![]() |
Re: Masini tari de pe la noi
1 Attachment(s)
nu prea e masina dar e tare
|
E super tare..sa ii faci poza seara daca il prinzi sau cine il prinde..zici ca e nava spatiala...!!!(Neoane si toate draciile)!!!:D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumoase masini
|
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
nush voi ce gusturi aveti dar calibra mi se pare chici... finisajele nu sunt bine facute, si mai scrie si mare pe capota C A L I B R A sa se vada ca ce natie e "animalul" :)) ... nu vreau sa dau in off topic dar numele e MASINI TARI ... trageti voi concluziile mai departe...
|
Quote:
|
Quote:
si mai are si niste tauri perforati in capota asa ideea e ca nu a facuto romanu asa,.........asa a fost adusa din germania |
concluzie finala e nashpa si nu avea ce cauta aici, incheiem capitolul cu calibra ca nu are rost... asteptam alte masini daca mai aveti :D
|
masina vi se pare urata fiindca este inalta insa din cate stiu are suspensie reglabila pe burta se schimba total masina..bine nu mai e cum era cand a fost adusa o stiu fiindca a stat multe vreme cu prelata pe ea undeva prin spate pe la prefectura in spatele la blocul ala unde era romtelecom....
|
Quote:
are admisie leuxmall....e fulgerata prin interior..:) per total merge bine...am mers cu ea... e de lucru la exterior....suspensia inca o mai are...dar a dat-o jos... |
| All times are GMT +2. The time now is 10:19. |
- Copyright 2026 4Tuning