![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
e foarte toony c ai facut iar archu nu e ff bun
daca vrei sa te perfectionezi intra la tut meu de wide arch..ca unghiu e ff asemanator..si poate te ajuta cat despre idei pt bara..nu stiu..una ar fi sa cauti o bara p o masina reala..acelasi unghi..sa o pui peste seatu tau..si sa incepi sa brushuiesti :) bafta |
Quote:
am inteles k u ai acel tutorial...lam vazut... lucrarea e un wip...mai am multe de facut... dar te rog eu...nu mai zi de tut ala..., nush dc dar incepe sa ma irite... o sa incerc sa ma perfectionez.. ms de sfaturi... no offence man |
3 Attachment(s)
imi cer scuze ca incerc sa ajut lumea..
toti cer sfaturi si sa li se comenteze lucrarile,dar in momentu in care le spui ce crezi..se irita..in fine..ideea era nu sa te irit..ci sa te ajut astept sa vad masina gata pun si eu un wip..audi-ul S3 de care ziceam si in topicul d la Design Team |
nimeni nimik??
|
pana acum te descurci bine cu culoarea si pragul dar in rest nu e nimic facut,vezi cum ii sta cu niste jante negre
|
nu`s io mare brusher,da` liniile albe ar trebui sa fie mai putin evidente...in rest e foarte tare,s`o vedem gata!
|
2 Attachment(s)
Honda Civic type-r... idei :???:?
|
daca avea si un sofer poate era ceva
|
Va avea şofer , umbră , retuşuri şi altele
|
Quote:
bafta..asteptam finalu;) |
2 Attachment(s)
un WIP...mai am mult de lucrat...
pareri...sfaturi...??? |
ai cva linii zimtate pe la faruri..in rest..nu prea am ce sa zic
|
Quote:
lucrez mult cu selection tool...sau crop....si de aia ies linile asa de patratoase.:sad: nush...poate ma ajuti cumva sa vad cum faci u in ps cu pen tool k eu in pait shop nu pot..sau dak vrei lasami id-u de mess in pm si vb..iti explic mai multe..poate ma poti ajuta...dak vrei bineinteles |
2 Attachment(s)
brush...WIP
|
2 Attachment(s)
10caractere
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning