![]() |
Re: Kitsch Tuning
10 Attachment(s)
am revenit cu o colectie de nike-uri si alte alea precum si o naveta spatiala de logan (cel rosu) si varianta full option tunat tot de logan care e de tot rasul.
|
pe dacia din a 6-a poza sunt jantele de pe GOG si cred ca nu ma insel :D
|
Loganul rosu e o copie nereusita dupa un proiect facut de cineva de la Bucuresti.
Printre primele loganuri modificate mai integral din tara. |
parca loganu` rosu a fost expus odata la siab!?
|
Quote:
|
http://www.topart.go.ro/dacia_logan_rs_at.htm
presupun k de asta ziceti`... app....si daca tot va uitati pe site.....uitati`va la Dacia Logan CC:) |
1 Attachment(s)
bmw e36 cu bot de Nissan Skyline R34 GT-R :)
|
5 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
sau poze... |
1 Attachment(s)
|
Muhahahahahaha......logan CC....tare :D:D:D:D
Ps. In poza atasata e coupe....cabrio nu e....portbagajul e prea mic si nu se vede dunga ce separa aripa spate de capacul portbagajului pentru decapotare |
Man, este o Dacie...
"Coviltirul" nu se baga in portbagaj ci se desprinde de masina la impresionanta viteza de 175 km/h. Proiectul Dacia Logan CC va putea fi gasit si cu un propulsor mai puternic care va prinde o viteza maxima de 200 km/h fiind echipat cu niste rotzi rotunde. ;) |
si un sistem performant de franare mai pe scurt AFdG cu ancora ( asistenta la franarea de urgenta -frana pe ancora) :p
|
Cred ca daca ii puneau si niste panze(ca la corabii) consuma si mai putin...sau deloc(cand batea vantul tare).....:D
|
Apropos de faza asta cu consumul redus, am fost la o vulcanziare si aveau oamenii in geam niste sfaturi pentru cei care umfla rotile cu azot:
Aderenta mai buna Nu se mai pierde presiunea Nu se mai incing rotzile Consum redus de combustibil Si mai aveau ei niste vrajeli acolo... :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:06. |
- Copyright 2026 4Tuning