![]() |
Re: Club MATIZ
mda..si tocmai de cand nu am mai vizitat forumul tocmai de atunci au inceput sa se miste lucrurile... :rolleyes2
|
pana la urma vine cineva de la sticker auto in piata constitutiei cu sticker-ele sa inteleg
|
Quote:
Sunt pe drum spre Bucuresti. :D |
Baieti,am trecut prin Piata Constitutiei si e un concert ceva dupa cum am observat sar pute sa nu mai avem unde sa stam cu masinile
Am fost la 4tuning days |
Daca nu e loc de parcare mergem la Academia Militara...
Vedem cum ne strangem si ne mobilizam catre Academie. ;) |
30 Attachment(s)
uite si pozele...:-)
|
:lol:HAAAAAAAAAA. Chiar vrei sa-l omori pe Mustang-ul,cu prima poza, in rest frumoasa intlnire poate,data viitoare(se da jos.......):lol:
Am fost 6 astazi, pt prima dat mai multii,si am facut prea putine poze,asta e,nu a avut chef fotograful,ere prea ocupat cu,,,,,,criticarea pisicilor |
s-a strecurat din greseala si X6-le :lol:
|
Lasa ca o sai placa
|
1. Bag picioarele in ele de pisici!
2. Dupa un drum spre Alexandria si inapoi, trezit de dimineata, numai de pozele alea nu mai aveam chef... :) 3. Bag picioarele in el de X6 - nici ala nu imi place. Eu sunt mai classy: imi plac ursulanii, Manta-urile, Mustangurile. :) 4. Misto bruneta din GL xx BUB. :) |
Bag picioarele in SMECHERII care blocheaza masinile mai mici!
NU AM PUTUT SA IES DIN PARCARE, NICICUM! M-am vazut cu Gabi si cu Mustang putin, si va multumesc mult pentru stickere! IMI CER MII DE SCUZE, NU AM AVUT CUM SA AJUNG! Poate sa confirme si Mustang ... :( |
Quote:
|
1. super pozele, si super incantat ca ne-am intalnit.
2. total dezamagit de ceea ce am vazut la 4tuning day... in afara de 3...5 masini maxim.... restul... erau vacs... ( arata bine, se duc bine... dar puteam sa le vad prin oras, sau pe net) , ma asteptam la ceva mai deosebit 3. promit ca maine pun poze cu bruneta( cu aprobarea voastra) 4. daca vedeti vreun ML'eu.. blocati-l 8) PS : pacat ca nu ai ajuns nea' razvan |
Nici nu vrei sa stii ce draci mi-am facut! Imi venea sa ii scriu lui ala pe masina cu cheia, dar imi era ca imi gaseam Matizu' cu rotile in sus! :lol:
|
4 Attachment(s)
hai treaca de la mine, sunt rupt de oboseala, dar o sa bag cateva poze cu bruneta, dupa care ma bag la somn, maine le bag si pe cele cu gasca...
have fun ! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning