![]() |
Re: Masini modificate din Craiova
Quote:
|
umbla niste clipuri cu un ticolino cu motor central, tractiune spate. powered by gsxr 1000. ce se aude?
https://forum.4tuning.ro/111-masina-m...-tico-gsx.html :twisted: |
|
|
Quote:
|
A fost, ca acum iar e argintie.
|
parca sa zic ca am mai vazut un m5 prin craiova.. negru... acum ceva vreme avea nr de sm sau nu mai stiu exact.. acum l-am vazut inmatriculat pe dj! ceva cu wsw sau cam asa ceva, sau msw!
|
poze cu cielo ala verzui nu are nimeni? dau o bere... numai sa puneti una...
|
Quote:
Cunosc proprietarul.Nu stiu datele tehnice ale masinii,doar ca a fost modificata la comanda in spania. :d |
Quote:
|
La capitolul Dacia 1300, 1310, 1400, sunt masini in Craiova, facute cu bun gust?
Bun gust insemnand ca sunt lucrate frumos, au accesorii alese potrivit sau arata intr-un anumit fel... E bine ca macar, la capitolul masini romanesti, Olcitul, Daewoo si in general baietii din Craiova sunt in top si avem cu ce sa ne mandrim, ca sa zic asa, dar eram curios si in privinta Daciei, daca exista masini care arata la fel de bine? Sper sa nu fiu singurul care mai "trage" de batrana Dacie...sa faca ceva frumos din ea. |
In materie de Dacii, nu suntem prea "dezvoltati", cel putin nu din cate stiu eu.
|
Quote:
Din pacate, cred ca sunt "ultimul mohican", care mai investeste in putoarea de Dacie. Mai era o dacie(WAY-u), pe care se instala un motor turbo, dar nu se mai stie de ea nimic, de ceva timp. |
WAYu' e in spital :lol: mai dureaza pana o sa fie gata. Mai era NFSul lui Andrei (aia aurie), dar habar n-am ce s-a ales de ea.
|
mai e o dacie 1300 pe langa hotel jiu alb cu albastru.. intretinuta si arata f. bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning