![]() |
Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)
PinkProbeLady : m-am gandit aseara , dupa mai multe negocieri cu Jack Daniels.... sa-mi vopsesc masina in roz bombon si sa ti-o vand... interested ?
|
:lol:
sa sti ca nu te-o invatzat rau Jack .... ca si daca nu o vrea Pink , precis o sa i se puna pata la ceva barbie girl pe ea ....;) |
Quote:
am vrut sa vin sa te salut dar erai prea ocupata cu manevrele ....oricum Sorin era super dragutz cum te ghida el sa iesi din balamucu ala ...:-) arata super fain masina ...mai ales noaptea ...cum se reflecta lumina de la felinare ...beton ....;) 8) |
Quote:
|
Quote:
trebuia sa veniti ca deobicei chiar nu-s prea ocupata cu manevrele :P nu cu Probele :-) Multumesc mult pt apreciere :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: mah nu te gandi la prostii .... era in fatza masinii iti indica pe unde sa iesi....si mi sa parut dragutz gestul ....:-) a nu se intelege ca am insinuat ca nu sti sa conduci sau ceva de genu ...:rolleyes2 (ca la noi pe forum se obisnuieste sa se inteleaga lucrurile pe dos...) Quote:
|
Quote:
nu stiam ce dirija, da mi-a deschis poarta sa ies! szuper sweet!8) |
Am cam inrozit pe aici :D
|
Quote:
'' Rozul –este o culoare care îl face pe cel care îl poartă să iubească lumea, fiind deci culoarea dragostei şi totodată cea mai romantica si afectiva culoare. Totodată, rozul este şi culoarea sexualităţii. Este dealtfel şi simbolul unei iubiri în tăcere. El are rolul de a calma şi de a îmbuna sentimentele. De asemenea se spune că rozul decolorat este culoarea care marchează cel mai bine începutul marii dezvoltări intelectuale, fiind totodată şi cea mai potrivită culoare în domeniul investiţiilor.'' asa ca nu cred ca se supara cineva ca ''ai dat cu roz in noi'' ...cred ca e benefic ...deci ....Keep Up The Good Work !:chick::wave: |
Quote:
Multumesc! |
Uf cat roz....simt cum beneficul imi patrunde fiinta:-P;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning