Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :) (https://forum.4tuning.ro/85-arad/7340-fetele-arad-masina.html)

intel23 07-09-08 19:07

Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)

PinkProbeLady : m-am gandit aseara , dupa mai multe negocieri cu Jack Daniels.... sa-mi vopsesc masina in roz bombon si sa ti-o vand... interested ?

AMBRA 07-09-08 19:20

:lol:

sa sti ca nu te-o invatzat rau Jack .... ca si daca nu o vrea Pink , precis o sa i se puna pata la ceva barbie girl pe ea ....;)

AMBRA 07-09-08 19:30

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 1737213)
PinkProbeLady ,
am avut ocazia sa-ti vad masina live aseara:) in fata la space:D
Foarte frumoasa masina;)

si eu te-am vz Ramona :-)...tocmai cand plecai ...eram cu criss si cu intruder ...

am vrut sa vin sa te salut dar erai prea ocupata cu manevrele ....oricum Sorin era super dragutz cum te ghida el sa iesi din balamucu ala ...:-)

arata super fain masina ...mai ales noaptea ...cum se reflecta lumina de la felinare ...beton ....;) 8)

PinkProbeLady 07-09-08 22:04

Quote:

Originally Posted by intel23 (Post 1737664)
PinkProbeLady : m-am gandit aseara , dupa mai multe negocieri cu Jack Daniels.... sa-mi vopsesc masina in roz bombon si sa ti-o vand... interested ?

nici daca nu ai bea Jack si ai fi treaba nu-s interesata :lol: am ce imi trebuie :D probele asta e mai mult decat doar o masina mt mine ... so just keep it close si lasa Jackul ;)

PinkProbeLady 07-09-08 22:07

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 1737691)
si eu te-am vz Ramona :-)...tocmai cand plecai ...eram cu criss si cu intruder ...

am vrut sa vin sa te salut dar erai prea ocupata cu manevrele ....oricum Sorin era super dragutz cum te ghida el sa iesi din balamucu ala ...:-)

arata super fain masina ...mai ales noaptea ...cum se reflecta lumina de la felinare ...beton ....;) 8)

intresting :P unde ma ghida Sorin :lol: :rolleyes2
trebuia sa veniti ca deobicei chiar nu-s prea ocupata cu manevrele :P nu cu Probele :-)
Multumesc mult pt apreciere :oops:

PinkProbeLady 07-09-08 22:08

Quote:

Originally Posted by Norby89 (Post 1737213)
PinkProbeLady ,
am avut ocazia sa-ti vad masina live aseara:) in fata la space:D
Foarte frumoasa masina;)

multumesc

exit0905 08-09-08 01:42

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 1738039)
nici daca nu ai bea Jack si ai fi treaba nu-s interesata :lol: am ce imi trebuie :D probele asta e mai mult decat doar o masina mt mine ... so just keep it close si lasa Jackul ;)

hopa:D pinky it`s a non-alchoolic girl :)))

PinkProbeLady 08-09-08 03:32

Quote:

Originally Posted by exit0905 (Post 1738571)
hopa:D pinky it`s a non-alchoolic girl :)))

ehh...mai beau si eu de 2 ori pe an :)) inainte cu 1 minut de ora 00:00 si dupa 1 minut :lol: de revelion

AMBRA 08-09-08 14:23

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 1738046)
intresting :P unde ma ghida Sorin :lol: :rolleyes2

:lol: mah nu te gandi la prostii ....
era in fatza masinii iti indica pe unde sa iesi....si mi sa parut dragutz gestul ....:-)
a nu se intelege ca am insinuat ca nu sti sa conduci sau ceva de genu ...:rolleyes2 (ca la noi pe forum se obisnuieste sa se inteleaga lucrurile pe dos...)
Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 1738046)
trebuia sa veniti ca deobicei chiar nu-s prea ocupata cu manevrele :P nu cu Probele :-)

pai pe cand sa venim ..tu deja ii dadeai talpa catre iesire ...8)

PinkProbeLady 08-09-08 17:04

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 1739528)
:lol: mah nu te gandi la prostii ....
era in fatza masinii iti indica pe unde sa iesi....si mi sa parut dragutz gestul ....:-)
a nu se intelege ca am insinuat ca nu sti sa conduci sau ceva de genu ...:rolleyes2 (ca la noi pe forum se obisnuieste sa se inteleaga lucrurile pe dos...)

pai pe cand sa venim ..tu deja ii dadeai talpa catre iesire ...8)

hehehe chiar nu la aia ma gandeam :-)
nu stiam ce dirija, da mi-a deschis poarta sa ies! szuper sweet!8)

PinkProbeLady 12-09-08 16:02

Am cam inrozit pe aici :D

AMBRA 14-09-08 08:42

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 1749041)
Am cam inrozit pe aici :D

am dat un search pe google si uite ce am gasit despre culoarea roz: :-);)

'' Rozul –este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantica si afectiva culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este dealtfel şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele.

De asemenea se spune că rozul decolorat este culoarea care marchează cel mai bine începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind totodată şi cea mai potrivită culoare în domeniul investiţiilor.''

asa ca nu cred ca se supara cineva ca ''ai dat cu roz in noi'' ...cred ca e benefic ...deci ....Keep Up The Good Work !:chick::wave:

PinkProbeLady 14-09-08 22:23

Quote:

Originally Posted by AMBRA (Post 1751977)
am dat un search pe google si uite ce am gasit despre culoarea roz: :-);)

'' Rozul –este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantica si afectiva culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este dealtfel şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele.

De asemenea se spune că rozul decolorat este culoarea care marchează cel mai bine începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind totodată şi cea mai potrivită culoare în domeniul investiţiilor.''

asa ca nu cred ca se supara cineva ca ''ai dat cu roz in noi'' ...cred ca e benefic ...deci ....Keep Up The Good Work !:chick::wave:

:oops: :rolleyes2:oops:
Multumesc!

magda_17 15-09-08 00:57

Uf cat roz....simt cum beneficul imi patrunde fiinta:-P;)

Evoluti0n 15-09-08 01:04

Quote:

Originally Posted by magda_17 (Post 1753874)
Uf cat roz....simt cum beneficul imi patrunde fiinta:-P;)

doar "beneficul" ?8)

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning