![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
Quote:
Quote:
patchouli se numea....:)))si nu fi asa sigur :))=))) soulsister....you gonna miss her :))) |
Quote:
dar daca vrei ii fac :P |
frate eu zic sa lasi tu pozele la altii si sa nu te mai enervezi asa la telefon :lol: si baga numerele in agenda ca sa stii cine te suna...a si daca te simti amenintat nu le mai inchide....deci ramane pe maine seara la bar??numa stai sa gasim cine sa ne aduca :lol::lol:
|
E36-ul tau e genul de E36 care face pe altul sa isi cumpere E36. ;)
|
Quote:
trebuie sa recunosc ca m-am uitat de cateva zeci de ori la filmuletele de pe youtube cu masina asta inainte sa imi iau pisica :P |
foarte tare E36-le, poate printre cele mai tari E36 din tara, cum arata al tau as vrea sa il fac si pe al meu! felicitarile mele pt. ce ai facut cu masina!!!
|
Quote:
M'am uitat atent la toate pozele si am vazut ce vroiam ! imi place buza de la bara fata :D |
oricat tragi si oricat e de faina o pisica cum o ai tu .... tot o eclipseaza un E39! e altceva.....
ps. macar stim care o sa fie urmatoarea masina....;) , si nu iti fie frica de caius ca nu da la fata ! :)) |
8 Attachment(s)
2,3,4 poze.
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
no comment...tot maestru ai ramas ;) |
rau-lee e crima masina ta frate :X....zici k e papusa ;)))))
|
fff faina. felicitari!
|
n'am stiut ca asa pisica poate sa existe... zici ca'i decupata din reviste :lol: :lol:
te pupa patchouli... |
Superba masina!!! Jantele bestiale...OZ Mito...
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:13. |
- Copyright 2026 4Tuning