![]() |
Re: Propuneri!
1 Attachment(s)
am facut shi eu un concept...am cateva gresheli la reflexii da vreau sa intru cu el in DESIGN team.........asha sper sa va placa ca shi design
|
iti zic si aici fara original nu faci nimica,nu vedem ce ai modificat,fa bine si cauta originalul,ori las-o balta ;)
|
aku ca avem si moderatori la dt . sa inceapa treaba :D......am si io un e30 pe o pag mai inapoi . vreau o decizie . ms
|
1 Attachment(s)
AM PUS EU STOCK PTR NO LIMITS DESIGN .. SPER SA NU SE SUPERE NIMENI:oops:
|
Quote:
mai incearca , fa mai multe modificari la masina |
2 Attachment(s)
shantzu . nu iti place e30 meu :( :-P
|
unele parti sunt blury
mai lucreaza alte masini , eventual schimba si background-ul si mai vedem |
2 Attachment(s)
ce zici io pot sa intru shantzule :?:
|
NU !
crezi ca aia e masina demna de DT ? un badboy look , nishte jenti si schimbat fundalul ? |
2 Attachment(s)
Quote:
|
mari - parerea mea sincera e ca daca schimbi daor 2-3 lucruri pe o masina nu o sa reusesti .oricum pragul are ceva probleme de perspectiva ,reflexiile sunt prea puternice si nu sunt deformate deloc , iar plasa aceea a fost folosita de 1000 de ori . daca vei mai lucra si vei face si lucrari ceva mai complexe probabil vei intra
P.S. -nu mai puneti 1000 de masini lucrate .stiu ca a fost o problema cand nu era moderator , dar incercati sa va faceti autocritica "e suficient de buna masina mea pt DT ? " |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
deci nu. dupa cum am mai zis nu e necesar ca dupa fiecare lucrare realizata sa postati aici . vezi k nici macar un copy/paste nu iti iese bine , si nu stiu de ce zici k ala e originalul , din moment ce eu nu mai vad nimic din el
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning