Nu te-am vazut :(...si nici zona de expo nu am gasit-o...
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Poze mai clare ...faceti abstractie de finisarea barii , trebuie refacuta , atat fata cat si spate ...
|
Quote:
Arată bine . Triplele sunt geniale, merg la fix cu maşina . 4 DOORS FOR MORE WHORES :lol::lol: |
"Wrong Fitment Crew" scrie pe tine :))
Si cu barile finisate si aia e ... |
Saptamana asta poate reusesc sa-i pun si toba ...barele trebuie finisate , niste praguri finute , mici detalii , lufturi si ce mai e de bibilit si aia e .. :) ma opresc ...(la exterior)
Jantele nu stiu daca le voi vopsi alta culoare , mai vedem ...as vrea sa-o cobor si mai mult pe spate , insa deja imi freaca :D pacat ca e masina de zi cu zi .. :cry: Ma bucur ca va plac jantele, eu's nebun dupa ele ...cat de curand sper sa le rezolv si cele de pe fata. |
Arata foarte bine masina.Dupa finisare o sa fie aur pur:D.Daca zici ca-ti atinge pe spate nu o mai lasa..dupaia te bagi la alte cheltuieli.Multa bafta in continuare
|
Quote:
Sa-mi fac damblalele si apoi o sa vina si barele finisate si revopsite. Multam ! |
Ai discuri pe spate sau tamburi? Daca iti merge faza cu 'rotile strambe' iti cer detalii si eu :) Apropo...marfa arata cu jantele alea! 8j pe 15? Ce cauciucuri ai pe ele?
|
Cat de bine poate sa arate spatele. Despre jante nu mai spun sunt superbe. Acuma daca reusesti sa o lasi putin mai jos si sa te ocupi de finisare si e totu perfect
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:49. |
- Copyright 2026 4Tuning