![]() |
Re: Machetele mele - blue macca
Quote:
|
Quote:
|
din pacate nu am modificat nimic la el, inca, astept sa-mi pice pe mana un set de roti mai serioase, precum cele de pro rodz.
|
12 Attachment(s)
mic update, a sosit un F10 :D
BMW 535i F10 /2010 1/24 Welly in cazul de fata, prezint 5 x 5 series : E12 / 1972 E28 / 1981 - waiting E34 / 1988 E39 / 1995 E60 / 2003 - waiting F07 / 2009 F10 / 2010 la timpul lor vor primi ingrijirile necesare (piese lipsa, retusuri, corecturi, modificari...) |
frumoasa colectia de 5'are :D impresionant!
|
Foarte tare!
|
1 Attachment(s)
preview...
|
Frumos aliniate..
|
9 Attachment(s)
3 series
|
12 Attachment(s)
urmeaza o serie de non-bmw-uri...
Jaguar E-Type 1/24 Majorette modificari - (exterior) dungi de curse, rame de aluminiu la geamuri, eliminat bare de protectie, plasa metalica la grila frontala, stopuri noi, faruri vopsite in tema de curse, inscriptionari cauciucuri, curele imitatie piele pentru capota, suport roata de rezerva si carlig de remorcare; (motor) brate suspensie, compartiment motor vopsit negru mat, cablaje, brat de sustinere a capotei, esapament sport cu evacuare pe lateral; (interior) detalieri cromatice -bord si interior, centuri textile ... si cam atat ca ajunge. |
frumos modelul, insa cred aici ca mergea sa o lasi clasica...dar nu ii urat nici asa
|
12 Attachment(s)
daca nu era asta, o lasam clasica (chiar daca de pe bare se luase cromul, farul dreapta era zgariat pe interior, vopseaua nu mai avea luciu...); faza cu sistemul de prindere la capota - curelele, vroiam neaparat sa o fac... restul a venit de la sine.
cateva poze pe lumina de zi cu felina si cu rugina. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
teaser...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |